Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 alaman fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 escape gel ben çekcem hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Yok ondan degil ya, ben bir kere bu durumu yasadim pasta kahve olayini, kizin cebinden para cikmak zorunda kaldi.. Hos olmadi. İlk bulusmaydi bi de. Simdi onceden sorayim dedim adam ucuz dedi, iyi bakalim gshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 facebook sayfası patlamış cafe kapandı mı yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 server bakımda 1 kaç saate gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bellow'un adi ne sgdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kafe mafe yok beyler. Ben tarif ettigi yere gittim bombos aq. Kapida tabela bile yok. Allahtan kizla gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Cafe'nin duvarında bulunan eşsiz çalışmalarım; eskizlerim Yapmayı düşündüğüm şey, Kötülerin kötüsü Kızgın Ninja Zürafa ile Samuray Panda'yı karşı karşıya getiren bir Film çekmek. Henüz storyboard hazırlama aşamasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 iyi ki gitmemişsin panpa bi dilim pasta 720 tl zaten. filtre kahve de 241 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 arcane escape'i uzaktan gelirken gorunce kamufle olmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bende bi ara uğrayayım. öğlen gelsem kalabalık olmuyordur heralde ? bir yemek yer kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 OLM KAFE YOK DİYORUM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 komple mi yok, çalmışlar mı ? kapıyı açmışlar bir de monopolyimi çalmışlar? kapıyı açtınız bari monopolyi çalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 harbiden ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ya abi dun sabah gittim iste saat 9du, foto cektim upload edemedim imgur calismadi bir turlu ben de evde yuklerim diye ugrasmadim. Simdi aklima geldi. http://i.hizliresim.com/9pVq93.jpg Tarif edilen yerde soyle bir goruntu var. O kirmizli yerde ne tabela var ne bisi ama yine de acmayi denedim acilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 beyler size kötü bi haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 el değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 facebook grubunda duyurusu var. yemekli bir yer açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yokuşta olmasaydı iyi iş yapardı halbuki. el değiştirmeye gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 battı mı? gelecektim, planlarım arasında vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bellow yeni yeri nerede açıcan bizi bilgilendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Beılow ortak ararsan duy sesimi çok cafe deneyimim yok ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yeni yer yok artık! Yaşandi bitti tadında bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar