arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 fifa dünyanın en kötü online'ına sahip yahu. lagdan disconnectten hileden geçilmiyor. pay2win bile var FUT'da. hem multi hem single oynuyorum. multiplayer sadece hotseat iyi. singleda kariyer modları gayet keyifli. takım kurmak veya oyuncu geliştirmekten keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ne hilesi varki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hile hic raslamadim bilmiyorum.ne hilesi yapabiliyorlar ki? roster editliyorlar dicem ama her online girinsinde resetliyordu yenilirken ps kapatip kacanlari hileci diyorsan orasi dogru sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 lag switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bck said: screwy said: fifa 2 senede bir biseyleri gelistiriyo gecen sene savunma sistemi degisti bi sene yenilik beklemeye gerek yok. bi tek su internet uzerinden oyunları guclendirseler be a proyu az guzellestirseler yeter zaten. pesin yemesi gereken cok fırın ekmek var. pes bu sene baya iyi geliyor bakmadan sallama gameplay e Almış mı isim hakkını yoksa hala merseyside blue man blue falan mı takım isimleri? Gameplayi izledim pes'in ama çok ağır geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hmm anlasildi simdi.gol at ac torrenti ordan sdfs dogru var bu olay. eniyisi arkadas cevrenle oynamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 arcane said: fifa dünyanın en kötü online'ına sahip yahu. lagdan disconnectten hileden geçilmiyor. pay2win bile var FUT'da. hem multi hem single oynuyorum. multiplayer sadece hotseat iyi. singleda kariyer modları gayet keyifli. takım kurmak veya oyuncu geliştirmekten keyif alıyorum. ohaa ne demek bu. şu ana kadar gördüğüm en iyi altyapı, mod çeşitliliği fifada. 300 küsür maç yapmışımdır fifa 13'de online modda 3 yada 4 kere düşmüşümdür oyundan sadece. hiç hile ile de karşılaşmadım. fut modunda haklısın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dartanian said: bck said: screwy said: fifa 2 senede bir biseyleri gelistiriyo gecen sene savunma sistemi degisti bi sene yenilik beklemeye gerek yok. bi tek su internet uzerinden oyunları guclendirseler be a proyu az guzellestirseler yeter zaten. pesin yemesi gereken cok fırın ekmek var. pes bu sene baya iyi geliyor bakmadan sallama gameplay e Almış mı isim hakkını yoksa hala merseyside blue man blue falan mı takım isimleri? Gameplayi izledim pes'in ama çok ağır geldi bana. 1 kere denedim peste online maç yapmayı. ana menuden maça başlayana kadar 13 14 dk arasında bi zaman geçti. başlı başına oynamamak için sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sori beyler, ben PC deneyimimi yazdım. konsolda daha temizdir tabii multiplayer. ama yine de fifa multiplayerı benim için hotseat öncelikli olur her türlü, onun keyfi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Next-gen gameplay. http://www.gamespot.com/e3/fifa-14-e3-2013-stage-demo-6410217/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nKxEWuMCcEk http://www.youtube.com/watch?v=RsrIwkUm8FI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hala be a referee yapmadılar ya kırgınım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 su gameplay in fifa 13 den farki nedir lan? grafikler ayni, paslar ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Next-gen olay artık. Onun da gameplayi düşmedi daha ortaya. 2 farklı Fifa var yani bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 reyou said: su gameplay in fifa 13 den farki nedir lan? grafikler ayni, paslar aynisadece shooting i degistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 grafikler nasıl aynı ya. ps4 te 1080p olmicak mi ? ayrıca fifa videoları izleyerek farklılığı anlayamıyosun zaten. oynayınca belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 biz zaten 1080p oynuyorduk sdfds. PC fifacıları derneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fifa 12 de cok kisinin kalbini kirdiktan sonra, fifa 13 u almamistim ortalik biraz yatissin diye, fifa 14 te tekrar ps3 sahalarina geri donup, gidilarini alicam cocuklar. cikinda lig kurun layn/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 umarim anlasirlar yeni bu arada bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 fifa 14'te yüzde 90 ihtimalle türkiye ligi olacak. o gösterdiğin ss yeni değil aylar öncesinin. http://superkarga.com/fifa-14te-turkiye-ligi-olacak-mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 iyiymis olsun turk ligi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ligi bilmem ama fenerbahçe olmalı ya gerçek derbilerden daha gergin ve çekişmeli geçiyor fifa'da oynanan fb-gs maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Uyanık kulüplerimiz havuz gibi beraber değilde tek tek anlaşmak istiyormuş EA ile, TFF sormuş kulüplere biz toptan anlaşalımmı diye ama yok sen karışma çık aradan demiş kulüplerimiz. Ama EA de tek tek 18 kulübün yöneticileriyle bulup oturup pazarlık yapmak istemiyor, bundan dolayı Arap ligi bile oluyor ama bizimki olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 o durum tam tersi yalnız bilmeden etmeden neler uyduruyorsunuz yahu? tff'nin toplu lisans anlaşmasını iptal etmesi yüzünden hiçbir takımla uğraşmak istemiyor artık ea sports. yalnız bu yıl kulüpler harekete geçti, galatasaray dışında özellikle fenerbahçe'nin de oyunda yer alacağı kesin gibi. türkiye ligi muhtemelen oyunda olabilir bu arada ama işte ea sports tek tek takımlarla anlaşmak zorunda. fakat bunu yapan kulüplerimiz değil. tff'nin angutça kararı yüzünden oldu 2 yıl önce ve hala devam ediyor. üzerine bir de şike falan eklenince adamlar türkiye'den soğudu resmen. hatta şöyle diyeyim, fifa 13 için her yıl olduğu gibi ön inceleme bile yaptıramadı aral geçtiğimiz yıl. çünkü ea sports, türkiye ligi oyunda olmadığı için oyunun ön inceleme sürümünü göndermedi aral'a. tam emin olmadığınız konularda bilgi kirliliği yaratmak yerine birazcık araştırmanız hayrınıza olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 arkadaş rpg, mmorpg dıye ultimate team'i kaçırmışız ne güzelmiş öyle ya.. hemen pre-order vericem 14 için... ayrıca pati ligi istiyoruz xbox360 fifa 14 için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar