Ühü lan ac gozlulukle spoilera bastim
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bravely Default: Flying Fairy (3DS)
Yalnız summon atak kullanılınca yenisi gönderilene kadar tazelenmiyor. Ve galiba profil de güncellenmiyor çünkü gerge ara verdi tamam da boneslark en son 1 ocak, romslayer da 5'inde güncellenmiş olatak kaldı. Power daha düşük olsa bile ben sp kullandığım zaman sendliyorum artık o yüzden. Ofansif casting sınıfları hariç herşeyden 14ledim abilinkinize yansısın diye.
hah boneslark güncellendi eyvallah.
hah boneslark güncellendi eyvallah.
ne zaman sp kullansam ya send i unutuyorum , yada ölüyorum boşa gidiyo ,veya beklediğim dmg çıkmıyo falan
umarım bi sonraki oyunda adam gibi scale olurda dmg/heal limiti kalkar
umarım bi sonraki oyunda adam gibi scale olurda dmg/heal limiti kalkar
Sorun değil ya net friend ile günde 3-5 atak geliyor yeni zaten, sen de maxlamışsın herşeyi neredeyse sağol. Abilink gelse sizden kafi. Bot friend gudik kalıyor bayağı ama o da işimi gördü. En son bir de romslayer biraz ilerlerse tamamdır. Ben de random encounyerdayken işte devam etmeye çalışıyorum en son sınıflara.
dmg limiti hiç olmasa tek turnde öldürürüz ya special biriktirip bossları, zorluğu kalmazdı hiç.
Ama oyun şahane, ikinciyi artık 2016ya görürüz. :(
dmg limiti hiç olmasa tek turnde öldürürüz ya special biriktirip bossları, zorluğu kalmazdı hiç.
Ama oyun şahane, ikinciyi artık 2016ya görürüz. :(
- Genel Yönetici
Abilink'in anlami kalmiyor Chapter 5 gibi. Bir saat ugrassan 14 yaparsin job'u.
Anlamı var çünkü bütün jobları 14 yapmak 24 saat sürer o hesapla, bir arkadaşın 30sn harcamasına kıyasla. :)
kritik pasifler için zaten yoksa o job özellikle main job veya seondary job olacaksa sorun değil tabii ki.
kritik pasifler için zaten yoksa o job özellikle main job veya seondary job olacaksa sorun değil tabii ki.
o yüzden diyorum ya , bi sonraki oyunda daha iyi scale ederler umarım diye , yüzlerce yolu var sonuçta , hayatımda oynadığım jrpg sayısı bi elin parmaklarını geçmediğinden bilemiyorum tabii , bu jrpg lerde sık kullanılan bi yöntemmi ama...
- Genel Yönetici
New Game+ gerek o dedigin icin. Chrono Trigger gibi.
Çok çılgın nemesisler geliyor ya, bir japondan 1,2m hpli kamiizumi geldi. Flee ile bile kaçılmıyor, susanoo sallıyor sasucke gibi ehueh.
romslayer'a güvendik puma'nın yerini alsın diye ama oyunun birinci dksinden charı hala. :/
romslayer'a güvendik puma'nın yerini alsın diye ama oyunun birinci dksinden charı hala. :/
- Genel Yönetici
Yarin okul bitiyor benim de. Conjurer-Summoner yapip sum summon buff abilitylerine alsam Susanoo kac vurur acaba SP ile?
Öne çıkan mesajlar