Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı

bliksem

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

mani said:

Adam tam bir vahşi ya. Kör bıçak versen eline din için, Allah için çoluk çocuk demeden kafa keser.

bizim elimizin armut toplayacağını sanıyor. gelsin ucuna kuran yaprakları taktığım isveç çakımla şehadete gönderirim adamı

sdaasdwad çok güldüm lan

özet piliz son 5 sf nın
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum,ırksal anlamda,ahlaksal anlamda,askeri anlamda en basiti amerikanın che yi terörist gözlüğüyle görmesi benide biat ettirirmi?
İslamcılara biatçı diyenler gizli biat edip batıya ibadet ediyorlar.

Kızılderilileri öldürenlerin torunlarının suçu alkış tutmaları dedelerine
Katranı kaynatırsan olurmu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker

http://i.imgur.com/e2lch8J.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

amerikanın kendi yarattığı terör organizasyonlarına karşı sonra cephe alması da beni benden alıyor arkadaş hahah nurcular hazır olsun ilerde onların da kafasına basabilir amerika ne de olsa çeçen teröristlerle aynı görevi görüyorlar amerika için

Amerika zaten mantigi unutali cok olmus. Sadece Vietnam'da 3.8 milyon kisiyi oldurduler. Ama hala ozgurluk ihrac edebiliolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum

selam onların başlattığı savaşta, onların tarafında yer alıyorsun. lel mantık süzgeci delik deşik
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Bu arada bahsi geçen 2 çeçen kardeşin sadece rus değil fikri olarak bütün batı medeniyetine karşı oldukları ortaya çıkmıştır.demekki neymiş ? 1insan dünyanın en büyük über?€& süper gücünü korkudan altına ettirip milyonluk şehir sakinlerini evlerine hapsettitebiliyormuş.

Buradan çeçen direnişine selamlar,ve müslüman olduğu için de şehide Allah rahmet eylesin diyorum.

Her zaman dediğim gibi lafla emperyalizm karşıtlığı olmaz!

şakamısın arkadaşım sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Chipetbeth said:

Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum

selam onların başlattığı savaşta, onların tarafında yer alıyorsun. lel mantık süzgeci delik deşik

selaaaaym kürdistan dağlarına diye devam edeceksin sandım selamı görünce dsgsdg
Sosyal ağlarda paylaş

neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım

Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde...

Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz.

bunu yapan da islamcılar zaten

bunu yapan da

ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü;

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ
وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...