Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Şart değil sanırım, gerge update deyince geldi bana bilgisi. Ama şimdi yaptım seninki gelmedi, hala 22sinden kalma. yalnız oyun benim resmen imadıma koştu, friendbot verdi lol. Puma'dan bir bot kadar destek göremedik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 aynen takımın 4. ablinki bot D: update konusunda işin garibi friendlere bakınca bende kendimi ayın 22 sinde update etmiş olarak görüyorum an itibariyle aptal bi saldırıyla güncelledim , hiç olmazsa güncellenmiş ablinkler bi işe yarar (friendlist i açıp baktığımda düzgün gözüküyodu bu sefer bi sorun çıkmaz heralde ) edit no?? : şimdi düşündümde mesajları editlemek yerine yeni post oluştursaydım bi madalya sahibi olurdum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bot onemli degil artik. Bir yerden sonra job kasmak cok kolay hale geliyor. Ne gerekliyse kasiyorsun kendin. Angelic Ward bu arada super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sabahtan beri niye düşmanı iyileştiriyorum aoe healla diye düşünüyodum meğerse reflect ring den miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ben de yapiyorum onu ama pek umrumda degil. Dusman 150k HP, ben 3k. Iyilessin istiyorsa 4-5k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Evet herkese angelic ward ve dmg dispersion verdim neredeyse abilink sağolsun, son bir kişi daha olsaydı keşke. ok boneslark da güncellendi. İlginç sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tiz i Knight/ninja yaptım dual shield - kairai/full cover combosu bosslarda nasıl iş görücek çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Benimkiler soyle, tum joblar level 14, ilk job ana job: Agnes: Spiritmaster - White Mage BP Recovery Auto-Potion Angelic Ward Holy One Edea: Spell Fencer - Valkyrie Angelic Ward Two-Handed Sword Magic Amp Pierce Default Tiz: Dark Knight - Freelancer Counter Counter Amp Gloom Two-Handed Ringabel: Ranger - Merchant Raid Precision Divining Rod Slow Parry Bir de her boss'u rahatca aldigim bir taktik gelistirdim. Ringabel ile Low Leverage atiyorum once. Sonra 5 tur boyunca BP biriktiyorum Agnes ve Ringabel ile Tiz ve Edea'yi bufflayarak ve gerektiginde Dispel atarak. 5. turda Low Leverage bittiginde Tiz ve Edea tum gucleriyle saldiriyorlar, sonra bir Low Leverage daha atiyorum. Loop'a giriyorum boyle. Arada dusman guzel bir sey yaparsa Tiz ile Mimic atiyorum. Tank kullanmiyorum ben, gerek duymadim hic. Agnes heal bot ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ss alma olayı sadece animal crossing içinmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Low Leverage acik ara en iyi buyu. Acik ara. Brave - Default sistemini ve kullanirken BP harcayan ability'leri hileliyor direk. Biraz once Bir turda 100k damage verip adami oldurdum bir kere bile SP kullanmadan o buyu sayesinde rahat rahat biriktirdigim BP'ler ve yaptigim bufflar ve debuff'larla. Merchant lategame'de cosuyor support olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Cast cok iyi bu arada, epeydir bir oyunda bu kadar iyi cast gormuyordum. En ufak karakter bile bagliyor kendine. Seytan diyor tum parani oyunun figurlerine yatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Evet şahane cast, edea favorim ama. :) Bence de mimic kırmış oyunu, neden 9999 jp istiyor belli lol. Senden geleni kullanıyorum, duman ediyor yüksek bp skille. 4 kere üstüste torrent atınca yokoldu satan ehu. 10k geçen dmg gönderebildim nihayet size, net friendlerin de lvl yükseliyor hem arada güncelleyince, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Eisen deki undeadleri farmlamak çok rahatmış ya white magic ile , en basit healla aoe tek ata ata gidiyorum. 10k+ pg , 350-500jp falan her biri bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu kaleye girmek için 6 anahtar bulmamı istiyo ama nasıl-nereden bulabilirim onları ? haritada subquest indicator falan yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 obelisk var 6 tane dünyaya serpilmiş, her ülkede bir tane. yulyana'da da var. görmüşsündür önünden geçerken, onları bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vampire Castle cok iyi. Bu arada tavsiyem Chapter 6'de yan gorevleri buyuk oranda atlamaniz. Chapter 5 ile ayni, dunya geregi isteyen gitsin diye koymuslar. Bir sey de vermiyorlar, hatta dunya geregi sadece, oykude onlari yapmiyoruz buyuk ihtimalle. Anlarsiniz ne kastettigimi oraya gelince, spo vermeyeyim simdi. Conjurer side quest'ini yapin orada sadece, sonra cikacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 GERGE said: Notlardan The Vampire Gallery'yi kesin okuyun. 90 sayfa yine ama dialoglarda dogal olarak olmayan bir suru seyi tasvir ediyor. Aralarindan epey onemli oldugunu dusundugum seylerde var. The Vampire Castle'i atlamayin yani Chapter 5'de kesin. Simdiye kadar oyunun en cok zaman ve emek alan yeri oldu, moblar bile level 71 partimi olduruyordu yer yer, ama sonunda degdi. Vampire meslegini kullanmayi dusunmuyorum ama ona ragmen fazlasiyla degdi. Ve: Read after Vampire Job Ben anlamistim abi, anlamistim bunu. Cok pis bir sey vardi zaten Airy'de, bazi bazi kendini belli ediyordu. lvl 57de yaptım da hellhoundlar sorun oldu, 3 tane çıkınca flee yaptım. Onun haricinde fena gitmedi. evet çok güzel hikaye dallanıp budaklandı, sidequest sayılmasa daha doğru olurmuş hatta. Chapter 4teyken yaptım, bayağı tüyo verdi. Spoilerda dediğin yer hakkında kazara spoiler yemiştim ama gene hissetmiştim ondan bağımsız son iki chapterda azar azar ama emin olacak kadar değil. yalnız kalede endbossa 94k vurdum ama send yapmayı unuttum ya kusura bakmayın. Bir dahaya artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 O houndlar high level düşmanlara karşı daha kötü. Normalde 3000 filan vuruyor adamım, sonra aynısını hellhound'dan yiyor. 3 tanesini almak çok zor oluyor, ölenler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Evet bende de ölen oluyordu, aslında tempların rampart ile gene öldürmek mümkün de uğraştığıma değmiyordu yani. Payback tek vuruşta yatırıyordu rampart yokken. aslında şimdi düşündüm de torrent + mimicle onları da alabilirmişim ama nedense aklıma şimdi geldi lol. Torrent 10k vuruyordu onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 43k yolladım şimdi, sonra max lvl special biriktirebilirsem güncellerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 58k attım size, 94ü tekrar yakalmam zaman alacak gibi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bir 7-8 gun oynamam ben. Finaller. Ben gelene kadar bitirirsiniz siz de artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 oyun hala elime gecmedi neyse finaller bitiyor 6sinda kafa rahat yardiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 demoyu oynadim oyun resmen final fantasy 5 yahu(:P) demo izlenimlerim, ayarlanabilir encounter rate! sukurler olsun biri duymus sesimizi. town building, fikir hos. job system fena degil, acikcasi benim gozumde hepsi yalan FF XII deki sistemden sonra.muzikler biraz zayif geldi, genel olarak zaten bir kalite sikintisi var sanki 92kbps kalitesinde, demo diyemi boyle bilemiyorum. grafikler iyi. world map eh iste, dungeonlar meh.oyunun zorlugu guzel.story icin bisi soyliyemiyorum cunku demo da ayri. sansur ve microtransactions sacmaliklarini sineye cekip alacam full oyun ciksin murrikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 murrikada misin ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar