bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 DeathLord said: Halk %50 oy verdi bu adamlara ne darbe desteklemesi. Ne kullaniyorsun ilac olarak receteyle mi aliniyor? Şimdi % 20 oy alır mı acaba? Seçim hilesisiz, SEÇSİZ'siz, hayali seçmensiz, Suriye'li teröristleri Türk vatandaşı seçmen göstermeden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bucurukunannesi said: Darbe dönemini yaşadım. O dönemin koşulları farklıydı, bu dönemin koşulları farklı. O zaman darbeyi Amerika yaptırdı. Şimdi darbeyi VATAN HAİNLERİNE ve Amerika'ya yapacağız. Üstelik halk da bu darbeyi %100 destekleyecek. :) sizi akp filan mı tutuyor ergenekon konusunda haklı olduklarını kanıtlamak için diye düşünmeden edemiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bucurukunannesi said: DeathLord said: Halk %50 oy verdi bu adamlara ne darbe desteklemesi. Ne kullaniyorsun ilac olarak receteyle mi aliniyor? Şimdi % 20 oy alır mı acaba? Seçim hilesisiz, SEÇSİZ'siz, hayali seçmensiz, Suriye'li teröristleri Türk vatandaşı seçmen göstermeden! İŞTE ÖRNEK BİR ULUSALCI YÜRÜ BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 etrafta otobüs de yok o kadar adam nerden geldi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Suan bilmiyorum da secimlere kadar pkk olayi bitmis olursa %60-65 araliginda oy alirlar diye tahmin ediyorum. Suan da sanirim %40-45 araliginda bi oyu vardir AKP'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bence eski oran civarı oy toplar maksimum ama işin kötü tarafı muhalefet olarak oy verecek başkan olmaması düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 wilma çetintaş gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ren said: wilma çetintaş gelmiş korkunç güldüm şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar