yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Yemeği kötü ne abi, neyi kötü belirticeksin ! adam gibi konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yok be gitmedim ama hep aklımda istanbula gidersem ilk gideceğim yer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor. İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Maşrapa bira ne hacı hahauhauhaua, güzelmiş mekan eğer anlattıkların doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bende gelecek ay gitmeyi düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 geldim gordum munchkin oynadım yenildim p.s. turk kahvesi için lan güzel yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Masakari said: Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor. İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor. Bira ney ya Kuzu butun yaninda tahta kadehte sarap olacak. Koylu kartini hak ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Masakari said: Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor. İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor. ben 2 kez gittim kardeşimizin yerine. her ikisinden de memnun kaldım. mekan evet küçük ancak oralarda kaç para kira verildiğini bilip ona göre konuşmak lazım.şu kadar adamız pati'de.hemen hepimiz (istanbul'da olanlar)ayda 2-3 sefer beyoğlu'na gidiyoruzdur.her birimiz her gittiğimizde uğrasak arkadaşa katkı olur.yemekleri de bence güzeldi. ortam muhabbete son derece uygun. umarım kardeşimiz daha çok para kazanır ve kim bilir yandaki dükkanlardan birini de kiralayıp ortamı büyütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ''hancı bize iki kişilik yemek getir.'' şu olay varsa direk gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 KuddusiMavra said: Masakari said: Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor. İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor. ben 2 kez gittim kardeşimizin yerine. her ikisinden de memnun kaldım. mekan evet küçük ancak oralarda kaç para kira verildiğini bilip ona göre konuşmak lazım.şu kadar adamız pati'de.hemen hepimiz (istanbul'da olanlar)ayda 2-3 sefer beyoğlu'na gidiyoruzdur.her birimiz her gittiğimizde uğrasak arkadaşa katkı olur.yemekleri de bence güzeldi. ortam muhabbete son derece uygun. umarım kardeşimiz daha çok para kazanır ve kim bilir yandaki dükkanlardan birini de kiralayıp ortamı büyütür. teşekkürler abi :) köpeği siz getirirseniz hancı bana iki kişilik yemek diyebilirsiniz. Frp ciyiz hepimiz hemen 2 tabak et ve şarap gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Selamlar. İngilizce menü var evet. Hatta türkçe menümüz yok :D Şöle kış geldi yeni şeyler. Nutellalı Sıcak Çikolata = 8 TL Nutellalı Kurabiye Tanesi = 2 Tl Nutella Kurabiye Tabağı 3 tane = 5 TL Nutella ve muzlu milföy Caka tatlı = 8 TL Elmalı Turta = 8 TL Sahlep = 6 TL Organik Çay (melisa, tarçınlı, ısırgan otlu vs.) 5 TL Noodle Sebzeli = 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sicak sarap yapiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bugün malzemelerini almaya çıkabilirsem yapıcam. Şarabımı filan getirdim bakalım. Sıcak şarap kesin yapıcaz ya. O tarçın kokusu, vanilya kokusu dükkanı sarmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ET var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nutellalı sıcak şarap ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Et var. Biftek, kuşbaşı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BeIlow said: Et var. Biftek, kuşbaşı vs. Ciğer getirsem ben yarım kilo, pişirip yememe izin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Pati'den 1000 mesaj ve üzeri olanlara indirim yapılıyormuş, doğru mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 193 mesajın var yalnız main char a geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sufle var mi sufle? Dondurmali kremali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kontakt için Istanbul'a geleceğim ama gitmek istediğim iki yer var ve diğeri ta pendikte, gitmeyebilirim. Fakat buraya kesinlikle uğrayacağım, hem kahve içip destek olacaktık onu da yapmış olalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bellow seninle ilgilenir,merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ben de bi ugramak istedim de, firsat olmadi, bi dahaki sefere artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar