Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

komutlar 20sn max alışınca, auto random encounterların %95'ine yetiyor da oyunun combatını sevmiyorsan niye oynuyorsun anlamadım doğrusu. :p combatı oyunun en iyi tarafı.

750k var herşeyi aldım chapter 7 itibariyle. hatta üstüne gidip gerekmeyen şeyleri de aldım ansiklopedi maddesi açılsın diye. en iyi eşyaların çoğu drop veya steal zaten 2-3 silah hariç. more money pasifi 2-3 tane var bizim abilinklerden onu kullanın para çok lazımsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı uğraştım ama belphegor öldürdüm köyde demin, 960k xp verdi lol. Lvl 83ten 97ye zıpladı charlar ahah. Auto battle yerine onu yapın 80 olunca. :p

vampirle gotta catch em all styla -ja büyüleri toplamasam çok daha fazla kasacaktı ama. Büyü hariç herşeye immune arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Chapter 6'nin sonunda kapattim ben tamamen random encounter'lari. Boss'lari dovup, oykuyu izleyip birakacagim oyunu artik. 65 saat olmus zaten, tum karakterler de level 99 oldu. Calma isine girmiyorum ama, partida Thief icin yer kalmadi, denedim ama dengeler bozuluyor. Hunter'in ekstra DPS'si gerekiyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Esas çalınacak eşyalar chapter 7den itibaren zaten, öncesindekilerin yerine daha iyisi var etrafta. Chapter 7, 8 ve finaldekilerin yok sadece.

bende 110 saat, siz gene bayağı hızlı sıkıldınız. :p bırakmadan önce send deyip update yapın bari son halinizi. Belphegor için hiç olmayan sınıflar gerekti mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Araya finaller girdi ya, tempoyu kaybettim. Ama buyuk ihtimalle 2-3 kere daha bitiririm ben bunu. Farkli build'lerle giderim. 200 saat filan cikartirim icinden rahat. Chrono Trigger'i toplasam mesela rahat 400-500 saat eder yillar boyunca. Benim tarzim da bu, ilk elime aldigimda %100 yapmam hic.
Sosyal ağlarda paylaş

ne oyniycam ya :)

video izle, ikona kos, ikona bak, ikon nerdeyse quest al questin olacagi ikona git :)

sonra video izle. arada sacma sapan cocuk muhabbeti dinle.

kristal de kristal.

sonra da gorunmeyen random moblarla tiksine tiksine savas.

nasi camurladim ..

sildim gitti bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kanuni 5 keredir filan üzerine alınıyorsun, korsan oynadığını sağır sultan biliyor başından beri. Zaten update beklemiyoruz korsan oyunundan, bunu da yazdık hani. :)

Lotr uzunluğunda jurnali, turn-based düşünmek gerektiren grup combatı olan oyuna çocuk oyunu deyip şenle 9 yaş god of war'ı zelda oynaman da priceless ama hadi neyse, daha irdelemeyelim. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...