Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

yine dayanamıyorum şu boktan FUT'u oynuyorum.

Turnuva atıyorum artık sadece de sokim, biraz önce finalde 55 chemli, 4 farklı ligden adamların toplandığı, kondisyonu maç başında bile yarı yarıya olan ve koşamayan ve her şeyden önce sadece 4 gold oyuncusu bulunan adama karşı ilk yarıda 3-0 geriye düştüm. Taktik vs. değiştirip tek kale oynadım, ikinci yarı istatistiklerin dediğine göre 16 gol pozisyonunda sadece 2 tane bulabildim ve uzatamadım bile maçı, kaçanlarını görseniz boş kaleye vurmayan oyuncu vs.

afedersiniz ama scripting'in amına bu kadar koyulmaz... boşu boşuna zaman harcıyorum resmen ve şunun farkında olmama rağmen o kadar geri zekalı bir malım ki halen fut oynuyorum...

3DS'im gelse de kurtulsam. Sırf içinde FIFA var diye PS3'ü satmayı bile planlıyorum a.q

gerçi last of us ve gta5 oynayıp öyle satayım ...
Sosyal ağlarda paylaş

hangi formation oynuyorsun?

cok gol yiyorsan en az bi CDM li formasyon oynamayi dene, oyun basinda taktigi Defense'e cek, adam cok akin akin gelen bi tipse counter-attack da yap taktigi. defansi derinlestir biraz orta sahada cok basma, rahat hareket etmemesini sagla orta sahada sadece contain ile ve ceza sahasina yaklasinca baski yapmaya basla.

yavas sakin paslar, pozisyon yaratarak oyna.

hersey farkli olacak

:)-D

bbva iniestali, benzemali 4-3-3 oynattigim kadromu sunla degistirdim http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=jlgRptDabhoD:360

ve her oyuna basladigimda yukaridakileri uygulayarak oynuyorum, inanilmaz farketti.
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

dediklerinin hemen hemen birebir aynısını uyguluyordum zaten, olay burada formasyon geyiği değil zaten az gol yiyen adamım script olmadığı sürece ki genelde maçlar 1-0 falan biter benim.

olay burada tamamen şu scripting saçmalığı... nedir abi üstte anlattığım olay

çok oynuyorum diye daha çok rakipte gördüm de yok bırakmak gerek. Önceki oyunlarda bu kadar sinirlenmiyordum lan...

Seasons'ta sinri yok gerçi, yenilsekte olur öyle diyoruz vs. de yok abi burası ...

FUT'u yapanların allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

3-5-2 vs. her zaman fifalardaki en iyi taktiktir bu arada, ben mesela juve ile oynarken isla - giovinco yapıyordum birde kanatları atakta yemiyordum oralardan asdfasd

Buffon

Barzagli. Bonucci. Chelini

Pogba

Vidal. Markisyo

Pirlo. Giovinco

Tevez. Vucinic

Böyle bir taktik ürettim, Pirlonun hız 55 olduğundan aksıyor biraz RAM rolünde ama naapalım
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeter a.q yeter ... Bu FUT'u nasıl komple engellerim yok mu bir yol ...

kulübü sil diyorum silinmiyor, geri dönüyorum. İradesiz adamın resmen dayanamıyorum tekrar giriyorum.

Biraz önce 71 ortalamalı arap karmasına 4-1 yenildim, ilk 3 gol rastgele şut çekip benim futbocumun kafasına çarparak hızlanarak top ile kalecinin kontrpiye kalmasıyla gol oldu. Adam başka hiçbir şey yapmadı... son golde de L1 ile paslaşa paslaşa bütün takımı ileri çıkarınca sinirden kontradan Neves ile attı...

Arap karması lan, sıçarım böyle oyuna

yoksa bir yolu bütün kartları satıp sadece ball, forma falan alacağım anca öyle ...

edit: sattım her şeyi, parayı da çarçur ettim. Artık para harcamadan bronze takım bile kuramayacağıma göre daha da bu FUT'a uğramam...

83 ratingli takımlara fark atıp 71 ratingli Arap karmasına 4 pozisyonda 4 saçma sapan aptalca gollerle yenilmek yok artık...
Sosyal ağlarda paylaş

tatara demişim ben onu o zman uaheuaheua

bu arada 6. ligte de ilk maçımı kazandım 2. maçta daha ilk 10 dakikadan anladım oyunun zorla kaybettireceğini. 4 tane altı pas içinden auta vurdum ve daha neler neler kaçırdım en sonunda artık aklımı kaçırıcam sandım adam bile altına sıçmıştır bunlar nasıl kaçıyor diye. ve gayet normal şekilde ceza sahamın içinde futbolcularımın büyük gayreti sonucunda top bomboş lewandowskinin önüne sekti yedim golü. çok ilginç ya ben anlamıyorum abi o lanet top altı pasın ortasından nasıl auta gider de adamın tek pozisyonu saçma sapan gol olür inanılır gibi değil
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben golün geleceğini de hissediyroum artık

bakıyorum adam atağa çıkarken analogla bile defans oyuncularını seçemiyorsam özellikle yön belirtip o pozisyonu AI gol olarak yazmış zaten

rakip şut tuşuna falan basmayı unutursa ancak gol olmuyor. gerçi bir kere basmadı açılan orta çarptı girdi mesela lewandowski'ye yine ama olsun.

%80 gol bu olduğunda, defans en son seçiliyor onda da AI'nin kendi konumlandırması bozulsun sen bir anda kontrolü devralınca da rakip daha kolay gol atsın diye
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi ben golün geleceğini de hissediyroum artık

bakıyorum adam atağa çıkarken analogla bile defans oyuncularını seçemiyorsam özellikle yön belirtip o pozisyonu AI gol olarak yazmış zaten

rakip şut tuşuna falan basmayı unutursa ancak gol olmuyor. gerçi bir kere basmadı açılan orta çarptı girdi mesela lewandowski'ye yine ama olsun.

%80 gol bu olduğunda, defans en son seçiliyor onda da AI'nin kendi konumlandırması bozulsun sen bir anda kontrolü devralınca da rakip daha kolay gol atsın diye

ya adam seçme problemi var ama genel olarak. ben normal h2h'de scripte inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...