bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 DeathLord said: Halk %50 oy verdi bu adamlara ne darbe desteklemesi. Ne kullaniyorsun ilac olarak receteyle mi aliniyor? Şimdi % 20 oy alır mı acaba? Seçim hilesisiz, SEÇSİZ'siz, hayali seçmensiz, Suriye'li teröristleri Türk vatandaşı seçmen göstermeden!
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bucurukunannesi said: Darbe dönemini yaşadım. O dönemin koşulları farklıydı, bu dönemin koşulları farklı. O zaman darbeyi Amerika yaptırdı. Şimdi darbeyi VATAN HAİNLERİNE ve Amerika'ya yapacağız. Üstelik halk da bu darbeyi %100 destekleyecek. :) sizi akp filan mı tutuyor ergenekon konusunda haklı olduklarını kanıtlamak için diye düşünmeden edemiyorum bazen.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bucurukunannesi said: DeathLord said: Halk %50 oy verdi bu adamlara ne darbe desteklemesi. Ne kullaniyorsun ilac olarak receteyle mi aliniyor? Şimdi % 20 oy alır mı acaba? Seçim hilesisiz, SEÇSİZ'siz, hayali seçmensiz, Suriye'li teröristleri Türk vatandaşı seçmen göstermeden! İŞTE ÖRNEK BİR ULUSALCI YÜRÜ BE.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 etrafta otobüs de yok o kadar adam nerden geldi anlamadım.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Suan bilmiyorum da secimlere kadar pkk olayi bitmis olursa %60-65 araliginda oy alirlar diye tahmin ediyorum. Suan da sanirim %40-45 araliginda bi oyu vardir AKP'nin.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bence eski oran civarı oy toplar maksimum ama işin kötü tarafı muhalefet olarak oy verecek başkan olmaması düzgün.
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ren said: wilma çetintaş gelmiş korkunç güldüm şuna
Öne çıkan mesajlar