bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 terrörizm'i meşrulaştırıyorsanız tartışacak bir şeyimiz yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Evet abi emin ol Irak'lı direnişçiler ABD ordusuna zarar verebiliyor. Ortada ORANTISIZ güç kullanımı var, dünyanın en teknolojik, en güçlü ordusu gidip kıyı köşe ülkelerin tepesine biniyor. Direniş olsa ne olacak allah aşkına, Kore ne yaptı, aldı arkasına Çin'i, Rusya'yı anasını ağlattı Amerika'nın. Keza Vietnam da aynı şekilde. Irak'ın, Afghanistan'ın yanında kim var? Kim yardım ediyor. Adamlar çaresiz, aç, fakir. Kendi ırkından, dininden ülkeler Amerika'nın yanında. Ne yapsın abi adamlar? Kalaşnikofları kuşanıp Amerikan ordusuyla mı çatışsın? Ha taliban onu da yapıyor, orası ayrı. Hani sanki "savaş" var da adamlar gidip sivil öldürüyor. Dworg. demiş, başınıza gelse ne yaparsınız çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: Dworgian said: peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? şunu diyorum ama o çocuk "öc alırken" benim aileme dokunsa ben de o çocuğu öldürmek isterim işte. sebebine bakmam. zaten bu olay böyle zincir reaksiyon. abi bu böyle gidiyor işte yoksa terörü meşrulaştırdığımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 söylediğin şey gayet terrörizm'i meşrulaştırmak, ne söylediğinize dikkat edin. adam "haklı" dediğin zaman. yaptığı eylemi onaylıyorsun. PKK şehrin ortasında bomba patlattığı zaman, insanları katlettiği zaman gelip burada bıdı bıdı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Herkeşin hayatına kimse karışamaz. Ben Irak'lı, Afganistan'lı olsam, o nefretle zarar verebildiğim kadar Amerika'lıya zarar veririm. Siz yapmayın başınıza gelirse, AİHM'e falan başvurun bütün ailemi katlettiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: söylediğin şey gayet terrörizm'i meşrulaştırmak, ne söylediğinize dikkat edin. adam "haklı" dediğin zaman. yaptığı eylemi onaylıyorsun. adamı anlıyorum =/= adam haklı okuduğunu anla önce bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Iraklı adamın gidip newyorkta bomba patlatması meşru filan değil saçmalamayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ayrıca o işler öyle de olmuyo maalesef. ıraklı adam ülkesine yapılanları görünce rage girdi gitti şehri bombaladı filan. o ne lan. metal fırtına mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Boston ulku ocaklari bi aciklama yapti mi saldiriyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 biri Türkiye'yi ilhak etse, ailemi öldürüp karımı kaçırsa, işimi, varsa çocuğumun okulunu bombalasa, benim şu an "hayat" dediğim şeyi yerle bir etse, onun "hayat" ını yerle bir etmek için elimden geleni yaparım net. ha bu arada, işin diğer yanında olsam yani; abd de bir birey olarak o intikam ateşinden zarar görsem "he biz adama zarar verdik haklı" demem ben de onu öldürmek isterim bu yazının nesini anlamıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 çay partisi bitsin ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: terrörizm'i meşrulaştırıyorsanız tartışacak bir şeyimiz yok zaten. çok kaypak insanlarız ki. terrörizmi meşrulaştırmak, bişeyi meşrulaştırmak salakça. Altını doldurduğumuz olmayan adaletimiz, ikiyüzlülüğümüzün kendini savunma çabası bu meşrulaşmama olayı. AMA ONLAR HAKSIZ! hayır onlar ölü. Sen ben, hepimiz böleyiz. Çünkü insan pis bi varlık, yaptığı her hareket bencilce ve çirkin. Cesetlerin,işkencelerin üzerine kuruyoruz gül bahçelerimizi. Sonra meşru değil yok sivil kem küm. Napsın abi herifler? açıkça savaş mı ilan etsin lol. Terörizmi lanetlemek demek, "ben çok güçlüyüm, sen benden güçsüzsün ve karşıma benim şartlarımda çıkacaksın" demek. Yok öyle bir dünya Yok öyle bir savaş - insanlar salak olmadıkları sürece -. Eğer adamı "a" yoluyla yenemiyorsam, "b" yolunu denerim. Mesela bak, bi başka ikiyüzlülükte kimyasal ve biyolojik silahlar konusunda var. ULAN adamı öldürüosun zaten, ha kurşunla olmuş ha mikropla ha gazla. Adam için farketmioki. adam öldü zaten! Tam bir yavşaklıktır o "kimyasal silah olmasın" muabbeti. Kimyasal olmasın ama biz m16 larımızla istediğimiz gibi öldürelim. he canım he, sonra içinde patlar o self justification'ın. Orantısız güç muabbetide salakça bu arada, tabiki orantısız olacak ne sandın Savaşın kuralları falan olmaz, göt korkusu koydurur o kuralları. Oyunların kuralları olur, savaşta bir oyun değildir. Ülkem işgal edilsin, sevdiklerime bişi olsun. Gider adamların ülkesinde nuke patlatırım, tırnağım bile seyirmez. 1 salise bile düşünmem. Gerçi nuke hafif kalıyor, zombi yapıcak bi virus falan salmayı bile düşünürüm öle bişi olcak olsa, acı çkesinler bir daha da lanetleri dünyaya gelmesin isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 anlıyorum ben demek istediğini. ama bu yaptığını haklı göstermiyo ki zaten kendin de demişsin. sonuç olarak metal fırtına çok güzel kitap diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Suark said: askeri oraya gönderen kim? devlet devleti seçen kim? sivil. Dolayısıyla eski hükümetlerin yanlış politikaları yüzünden pkk yaşadığımız yerde bomba patlatma hakkına sahip. Diyelim izmirde bomba patlıyor sipeysin kız arkadaşı, benim kız arkadaşım bide patice ölüyor. Eh ne yapalım collateral damage, çünkü kürtler zulüm gördü? İki yanlış bir doğru etmiyor arkadaşlar. Empati farklı bişey, empati duyduğunuz insanı her zaman desteklemeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: bingildak said: söylediğin şey gayet terrörizm'i meşrulaştırmak, ne söylediğinize dikkat edin. adam "haklı" dediğin zaman. yaptığı eylemi onaylıyorsun. adamı anlıyorum =/= adam haklı okuduğunu anla önce bi bakalım bir gün sana da bir ucundan dokunursa bu kadar bilge olabilecek misin... kenara çekilip o insanlara bakarken "anlıyorum" diyebilecek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Dworgian said: bingildak said: söylediğin şey gayet terrörizm'i meşrulaştırmak, ne söylediğinize dikkat edin. adam "haklı" dediğin zaman. yaptığı eylemi onaylıyorsun. adamı anlıyorum =/= adam haklı okuduğunu anla önce bi bakalım bir gün sana da bir ucundan dokunursa bu kadar bilge olabilecek misin... kenara çekilip o insanlara bakarken "anlıyorum" diyebilecek misin. sen benim mesajlarımı okumuosun sanırım oku. anla. ciddiyim. bak ne demişim; Dworgian said: Dworgian said: peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? şunu diyorum ama o çocuk "öc alırken" benim aileme dokunsa ben de o çocuğu öldürmek isterim işte. sebebine bakmam. zaten bu olay böyle zincir reaksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 eee yeni haber felan yok mu? terör saldırısı olduğu kesinmi yoksa bakkalda tüp felanmı patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 axedice said: Suark said: askeri oraya gönderen kim? devlet devleti seçen kim? sivil. Dolayısıyla eski hükümetlerin yanlış politikaları yüzünden pkk yaşadığımız yerde bomba patlatma hakkına sahip. Diyelim izmirde bomba patlıyor sipeysin kız arkadaşı, benim kız arkadaşım bide patice ölüyor. Eh ne yapalım collateral damage, çünkü kürtler zulüm gördü? İki yanlış bir doğru etmiyor arkadaşlar. Empati farklı bişey, empati duyduğunuz insanı her zaman desteklemeniz gerekmiyor. E biz seçmedik onları ki yaşımız yetmiyor heh. Nese diyelim ki doğru, o zaman bizim de gidip karşılık vermemiz gerekiyor işte. sevdiklerin öldü, o zaman soruna çözüm bulacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Allah korusun, PKK'nın herhangi bir terör eyleminden zarar görsem, Kürtler'i suçlamam. Önce kendi devletimi suçlarım, sonra PKK'nın yöneticilerini. Gelip kendini patlatan 18 yaşında çocuğu değil, ona bunu yapabilecek psikolojiyi verenleri suçlarım, bu ortamı sağlayanları, babasına hapishanede işkence edenler, git kendini patlat diye beynini yıkayanları suçlarım. Vicdan, adalet, empati gibi kavramlar var, arada kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kan davası diyosun. töre diyosun. ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yo ben direk kürtleri suçlarım hehe aslında kürtleri deil, pkk yı suçlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ama zaten kürt = pkk senin için anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yıllarca okumuş hergün internete giren adamın kafası, ilkokul 5 terk köyünden hiç çıkmamış adamın kafasından farksız. yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 lan. amerika benim ülkemi bombalasa ben de giderim amerikayı bombalarım isteği nedir ya. hadi iranlı suriyeli kırgızistanlı falan olsanız neyse de, lan 100 yıl önce kurtuluş savaşı yaşamış bir ülkedesiniz abi. kuvayi milliye terör örgütü müydü. hayır şunu bile düşünemediniz mi yahu. kazım karabekir dağda falan örgütlenip başka ülkelerde bomba patlatsaydı bugün ne haldeydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ee nolmuş hangi ülkeye dalıyolar belli oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar