Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

yau bu oyunda sert pas atmak mümkün değil mi sdfdsfgdf
noobum 13'ü hiç oynamadım. fazla bassam bu sefer de uzaktakine alıyor. semi'ye alınca da power yine yardımlı olduğu için bir şey değişmiyor. manuel de benim g.t yemiyor tabii.

yavaşça yuvarlanarak gitmek zorunda mı yakına attığım paslar ya
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fut'u biz kardeşimle coop single oynuyoruz daha çok. İyi makara oluyor ama gerçekten oyunda legendary vs saçma olmuş.

Top adamın ayağındayken alman mümkün değil, 3 kişi pres yapıyoruz, adam dalga geçer gibi pas vermiyor, üçünü de kedi fareyle oynar gibi oynayıp geçiyor.

Legendary'de ai'ın statlarıyla kesin oynuyor, bütün herifler 100 str, 100 balance anasını satayım. Top bizim ayağımıza gelince adam kaplan kesiliyor ama, 100% tackle'la falan oynuyor. Ultimate henüz oynamadık ama düşünemiyorum.

Bir de kalecilerin ciddi zaafiyeti var. Pozisyon almada ve handlingde. Her çeldiği top ai'ın önünde, herif de boş kaleye yuvarlıyor deli olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

bir pes fan olarak fifa ya geçmek istemiyorum.ama geçmelimiyim bilemedim.dark başkan söyle geçeyim mi?pes de durum o kadar kötü mü?

FIFA'nın en kötü hali PES'in en iyi halinden iyidir.

Lakin PES'teki şu form çubuklarını özledim ya, iyi oluyordu öyle oynayınca en azından duruma göre kadro çıkartıp ona göre taktik vs. yapıyordum eskiden, tey tey
Sosyal ağlarda paylaş

2013'den beri online ve single pro ayrı. eğer gold varsa o katalogdan bikaç biş alarak bi noktaya kadar geliştirebiliyorsun online pronu.

bu arada oyuna peç gelince bu oyun müthiş olur ben söyliyim. baya baya herifler kasmış paslar ikili mucadele bildiğin gerçek futbol. ama işte bu plase şutun düzelmesi lazım geçen sene iyiydi bu sene bozmuşlar. selcuk ile ortasahadan finesse shot gol attım lan. bildiğni 40 metreden. 2013'de uzaktan plase imkansızdı.

kalecilerde mallık var. fikslenmesi lazım. çok top sektiriyorlar. yan toplarda yine bi saçmalık var. ayrıca adam seçmede de sapıtmalar oluyor. bunları hallederler ya hep hallettiler. ondan sonra çok iyi olcak oyun.

gelen topa şut atacakken top geriye doğru gelir tam vuramaz ya futbolcular. adamlar onu bile yapmış lan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ben açacaktım bu rezilliklerden sonra bedava pack verseler açmam ...

ben bi 30 dolarlik acmistim ilk gun, lewandowski cikti en iyi onu da 60k ya mi ne okuttum. arada yine 5-10k ya giden bir kac adam oldu, sonra 3-5 al sat yaptim ve su takimi kurdum rating 83, cok ahim sahim bir sey degil de fena degil:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dCPLaalSbgPM:360

senin 80 vs 75 ratingle yasadigini ben 83 vs 78-80 ratingle yasiyorum, o yuzden cok bir sey farketmiyor pack acip acmaman sdfs ancak iste istedigin 2-3 adam alirsin tatmin edersin kendini. hatta belki 80lerde kalmak daha mantikli, 83-85 ratingli adam geldiginde handicap senin tarafinda olabiliyor.

handicap/scripting'in varligi FUT oynayan herkesin kabul ettigi sey zaten. bunu kabullenmeden oynarsan ya konsol gider ya da TV.

ben kabullenememeye dogru ilerliyorum sadf.
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum fifa 13'te kendi emeklerimle kurduğum 100 chemli gayet güzel takımım olmasına rağmen sinirimden dayanamayıp 100 lira harcadıydım ajsdhka. peklerden de hiç bi bok çıkmamıştı.

orda sikript hakkaten can sıkıyor. amaçta bu zaten işte. ben tuzağa göz göre göre düştüm. herkes düşüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

la bi peç gelmiş. tam olarak ne değiştirdiler bilmiyorum ama sanki biraz daha iyi sdfs. ya da psikolojik olarak öyle zannediyorum ben.

bu arada selcuk ile 40 metreden plase vurunca direk gol oluyor. bug herhalde. 5-6 oldu lan her maç atıyorum öyle bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...