Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

hiç yapmayın öyle birşey, bütün keyfinin içine edersiniz. zaten şimdiden her vendoru maxladım ama satın alacak para yok zaten son 3-4 item uçuk fiyatlarda.

gerge, chapter 2 endboss'un zayıflığına göre property'li ve weapon imbue'su olan special attım işte 9999dmg yedi, ben de şaşırdım zaten ilk defa öyle bir rakam çıktı. sp kullanmadan max dmg oymuş zaten. :p

ranger da bana en kolay geldi takımı ve ekipmanı kurduğum için, o thief + fencer zorlamıştı henüz ekipman iyi değilken ve kadroya tam karar vermemişken. bir de red mage zorladı 3 kişiye lightning resist vermek zorunda kaldım.

send ile yollayacağınız atak öncesinde bufflayın filan dmg iyice çoşsun. :p special'ları müzikleri bitmeden dizerseniz stacklenip devam ediyor etkileri en son şarkı bitene kadar. %150 atakla sallıyorum öyle filan. köydeki boss'lar başka türlü ölmüyor.

savaş ve job sistemi çok güzel evet, artwork muhteşem ve müzikler de süper. kesinlikle türün meraklısı herkesin oynaması gereken bir oyun.

bu arada iki önemli tavsiye:

- sidequestleri bekletmeden hemen yapın, en çok job oradan geliyor.
- özellikle şehirlerde ve bazı mekanlarda inspect ile accessory filan buluyorsunuz vendor'da satılmayan ve eşi benzeri olmayan, onları arayın bulun. bazı boss'a karşı ihtiyacınız olabiliyor.
http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20121025114331/finalfantasy/images/c/c6/Edea-Lee-Praying-Brage.png
hani çibilerden şikayetçi değilim ama çibi olmasaymış 100 kat filan iyi olacakmış. neyse artık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ikinci oyunda chibi olmayacak.

Bu arada Square Enix yeni IP cikartmaya calisiyor bununla sanirim. FF cok eskidi zaten artik. Bu arada easy ile normal'in farkina baktim, asiri fark var arada. Su Wind Temple'daki yaratik cok zorladi, aldim ama iste. Sonra bir de easy denedim, inanilmaz kolay geldi.

FFXV cok farkli oluyor gibi, belki Bravely IP'siyle de el konsollarina yonelirler. Eski oyunlara benzemesi tam el konsollarina uyumluluk veriyor ama modern nuanslar da cok. Oyunun suresi filan da bati oyunlarina ve modern pazara uygun. Ayrica cok buyuk marketing yaptilar bu seri icin. Once PAL cikmasi bile bir marketing hareketi bence. EU'da bir demo ve ardindan oyunla adindan cok soz ettirdiler, ama US'e vermediler. Sonra size super demo cikaracagiz diye girdiler guzel bir hype olduktan sonra, ardindan da oyun gelecek. Epey fazla satacagina eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

eshop'ta dördüncü sıradaydı en son, uk genel satış listelerinde ilk 40'a girememiş ama tükenmiş dükkanlarda, herhalde az basıldı diye yorumlar yapılıyordu. umarım ikincisini savsaklamazlar eu için.

gene chibi olacak da biraz daha az olacak demişler.

said:

Magnolia (above) is the main protagonist of Bravely Second. She plays a role similar to Agnes in Bravely Default, and will travel with her at some point in time. Magnolia has been designed to look more adult than Agnes, though, and for this reason, she—and, by necessity, the other characters in Bravely Second—have slightly more realistic proportions.
Sosyal ağlarda paylaş

Update data günde 3-5 net guest getiriyor. Da kanuni pirate job seçti sanırım ehueh. Aldıysan add friend yap kanuni. :)

Edea'nın seiyuu o kadar noname olması garip geldi kötü adamların seiyuularının hepsi sektörün en meşhurları olunca, wakamoto çıkacak diye bekliyorum, bir o kaldı eksik adeta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sunlar var benim 2014'te bekledigim:

Dragon Quest VII (bu da gelince DS'de IV, V, VI, VII ve IX cikmis olacak. Ki tekrar tekrar soyluyorum, IX: Sentinels of the Starry Skies her DS sahibinin oynamasi gereken bir oyun. DQ I,II ve III'de iOS'da var, X zaten MMO, tek erisemedigim VIII ama ona de 3DS remake gelecek diye dedikodular var)
Super Smash Bros.
Shantae and the Pirate's Curse (en cok bekledigim oyun bu malum oyundan sonra)
Rune Factory 4
Yumi’s Odd Odyssey
Children of the Seven Stars

ve

SHIN!
MEGAMI!
TENSEI!
Sosyal ağlarda paylaş

eu'ya en geç ve en pahalı geliyor, değiyor dediğim 40$ diye düşünerek, yoksa 60$ gene ederi değil bravely default'un bile. ben gidip 60$'dan tales of filan bile almıyorum ps3'e bile yani.

2014'te smt4 ve bu yılın almadığım oyunları ucuzlamışsa onlara bakarım artık. srpg diye aldık aleti, srpg yok ufukta. yeni fire emblem yok, paso maryo luyci. şaka gibi.

yıllık oyun harcamamın %50'den fazlası şu alette üç oyuna gitti ya. yuh.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sunlar var benim 2014'te bekledigim:

Dragon Quest VII (bu da gelince DS'de IV, V, VI, VII ve IX cikmis olacak. Ki tekrar tekrar soyluyorum, IX: Sentinels of the Starry Skies her DS sahibinin oynamasi gereken bir oyun. DQ I,II ve III'de iOS'da var, X zaten MMO, tek erisemedigim VIII ama ona de 3DS remake gelecek diye dedikodular var)
Super Smash Bros.
Shantae and the Pirate's Curse (en cok bekledigim oyun bu malum oyundan sonra)
Rune Factory 4
Yumi’s Odd Odyssey
Children of the Seven Stars

ve

SHIN!
MEGAMI!
TENSEI!

Rune Factory 4 bence çok güzel, animal crossingden sonra gerçekten çok başarılı buldum ama grafikleri bir o kadar kötü tabi.

Craft ve action combat isteyen için çok iyi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

valla hala chapter 1 deyim , ikinizde bi merchant kasmamışsınız bende ona giriştim o yüzden , oda 3 lvl şuanda D:

edit: bide şu chapter 1 de bossların yanında beliren bodyguardı öldüremiyoruz heralde dimi ? ben hep ötekine saldırdığım için kaçtı , ama içimde kaldı önce ona focuslansam acaba job açılırmı diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Er gec oldurursun, merak etme.

Chapter 3'un basindayim, daha gireli 20 dakika oldu. 20 saat playtime var. Ekip su anki:

Edea: Valkyrie - Spell Fencer (Tum ability'ler de Knight)
Tiz: Freelancer - Monk
Agnès: Red Mage - Summoner
Ringabel: Thief - Ranger

Edea ozellikle cok can yakiyor. Tiz arada kaldi, pek bir gorevi yok partide. Examine filan yapiyor iste. Ona bir sey uyduramadim daha. Pirate - Freelancer yapacagim ama sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

edea valkyrie/spellfencer
agnes pirate/spellfencer
ringabel ranger/monk (human boss gelince thief'e çeviriyorum)
tiz white mage/monk

daha bir düzine job var ama hala açılmamış, geldikçe daha modifiye edeceğim. 3 gün filan oynayamayacağım misafirim var gerçi. :p

ben de red mage gidecektim ama magic atak çok gudik kalıyor, yüksek lvl white mage spell'leri de gelmeyecek diye görünce çark ettim. mass dispel gerekecek ileride çünkü belli oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...