Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caka Kafe

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor.

İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Mekan iyi, ortam güzel. Fakat konsept olarak o taş duvarlar, eski yapıya uygun bir farklı bir işletme seçilseymiş süper olurmuş. İçeri girince, insanda orta çağdan kalma bir hana girmiş intibası uyandırıyor.

İçerdeyken insanın "Hancı bana bir kuzu but ve maşrapa bira, ayrıca buralardan yakın zamanda geçen tuhaf tipler gördün mü?" diyesi geliyor.

Bira ney ya

Kuzu butun yaninda tahta kadehte sarap olacak.

Koylu kartini hak ettin
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

ben 2 kez gittim kardeşimizin yerine.
her ikisinden de memnun kaldım.
mekan evet küçük ancak oralarda kaç para kira verildiğini bilip ona göre konuşmak lazım.şu kadar adamız pati'de.hemen hepimiz (istanbul'da olanlar)ayda 2-3 sefer beyoğlu'na gidiyoruzdur.her birimiz her gittiğimizde uğrasak arkadaşa katkı olur.yemekleri de bence güzeldi. ortam muhabbete son derece uygun.

umarım kardeşimiz daha çok para kazanır ve kim bilir yandaki dükkanlardan birini de kiralayıp ortamı büyütür.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Masakari said:

ben 2 kez gittim kardeşimizin yerine.
her ikisinden de memnun kaldım.
mekan evet küçük ancak oralarda kaç para kira verildiğini bilip ona göre konuşmak lazım.şu kadar adamız pati'de.hemen hepimiz (istanbul'da olanlar)ayda 2-3 sefer beyoğlu'na gidiyoruzdur.her birimiz her gittiğimizde uğrasak arkadaşa katkı olur.yemekleri de bence güzeldi. ortam muhabbete son derece uygun.

umarım kardeşimiz daha çok para kazanır ve kim bilir yandaki dükkanlardan birini de kiralayıp ortamı büyütür.

teşekkürler abi :)

köpeği siz getirirseniz hancı bana iki kişilik yemek diyebilirsiniz. Frp ciyiz hepimiz hemen 2 tabak et ve şarap gelir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selamlar. İngilizce menü var evet. Hatta türkçe menümüz yok :D

Şöle kış geldi yeni şeyler.

Nutellalı Sıcak Çikolata = 8 TL
Nutellalı Kurabiye Tanesi = 2 Tl
Nutella Kurabiye Tabağı 3 tane = 5 TL
Nutella ve muzlu milföy Caka tatlı = 8 TL
Elmalı Turta = 8 TL
Sahlep = 6 TL
Organik Çay (melisa, tarçınlı, ısırgan otlu vs.) 5 TL
Noodle Sebzeli = 15 TL