Starscream Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Rusyada cecen mucadelesini yapanlar bu olayi gerçekleştirmiş olabilirler. 11 eylulden sonra putinle iyi gecinmek icin amerika cecen direnisine karsi cephe almisti. O mucadeleyi terorist saldiri olarak gormeyenlerin bunu gormeside sacma oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 amerikanın kendi yarattığı terör organizasyonlarına karşı sonra cephe alması da beni benden alıyor arkadaş hahah nurcular hazır olsun ilerde onların da kafasına basabilir amerika ne de olsa çeçen teröristlerle aynı görevi görüyorlar amerika için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: Urum icadı lan mAraton ne arkadaş evet, tüm maratonlar bombalanmalı masum insanlar ölmeli sadece müslümanlar yaşamalı dimi bi sizin yaşama hakkınız zaten, tabi oldu. Görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Neyi tartisiyorsunuz siz len manyaklar. Pazar pazar.. Cikin gezin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben calısıyorum ya, gelen giden de yok, hep sıkıntı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 goldbären said: mani said: Adam tam bir vahşi ya. Kör bıçak versen eline din için, Allah için çoluk çocuk demeden kafa keser. bizim elimizin armut toplayacağını sanıyor. gelsin ucuna kuran yaprakları taktığım isveç çakımla şehadete gönderirim adamı sdaasdwad çok güldüm lan özet piliz son 5 sf nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Çipet hırt mısın evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çipetpet yine zeka geriliğini konuşturmuş hahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Saygılı konuş alan yetkilisi,yetkin var diye herkesi çocuğunmu sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum,ırksal anlamda,ahlaksal anlamda,askeri anlamda en basiti amerikanın che yi terörist gözlüğüyle görmesi benide biat ettirirmi? İslamcılara biatçı diyenler gizli biat edip batıya ibadet ediyorlar. Kızılderilileri öldürenlerin torunlarının suçu alkış tutmaları dedelerine Katranı kaynatırsan olurmu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker http://i.imgur.com/e2lch8J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 O herifin kafasında olanlar hep aynı terane ya. İlk bir kaç bandan sonra "nasılsa saçmalıklarım banlanmama neden oluyor, bende filtrelemeden beynimdekileri kanalizasyona salayım" diyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kim cıktı yapan şimdi belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bende,diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ardeth said: amerikanın kendi yarattığı terör organizasyonlarına karşı sonra cephe alması da beni benden alıyor arkadaş hahah nurcular hazır olsun ilerde onların da kafasına basabilir amerika ne de olsa çeçen teröristlerle aynı görevi görüyorlar amerika için Amerika zaten mantigi unutali cok olmus. Sadece Vietnam'da 3.8 milyon kisiyi oldurduler. Ama hala ozgurluk ihrac edebiliolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum Kızılderilileri öldürenlerin torunlarının suçu alkış tutmaları dedelerine Katranı kaynatırsan olurmu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker selam onların başlattığı savaşta, onların tarafında yer alıyorsun. lel mantık süzgeci delik deşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RCarter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: Bu arada bahsi geçen 2 çeçen kardeşin sadece rus değil fikri olarak bütün batı medeniyetine karşı oldukları ortaya çıkmıştır.demekki neymiş ? 1insan dünyanın en büyük über?€& süper gücünü korkudan altına ettirip milyonluk şehir sakinlerini evlerine hapsettitebiliyormuş. Buradan çeçen direnişine selamlar,ve müslüman olduğu için de şehide Allah rahmet eylesin diyorum. Her zaman dediğim gibi lafla emperyalizm karşıtlığı olmaz! şakamısın arkadaşım sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 adam banlanıp banlanıp gelip trollüyor, adminler seyirci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Estel_Anorien said: Çipet hırt mısın evladım? bi sonraki nikini de bulduk teroristin ahaha edik hatta title ı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ardeth said: Chipetbeth said: Abi ben batı medeniyetine bilimsel çalışmaları hariç toptan terörist gözüyle bakıyorum Kızılderilileri öldürenlerin torunlarının suçu alkış tutmaları dedelerine Katranı kaynatırsan olurmu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker selam onların başlattığı savaşta, onların tarafında yer alıyorsun. lel mantık süzgeci delik deşik selaaaaym kürdistan dağlarına diye devam edeceksin sandım selamı görünce dsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çipet umutsuz vaka ya beynine kezzap dökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 en şirin tarafı da amerikanın parasız askerliğini yaparken amerikaya karşı savaştığını sanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 AMA ESED SURIYEDEKI MUSLUMAN AKRDESLERIMIZE ZULUM EDIYOUUURRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde... Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz. bunu yapan da islamcılar zaten bunu yapan da ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü; إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yani `Allah katında din, ancak İslam dinidir. Kendilerine kitap verilenler, bunu adamakıllı bildikten sonra aralarındaki azgınlık ve haddini aşma yüzünden ihtilafa düştüler ve kim Allah'ın ayetlerine inanmazsa bilsin ki Allah, pek tez hesap görür.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ALLAHU EKBER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar