Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

aynen takımın 4. ablinki bot D:

update konusunda işin garibi friendlere bakınca bende kendimi ayın 22 sinde update etmiş olarak görüyorum

an itibariyle aptal bi saldırıyla güncelledim , hiç olmazsa güncellenmiş ablinkler bi işe yarar (friendlist i açıp baktığımda düzgün gözüküyodu bu sefer bi sorun çıkmaz heralde )

edit no?? : şimdi düşündümde mesajları editlemek yerine yeni post oluştursaydım bi madalya sahibi olurdum sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benimkiler soyle, tum joblar level 14, ilk job ana job:

Agnes: Spiritmaster - White Mage

BP Recovery
Auto-Potion
Angelic Ward
Holy One

Edea: Spell Fencer - Valkyrie

Angelic Ward
Two-Handed
Sword Magic Amp
Pierce Default

Tiz: Dark Knight - Freelancer

Counter
Counter Amp
Gloom
Two-Handed

Ringabel: Ranger - Merchant

Raid
Precision
Divining Rod
Slow Parry

Bir de her boss'u rahatca aldigim bir taktik gelistirdim. Ringabel ile Low Leverage atiyorum once. Sonra 5 tur boyunca BP biriktiyorum Agnes ve Ringabel ile Tiz ve Edea'yi bufflayarak ve gerektiginde Dispel atarak. 5. turda Low Leverage bittiginde Tiz ve Edea tum gucleriyle saldiriyorlar, sonra bir Low Leverage daha atiyorum. Loop'a giriyorum boyle. Arada dusman guzel bir sey yaparsa Tiz ile Mimic atiyorum.

Tank kullanmiyorum ben, gerek duymadim hic. Agnes heal bot ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Low Leverage acik ara en iyi buyu. Acik ara. Brave - Default sistemini ve kullanirken BP harcayan ability'leri hileliyor direk. Biraz once Bir turda 100k damage verip adami oldurdum bir kere bile SP kullanmadan o buyu sayesinde rahat rahat biriktirdigim BP'ler ve yaptigim bufflar ve debuff'larla.

Merchant lategame'de cosuyor support olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet şahane cast, edea favorim ama. :)

Bence de mimic kırmış oyunu, neden 9999 jp istiyor belli lol. Senden geleni kullanıyorum, duman ediyor yüksek bp skille. 4 kere üstüste torrent atınca yokoldu satan ehu.

10k geçen dmg gönderebildim nihayet size, net friendlerin de lvl yükseliyor hem arada güncelleyince, iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vampire Castle cok iyi. Bu arada tavsiyem Chapter 6'de yan gorevleri buyuk oranda atlamaniz. Chapter 5 ile ayni, dunya geregi isteyen gitsin diye koymuslar. Bir sey de vermiyorlar, hatta dunya geregi sadece, oykude onlari yapmiyoruz buyuk ihtimalle. Anlarsiniz ne kastettigimi oraya gelince, spo vermeyeyim simdi. Conjurer side quest'ini yapin orada sadece, sonra cikacak o.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Notlardan The Vampire Gallery'yi kesin okuyun. 90 sayfa yine ama dialoglarda dogal olarak olmayan bir suru seyi tasvir ediyor. Aralarindan epey onemli oldugunu dusundugum seylerde var. The Vampire Castle'i atlamayin yani Chapter 5'de kesin. Simdiye kadar oyunun en cok zaman ve emek alan yeri oldu, moblar bile level 71 partimi olduruyordu yer yer, ama sonunda degdi. Vampire meslegini kullanmayi dusunmuyorum ama ona ragmen fazlasiyla degdi.

Ve:

Read after Vampire Job

Ben anlamistim abi, anlamistim bunu. Cok pis bir sey vardi zaten Airy'de, bazi bazi kendini belli ediyordu.

lvl 57de yaptım da hellhoundlar sorun oldu, 3 tane çıkınca flee yaptım. Onun haricinde fena gitmedi.

evet çok güzel hikaye dallanıp budaklandı, sidequest sayılmasa daha doğru olurmuş hatta. Chapter 4teyken yaptım, bayağı tüyo verdi. Spoilerda dediğin yer hakkında kazara spoiler yemiştim ama gene hissetmiştim ondan bağımsız son iki chapterda azar azar ama emin olacak kadar değil.

yalnız kalede endbossa 94k vurdum ama send yapmayı unuttum ya kusura bakmayın. Bir dahaya artık. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bende de ölen oluyordu, aslında tempların rampart ile gene öldürmek mümkün de uğraştığıma değmiyordu yani. Payback tek vuruşta yatırıyordu rampart yokken.

aslında şimdi düşündüm de torrent + mimicle onları da alabilirmişim ama nedense aklıma şimdi geldi lol. Torrent 10k vuruyordu onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

demoyu oynadim oyun resmen final fantasy 5 yahu(:P)

demo izlenimlerim, ayarlanabilir encounter rate! sukurler olsun biri duymus sesimizi. town building, fikir hos. job system fena degil, acikcasi benim gozumde hepsi yalan FF XII deki sistemden sonra.muzikler biraz zayif geldi, genel olarak zaten bir kalite sikintisi var sanki 92kbps kalitesinde, demo diyemi boyle bilemiyorum. grafikler iyi. world map eh iste, dungeonlar meh.oyunun zorlugu guzel.story icin bisi soyliyemiyorum cunku demo da ayri.

sansur ve microtransactions sacmaliklarini sineye cekip alacam full oyun ciksin murrikada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...