Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

bck said:

screwy said:

fifa 2 senede bir biseyleri gelistiriyo gecen sene savunma sistemi degisti bi sene yenilik beklemeye gerek yok. bi tek su internet uzerinden oyunları guclendirseler be a proyu az guzellestirseler yeter zaten. pesin yemesi gereken cok fırın ekmek var.

pes bu sene baya iyi geliyor bakmadan sallama gameplay e

Almış mı isim hakkını yoksa hala merseyside blue man blue falan mı takım isimleri?

Gameplayi izledim pes'in ama çok ağır geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

fifa dünyanın en kötü online'ına sahip yahu. lagdan disconnectten hileden geçilmiyor. pay2win bile var FUT'da.

hem multi hem single oynuyorum. multiplayer sadece hotseat iyi. singleda kariyer modları gayet keyifli. takım kurmak veya oyuncu geliştirmekten keyif alıyorum.

ohaa ne demek bu. şu ana kadar gördüğüm en iyi altyapı, mod çeşitliliği fifada. 300 küsür maç yapmışımdır fifa 13'de online modda 3 yada 4 kere düşmüşümdür oyundan sadece. hiç hile ile de karşılaşmadım. fut modunda haklısın ama
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

bck said:

screwy said:

fifa 2 senede bir biseyleri gelistiriyo gecen sene savunma sistemi degisti bi sene yenilik beklemeye gerek yok. bi tek su internet uzerinden oyunları guclendirseler be a proyu az guzellestirseler yeter zaten. pesin yemesi gereken cok fırın ekmek var.

pes bu sene baya iyi geliyor bakmadan sallama gameplay e

Almış mı isim hakkını yoksa hala merseyside blue man blue falan mı takım isimleri?

Gameplayi izledim pes'in ama çok ağır geldi bana.

1 kere denedim peste online maç yapmayı. ana menuden maça başlayana kadar 13 14 dk arasında bi zaman geçti. başlı başına oynamamak için sebep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Uyanık kulüplerimiz havuz gibi beraber değilde tek tek anlaşmak istiyormuş EA ile, TFF sormuş kulüplere biz toptan anlaşalımmı diye ama yok sen karışma çık aradan demiş kulüplerimiz.
Ama EA de tek tek 18 kulübün yöneticileriyle bulup oturup pazarlık yapmak istemiyor, bundan dolayı Arap ligi bile oluyor ama bizimki olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o durum tam tersi yalnız bilmeden etmeden neler uyduruyorsunuz yahu?

tff'nin toplu lisans anlaşmasını iptal etmesi yüzünden hiçbir takımla uğraşmak istemiyor artık ea sports. yalnız bu yıl kulüpler harekete geçti, galatasaray dışında özellikle fenerbahçe'nin de oyunda yer alacağı kesin gibi. türkiye ligi muhtemelen oyunda olabilir bu arada ama işte ea sports tek tek takımlarla anlaşmak zorunda.

fakat bunu yapan kulüplerimiz değil. tff'nin angutça kararı yüzünden oldu 2 yıl önce ve hala devam ediyor. üzerine bir de şike falan eklenince adamlar türkiye'den soğudu resmen. hatta şöyle diyeyim, fifa 13 için her yıl olduğu gibi ön inceleme bile yaptıramadı aral geçtiğimiz yıl. çünkü ea sports, türkiye ligi oyunda olmadığı için oyunun ön inceleme sürümünü göndermedi aral'a.

tam emin olmadığınız konularda bilgi kirliliği yaratmak yerine birazcık araştırmanız hayrınıza olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...