Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hala no friends diyor, ekledin mi sisteme kendini knox? amerikalıları ekliyor çünkü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 fcswap yapmadik ondandir. verim ekle istersen. 0920-1106-2485 seninkinide ver, ekliyelim birbirimizi, bu cagdisi sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 2079-6717-2741 hakkaten toontown gibi sistem. çocukları lolipopla kandıracaklar bu olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Beni de ekle Know, eklerim ben de bugun. Bende de bir suru job var. Ama saldiri ne var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 saldırı bir kere harcayınca bitiyor zaten, o iş için net guest'lere güvendim ben mecbur. abilink için esas maksat ama o yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://i.imgur.com/BFAOiz3.jpg of gotum dustu toparlayamiyorun. ekledim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 o köyün sahibi ragyo kiryuuin olmalıymış. ya edea'yı sorc yapmışsın lol, oyunun en iyi melee charı ne yaptın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Simdi ekledim ben de seni. Hatta bir de senin icin eski sayfalardan bir kac mesaji cektim aldim: Job bonus ve malus veriyor. Artış sabit adama göre. Hatta: Max HP: ------- Tiz > Ringabel > Edea > Agnès Max MP: ------- Agnès > Ringabel = Edea > Tiz STR: ---- Edea > Tiz > Ringabel >= Agnès VIT: ---- Edea > Tiz > Ringabel >= Agnès INT: ---- Agnès > Ringabel > Tiz >= Edea MND: ---- Agnès > Tiz > Edea >= Ringabel DEX: ---- Ringabel > Tiz > Edea > Agnès AGI: ---- Ringabel > Tiz > Agnès = Edea Görüldüğü gibi Tiz her işi yaparım abi, yeterki kafa istemesin elemanı. Freelancer işte. Benimkiler soyle, tum joblar level 14, ilk job ana job: Agnes: Spiritmaster - White Mage BP Recovery Auto-Potion Angelic Ward Holy One Edea: Spell Fencer - Valkyrie Angelic Ward Two-Handed Sword Magic Amp Pierce Default Tiz: Dark Knight - Freelancer Counter Counter Amp Gloom Two-Handed Ringabel: Ranger - Merchant Raid Precision Divining Rod Slow Parry Tank kullanmiyorum ben, gerek duymadim hic. Agnes heal bot ama. Low Leverage acik ara en iyi buyu. Acik ara. Brave - Default sistemini ve kullanirken BP harcayan ability'leri hileliyor direk. Biraz once Bir turda 100k damage verip adami oldurdum bir kere bile SP kullanmadan o buyu sayesinde rahat rahat biriktirdigim BP'ler ve yaptigim bufflar ve debuff'larla. Merchant lategame'de cosuyor support olarak. Salve-maker compounding listesi No 001 Potion: Potion + Potion No 002 Ether: Ether + Ether No 003 Antidote: Antidote + Antidote No 004 Phoenix: Down: Phoenix Down + Phoenix Down No 005 Remedy: Potion + Remedy No 006 Eye Drops: Eye Drops + Eye Drops No 007 Echo Herbs: Echo Herbs + Echo Herbs No 008 Wakeup Bell: Wakeup Bell + Wakeup Bell No 009 Balsam: Balsam + Balsam No 010 Hi-Potion: Hi-Potion + Hi-Potion No 011 X-Potion: Potion + Ether No 012 Turbo Ether: Turbo Ether + Turbo Ether No 013 Elixir: Potion + Elixir No 014 Mega-Elixir: Potion + Mega Elixir No 015 Cure Poison: Potion + Antidote No 016 Resurrect: Potion + Phoenix Down No 017 Reincarnate: Ether + Phoenix Down No 018 Cure Blind: Potion + Eye Drops No 019 Cure Silence: Potion + Echo Herbs No 020 Cure Sleep: Potion + Wakeup Bell No 021 Cure Dread: Potion+ Balsam No 022 Water Of Life: Potion + High Potion No 023 Font Of Life: Hi-Potion + X-Potion No 024 Resist Poison: Ether + Antidote No 025 Resist Blind: Ether + Eye Drops No 026 Resist Silence: Ether + Echo Herbs No 027 Resist Sleep: Ether+ Wakeup Bell No 028 Resist Dread: Ether + Balsam No 029 Quarter Elixir: Ether + Hi-Potion No 030 Half Elixir: X-Potion + Turbo Ether No 031 Dry Ether: Ether + Turbo Ether No 032 Smelling Salts: Antidote + Phoenix Down No 033 Beast Vim: Beast Liver + Beast Liver No 034 Aqua Vim: Hard Scale + Beast Liver No 035 Bug Vim: Insect Antenna + Beast Liver No 036 Plant Vim: Monster Fiber + Beast Liver No 037 Ghost Vim: Spirit Bone + Beast Liver No 038 Demon Vim: Demon Tail + Beast Liver No 039 Dragon Vim: Dragon Fang + Beast Liver No 040 Beast Aura: Beast Liver + Spirit Bone No 041 Aqua Aura: Hard Scale + Spirit Bone No 042 Bug Aura: Insect Antenna + Spirit Bone No 043 Plant Aura: Monster Fiber + Spirit Bone No 044 Ghost Aura: Spirit Bone + Spirit Bone No 045 Demon Aura: Demon Tail + Spirit Bone No 046 Dragon Aura: Dragon Fang + Spirit Bone No 047: Beast Coat: Beast Liver + Hard Scale No 048 Aqua Coat: Hard Scale + Hard Scale No 049 Bug Coat: Insect Antenna + Hard Scale No 050 Plant Coat: Monster Fiber + Hard Scale No 051 Ghost Coat: Spirit Bone + Hard Scale No 052 Demon Coat: Demon Tail + Hard Scale No 053 Dragon Coat: Dragon Fang + Hard Scale No 054 Beast Soul: Beast Liver + Demon Tail No 055 Aqua Soul: Hard Scale + Demon Tail No 056 Bug Soul: Insect Antenna + Demon Tail No 057 Plant Soul: Monster Fiber + Demon Tail No 058 Ghost Soul: Spirit Bone + Demon Tail No 059 Demon Soul: Demon Tail + Demon Tail No 060 Dragon Soul: Dragon Fang + Demon Tail No 061 Fire Bane: Insect Antenna + Phlogiston No 062 Water Bane: Insect Antenna + Permacrystal No 063 Wind Bane: Insect Antenna + Fairy Wing No 064 Lightning Bane: Insect Antenna + Fulmen Shard No 065 Earth Bane: Insect Antenna + Desert Rose No 066 Light Bane: Insect Antenna + Glitterbug No 067 Dark Bane: Insect Antenna + Dark Matter No 068 Resist Fire: Monster Fiber + Phlogiston No 069 Resist Water: Monster Fiber + Permacrystal No 070 Resist Wind: Monster Fiber + Fairy Wing No 071 Resist Lightning: Monster Fiber + Fulmen Shard No 072 Resist Earth: Monster Fiber + Desert Rise No 073 Resist Light: Monster Fiber + Glitterbug No 074 Resist Dark: Monster Fiber + Dark Matter No 075 Giant's Draft: Beast Liver + Dragon Fang No 076 Turtle Split: Hard Scale + Dragon Fang No 077 Haste Brew: Insect Antenna + Dragon Fang No 078 Element Boost: Monster Fiber + Dragon Fang No 079 Dark Breath: Spirit Bone + Dragon Fang No 080 Shadowflare: Demon Tail + Dragon Fang No 081 Dragon Breath: Dragon Fang + Dragon Fang No 082 Divine Rain: Glitterbug + Glitterbug No 083 Dark Sigh: Dark Matter + Dark Matter No 084 Bomb Arm: Phlogiston + Phlogiston No 085 Arctic Wind: Permacrystal + Permacrystal No 086 Pantheon's Wrath: Fulmen Shard + Fulmen Shard No 087 Tengu Sneeze: Fairy Wind + Fairy Wind No 088 Earth Mallet: Desert Rose + Desert Rose No 089 Rage Orb: Potion + Beast Liver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ayrica: http://www.ingame.de/files/2013/11/bravely-default-florem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ya oyle diyorsunda sam, oyunun basi buyu cok guclu weakpointler malum biraz daha ilerliyim degistircem zaten end-game icin dusunmuyorum caster birakmayi. suan BM-TM combosunu test ediyorum hic fena degil. gerge bilgiler icin sagol. agnes'i bende healer tutmayi dusunuyordum.spiritmaster ve white mage combosu baya iyimis. http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Category:Bravely_Default_Jobs surdan bakiyorumda joblara pirate-templar combosu da fena gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 büyü oyunun her aşamasında zayıf ya, aynı aşamada daha dayanıklı karakterlerle daha istikrarlı dmg'yi daha az uğraşarak veriyorsun melee ile. daha hiçbir net friend'den yüksek büyü dmg'si görmedim ki 200 villager var yani 200 tane görmüşüm. samurai-pirate black knight-spellfencer bunlar komik derecede güçlü, özellikle ikincisi. bütün düşmanlara devamlı max dmg vuruyor hp kaybetmeden. bir taneden fazla kullanırsan kırarsın oyunu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 her asamasi diyorsunda, sizin yuroop versiyonda farklimi isliyor olay anlamadim ki. BM karakterle 2.5k vuruyorum crit degil bu. oyunda suana kadar element type weaknessi olmayan bir tane boss kestim diye hatirliyorum. anlatmak istedigim suana kadar ne kestiysem hemen hemen hepsinde bir ele weaknessi vardi. thief veya ranger ve BM early game'de rekor guclu mid ve late game icin bisi demiyorum zaten daha chapter 2 deyim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yüksek hit count ve big hit 2h (knight dual hand olayıyla elbette) ile illa dövdü dmg'de ben hangi aşamada denediysem mid-game'e kadar, sonra bıraktım denemeyi zaten asla yakalayamadı. non-magic immune bir norende boss vardı bir tek onun için kullandım sonra. 2,5k vuruyorsun işte crit veya weakness olmadan o aşamalarda, ranger ilk büyük vuran karakter oyunda ama o bile gudik kalıyor sonraları zaten. spellfencer alternate job yapınca weakness'ına da vuruyorsun zaten. norende shop upgrade ile endgame silahları geliyor zaten, onları alınca rod mod magic attack hiç kalıyor. magic mana istemesinin yanında onu kullanan sınıflar da kırılgan, dayak yiyorlar normalde yememeleri gereken yerde. onu korumak için de tank yaparsan gene dmg düşüyor filan. yani keyfine göre oyna da magic şu oyunda placeholder gibi birşey, meraklısına seçenek olsun diye konmuş adeta. endgame çıplak elle 999k vurulurken magic'in 6 haneye bile çıktığını görmedim bana gelen net guest'lerde, magic rakamları hep komik. ya istediğini oyna yani keyfine karışmayayım da bm güçlü filan değil hani. ondan daha güçlü büyücüler gelecek, onlar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 New Game+ acacagim ben ama buyu agirlikli. Time Mage ve Merchant ile MtG'de blue deck kullanir gibi oynarsin aslinda, buyu de alir dusmanlari. Buff ve Debuff ama yani. Edea'yi da Knight yapacagim tank olsun diye o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 öhm.. ben oyunu hala bitirmedim ya son boss tokatlıyo çıkıyorum oyundan , en son last phase e geldim (sanırım) son anda öldüm yine öyle arada girip build değiştirip deniyorum bakalım bu sefer yenebilecekmiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yemin ediyorum icim parcalandi edea'ya, babasi, arkadaslari, shishou'su falan hepsi ust uste geldi, kizin hayati kabus gibi. neyse http://31.media.tumblr.com/6c416952c377eb8e3c0c1b68e51f50e8/tumblr_n1isutGYyp1sm2yhfo1_500.png best girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/550/771/7ac.jpg ileride sidequestleri atlamadan yap o halde, bayağı tatmin edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Vampire Castle ozellikle, cok iyi orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tragedy at the banquet gibi asmis sidequest'ler oldugu surece ben yaparim, gerci job'lar cogunlukla sidequest'lerden geliyor, bir bakima mecburum aslinda yapmaya lol. danganronpa'yi bd'a baslamadan once bitirmistim, bu sebepten quest i-na-nil-maz tatli geldi bana. hatta bir ara arkadan monokuma cikar mi acaba demedim degil http://www.youtube.com/watch?v=NAr72VhdSDA diva praline ne pislik bir fightti, keserken cok zorlandim. hatunun minion'lari oyle bir op'ki, ustune buffliyor bide diva surekli, sinir etti. son care diva'ya ne varsa bosaldim nuke'ledim, oyle gecebildim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Yanlış hatırlamıyosam minionlardan birini kesince summonlamıyodu tekrar ikincisini , ben öyle halletmiştim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu garolyan peti cidden tiksindirdi kendinden. tlou dlc'sini game of the month seçimişler bunun yerine zelda'ya goty verirken. iyiliğini kötülüğünü geçtim, dlc ya, akıl fikir. püh boyun posun devrilsin garolyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sanirim oyunu bozdum lol. group cast all+status ailment amp+bp recovery= YOK ETMECE party setup son durum soyle, edea swordmaster/pirate ilk turn free lunch diger turn zaten bp 3 oluyor bp recovery sagolsun sonra amped strikela bosaltiyorum hepsini. tiz templar/spell fencer olumsuz gibi bisi suan. agnes spiritmaster/white mage oyunu kiran karakter ringabell ise, black mage/white mage 3 defa ally posion cast uzerine esguna atiyorum bp akiyor karakterlerde. asiri OP kimseye tavsiye etmem, oyunun zevkini olduruyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 evet öyle formüller var da işte norende boss'lar en yüksek challenge oyunda, onları da yapıyorsa insan artık abartmaya gerek yok çünkü keyfini azaltıyor dediğin gibi. ama tadında bırakmaya da müsait oyun neyse ki. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130817031006/finalfantasy/images/9/94/BDPB_Four_Maidens.jpg aha chibi'siz yapacaklardı şu oyunu ya. inşallah unsung story'de chibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 nintendo ve chibi bu ikisine alismak gerekiyor. http://cdn.cnet.com.au/story_media/339306793/Final-Fantasy-The-4-Heroes-of-Light_2.jpg DS oyunu FF hol orneginde goruldugu gibi gene burunsuz vucuda gore 2 boy buyuk kafali karakterler. en son persona karakterlerini chibi gordukten sonra olay koptu bende hehe. adamlar sunu http://i1.ytimg.com/sh/g37rQ8QyMgQ/showposter.jpg?v=50d46803 suna cevirdiler http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20131202182646/megamitensei/images/b/bb/Main_playable_characters_from_P4.png http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2013/03/EtrianOdysseyIV_022713_1600.jpg neyse allahtan ettrian oddysey deki gibi loli-moe karmasi bisi degil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya direkt eo'ya çevirmişler işte, kendileri de demiş basın açıklamasında, zaten atlus'ın o da. yani soejima ne çizse oyuna atlayan biri olarak yıldım direkt. hadi akihiko yoshida'nın genel tarzı burunsuz (fft) veya ufak burun (tactics ogre) ama burada vücutları da acibik yapmışlar, hayır düşman veya karakterler normal yani, ana grubu neden öyle yaptınız. ikincide daha düzeltecez demişler ama cup size hariç pek değişim yok yani tiplerde. http://bravelydefault.nintendo.com/img/slide_character_six.png hayır adam şunu çiziyor, sen buna nasıl dönüştürüyorsun: http://oyster.ignimgs.com/mediawiki/apis.ign.com/bravely-default-flying-fairy/thumb/9/9f/BDFF_ALL.jpg/468px-BDFF_ALL.jpg hakkaten nintendo sony ile filan birleşsin filan da şu oyunlar dandik donanıma göre nuhnebi grafik ve çibi karakterlerden kurtulsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar