Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Abicim, Amerika senin ülkene de Irak'a, Afganistan'a yaptıklarını yapsa, emin ol sen de gidip Amerika'da bomba patlatmak isterdin. El-Kadide'yi savunmam, terör örgütü sonuçta. Ama benim de köyümü basıp random insanlar öldürüp anamı babamı yerlerde süründürseler ben de aynı şeyi yapardım. Sen yapmaz mıydın? Yapardın, sadece kendinize yalan söylüyorsunuz. Terörü savunduktan sonra terör örgütü savunmam ama demenin anlamı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: sipeyskeyk said: bingildak said: Trololo said: Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu bende senin gibi cahil insanlar için aynı şeyi düşünüyorum. alayınız bir gece ortadan yok olsa zerre üzülmem. Adam nükleer kısmı dışında haklı ama. lütfen sen deme şunu. orada ölen sivillerin amerikan vatandaşı bile olduğunu bilmiyorsun. diyelim mi amerikan vatandaşı, belki herif savaş karşıtı duruş sergileyenlerin yanında oldu hep? çoğunluk savaş yanlısı oy verdi diye, bütün ülke savaş istedi mi oluyor? o zaman Türkiye'de hepimiz şeriat isteyen müslümanlarız? sen hayatın boyunca CHP'e oy vermişsin, AKP'nın yanlışlarına gögüs germişsin, AKP karşıtı bir eylemde çocuğu, kardeşini, anneni, babanı kaybediyorsun, oh olsun mu demeli? çoğunluk AKP'li çünkü? Hayır, elbette masum insanlar ölüyor böyle eylemlerde, ben yapılanı savunmuyorum. Ama o insanlara yapılan bana yapılsa, ben de yok savaş karşıtıymış yok masummuş ayırmadan elimden geldiğince bunu yapan ülkenin vatandaşlarına zarar vermek isterim. Gözü döndü insanların artık. İşlenen insanlık suçunun haddi hesabı yok. Kafalarına göre gidip ülke işgal edip hesapsız cinayetler işliyorlar. Ben suçlamıyorum bu eylemleri yapanları, tekrar söylüyorum, onlara yapılan bana yapılsa, ben de yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trololo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Her zaman kurunun yanında yaşta yanar. Japonya olsa üzülürdüm,gariban vatandaşı ölmüş diye ,ama demokratı da emperyal cumhuriyetçisi de,dünyayı sömürmeseler benzinin litresini 1 dolardan alamazlar.bağdata gün aşırı binlerce sorti düzenleyip afgan sivilleri drone lara vurdurmazlar.uyanın biraz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Myshkin said: sipeyskeyk said: Abicim, Amerika senin ülkene de Irak'a, Afganistan'a yaptıklarını yapsa, emin ol sen de gidip Amerika'da bomba patlatmak isterdin. El-Kadide'yi savunmam, terör örgütü sonuçta. Ama benim de köyümü basıp random insanlar öldürüp anamı babamı yerlerde süründürseler ben de aynı şeyi yapardım. Sen yapmaz mıydın? Yapardın, sadece kendinize yalan söylüyorsunuz. Terörü savunduktan sonra terör örgütü savunmam ama demenin anlamı nedir. Terör örgütünü savunmam, çünkü örgütlü yapılan planlı bir terör. Ben kişisel isyanı, insanların bu örgütlere katılmasını, kendi canlarını verip intikam almak istemelerini anlıyorum. Örgüt boyutunda değilim işin, kişi boyutundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sivil öldürmenin hic bir mantığı yok. Mesela patide şuraya nuke atılsın temizlensin, şurayı toptan temizleyelim diyen tipler o öldürmek istediği insanlar tarafından zarar görse bile üzülürüm. Şiddet gören adam sivillere şiddet gösterirse o da zalim olur. Haksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sivillerden bahsediyoruz arkadaş. ne konuştuğunuzu bilmiyor musunuz? kurunun yanında yaş da yanar ne demek... insan hayatından bahsediyosunuz lan. oturduğunuz yerden böyle konuşmak çok basit. her yerde ölen sivil için üzülüyorum ben. milliyet, ırk ayrımı yapmıyorum zaten. bu nasıl bir mantıktır. 2005'de mi ne antalyada şehir merkezinde bomba patlattılar. o gün bende orada bir arkadaşla buluşucaktım. hatta o da bu forumun en eski üyelerinden biridir, ismi lazım değil. adam otobüsle geliyordu (otobüs durağının orada patladı bomba), geç kalınca bende ona doğru yürümeye başladım. 100 metre kala yer salladı bildiğin, camlar kırıldı. ne olduğunu anlamadım tabii, millette bir panik hali. 1 dk sonra o arkadaş mahallenin başında üstündeki kıyafetleri tamamen kana bulanmış bir şekilde bana doğru koşarak gelmeye başladı. bende panik haliyle hemen koşmaya başladım tabii. herifin saçı kandan görülmez hale gelmişti, kulaklarından damla damla yere kan akıyordu. tamamen kana bulanmıştı ya. açıkta yara yoktu ama belli ki bir yerden ciddi kanıyordu. neyse hemen hastaya gittik, ben takside kulağından akan kanları pis bezle durdurmaya çalışıyorum. hastaneye gittiğimizde hemen içeri aldılar, bizden sonra gelenler arasında tamamen yanmış kül olmuş insanlar, bacağı kopmuş, vücüdüna 1 metrelik cisimler saplanmış olanlar vardı. sen oturduğun bilgisayarın başından öyle de olsun böyle de olsun diyorsun ama o terrör hissini damarlarında hissedersen "bunu şu yaptı, onlardan öcümüzü almalıyız" değil, "bunun insanlıkla hiçbir alakası yok, son bulmalı" diyeceğini bilirdin. zamanında kürtlere de zülmetmiş türk hükümetleri, yöneticileri. o zaman onlarında artık türk sivilleri katletme hakkı var? bu mudur sizin mantığınız, bu mudur bu kadar yıldır öğrendiğiniz insanlık. içinde olduğunuz yaklaşım sadece dünyayı savaş çıkmazına sokar. çünkü herkes bir noktada diğerine zülüm etmiş. unutulsun demiyoruz ama siviller üzerinden bu öc olma olmamalı. ırakta da olmamalı, afrikada da amerikada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Peki tamam haklısın diyelim. Irak'lı bir genç olduğunu düşün, 15 yaşındasın. Geliyor adam, şehrini bombalıyor, evini, okulunu yerle bir ediyor. Ailen aç kalıyor. Sonra bir gün kapınız çalınıyor, evin diğer erkeklerini alıp götürüyorlar, bir daha da haber yok. Amerikan askerleri kız kardeşini taciz ediyor, geleceğe dair umudun yok, işgal altında yaşıyorsun, sokağa çıkamıyorsun. Gençsin, kanın kaynıyor, bunu yapanlardan intikam almak istiyorsun, bir adamlar geliyor, biz Amerika'yla savaşıyoruz, bize katıl diyor ve katılıp ailene yapılanların intikamını almak istiyorsun. Bu çocuk suçlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Benim gözümde zülmeden askere gayet zülmedebilir. Askere. O zülmü ona yaşatan sivil değil. Sivili geçtim, faturayı bir millete çıkarmak tamamen yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 askeri oraya gönderen kim? devlet devleti seçen kim? sivil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Siviller 100% oy ile mi hükümet seçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Peki tamam haklısın diyelim. Irak'lı bir genç olduğunu düşün, 15 yaşındasın. Geliyor adam, şehrini bombalıyor, evini, okulunu yerle bir ediyor. Ailen aç kalıyor. Sonra bir gün kapınız çalınıyor, evin diğer erkeklerini alıp götürüyorlar, bir daha da haber yok. Amerikan askerleri kız kardeşini taciz ediyor, geleceğe dair umudun yok, işgal altında yaşıyorsun, sokağa çıkamıyorsun. Gençsin, kanın kaynıyor, bunu yapanlardan intikam almak istiyorsun, bir adamlar geliyor, biz Amerika'yla savaşıyoruz, bize katıl diyor ve katılıp ailene yapılanların intikamını almak istiyorsun. Bu çocuk suçlu mu? evet suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kurunun yanında yaş da yanar ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ABD'nin yaptığı şey askere zarar vermek olmadığı için karşı tarafın böyle bir isteği olması normal ABD kendini savunabilen ülkelere mi sataşıyor? Yoo? Kendini savunamayacak durumda olan ülkelerin kendini savunamayacak durumda olan insanlarına bulaşıyor. Onlardan tepki görmesi normal. Olay kötü, keşke olmasaymış. Ama sipeysin dediği gibi beklenmedik bir şey değil. ABD'den ölümüne nefret eden insan bol dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Myshkin said: sipeyskeyk said: Peki tamam haklısın diyelim. Irak'lı bir genç olduğunu düşün, 15 yaşındasın. Geliyor adam, şehrini bombalıyor, evini, okulunu yerle bir ediyor. Ailen aç kalıyor. Sonra bir gün kapınız çalınıyor, evin diğer erkeklerini alıp götürüyorlar, bir daha da haber yok. Amerikan askerleri kız kardeşini taciz ediyor, geleceğe dair umudun yok, işgal altında yaşıyorsun, sokağa çıkamıyorsun. Gençsin, kanın kaynıyor, bunu yapanlardan intikam almak istiyorsun, bir adamlar geliyor, biz Amerika'yla savaşıyoruz, bize katıl diyor ve katılıp ailene yapılanların intikamını almak istiyorsun. Bu çocuk suçlu mu? evet suçlu Evet suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Peki tamam haklısın diyelim. Irak'lı bir genç olduğunu düşün, 15 yaşındasın. Geliyor adam, şehrini bombalıyor, evini, okulunu yerle bir ediyor. Ailen aç kalıyor. Sonra bir gün kapınız çalınıyor, evin diğer erkeklerini alıp götürüyorlar, bir daha da haber yok. Amerikan askerleri kız kardeşini taciz ediyor, geleceğe dair umudun yok, işgal altında yaşıyorsun, sokağa çıkamıyorsun. Gençsin, kanın kaynıyor, bunu yapanlardan intikam almak istiyorsun, bir adamlar geliyor, biz Amerika'yla savaşıyoruz, bize katıl diyor ve katılıp ailene yapılanların intikamını almak istiyorsun. Bu çocuk suçlu mu? eğer sen suçlı değil diyorsan, PKK terör örgütü ve bütün Türk halkına yapılan şiddeti meşrulaştırıyorsun. Haberin olsun. zamanında insanlar orada da zülüme maruz kaldı, bu türden veya şu türden. o zaman onlarında dağa çıkıp, silahlanıp, terröre yönelme hakkı var senin örneğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: sivillerden bahsediyoruz arkadaş. ne konuştuğunuzu bilmiyor musunuz? kurunun yanında yaş da yanar ne demek... insan hayatından bahsediyosunuz lan. oturduğunuz yerden böyle konuşmak çok basit. her yerde ölen sivil için üzülüyorum ben. milliyet, ırk ayrımı yapmıyorum zaten. bu nasıl bir mantıktır. 2005'de mi ne antalyada şehir merkezinde bomba patlattılar. o gün bende orada bir arkadaşla buluşucaktım. hatta o da bu forumun en eski üyelerinden biridir, ismi lazım değil. adam otobüsle geliyordu (otobüs durağının orada patladı bomba), geç kalınca bende ona doğru yürümeye başladım. 100 metre kala yer salladı bildiğin, camlar kırıldı. ne olduğunu anlamadım tabii, millette bir panik hali. 1 dk sonra o arkadaş mahallenin başında üstündeki kıyafetleri tamamen kana bulanmış bir şekilde bana doğru koşarak gelmeye başladı. bende panik haliyle hemen koşmaya başladım tabii. herifin saçı kandan görülmez hale gelmişti, kulaklarından damla damla yere kan akıyordu. tamamen kana bulanmıştı ya. açıkta yara yoktu ama belli ki bir yerden ciddi kanıyordu. neyse hemen hastaya gittik, ben takside kulağından akan kanları pis bezle durdurmaya çalışıyorum. hastaneye gittiğimizde hemen içeri aldılar, bizden sonra gelenler arasında tamamen yanmış kül olmuş insanlar, bacağı kopmuş, vücüdüna 1 metrelik cisimler saplanmış olanlar vardı. sen oturduğun bilgisayarın başından öyle de olsun böyle de olsun diyorsun ama o terrör hissini damarlarında hissedersen "bunu şu yaptı, onlardan öcümüzü almalıyız" değil, "bunun insanlıkla hiçbir alakası yok, son bulmalı" diyeceğini bilirdin. zamanında kürtlere de zülmetmiş türk hükümetleri, yöneticileri. o zaman onlarında artık türk sivilleri katletme hakkı var? bu mudur sizin mantığınız, bu mudur bu kadar yıldır öğrendiğiniz insanlık. içinde olduğunuz yaklaşım sadece dünyayı savaş çıkmazına sokar. çünkü herkes bir noktada diğerine zülüm etmiş. unutulsun demiyoruz ama siviller üzerinden bu öc olma olmamalı. ırakta da olmamalı, afrikada da amerikada da. senin yaşadığın gerçeklikte yaşamadım bu olayları. ama merak ediyorum, bir gün bir ülke Türkiye'yi işgal edip, aileni katletse ve sen kurtulsan mesela, nasıl bir tepki verirsin? ciddi merak ediyorum troll fln değil not; terör saldırısını haklı buluyor değilim. sivillerin her ne şekilde ve sebeple olursa olsun zarar görmesi kabul edilebilir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Siviller 100% oy ile mi hükümet seçiyor? yoo ama seçildikten sonra ıraktan gelen kazanımları kullanıyorlar. bide çok net, ülkem işgal falan edilse burda canlı bomba falan olmam. gider orda okurum falan, en güzel avm sinde en dolu mekanında patlatırım bombayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 şurada "evet suçlu" demek de o kadar kolay ki. aynısı başınıza gelse oturup bakacak "yok onlar öldü ama ben umursamıyorum" diyebilecek misiniz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: senin yaşadığın gerçeklikte yaşamadım bu olayları. ama merak ediyorum, bir gün bir ülke Türkiye'yi işgal edip, aileni katletse ve sen kurtulsan mesela, nasıl bir tepki verirsin? ciddi merak ediyorum troll fln değil not; terör saldırısını haklı buluyor değilim. sivillerin her ne şekilde ve sebeple olursa olsun zarar görmesi kabul edilebilir değil. eğer ülke işgal altındaysa direnişe katılırım. ülkeyi işgal altına almış askeri öldürmek ve kaynaklarını yok etmek için elimden geleni yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Suark said: bingildak said: Siviller 100% oy ile mi hükümet seçiyor? yoo ama seçildikten sonra ıraktan gelen kazanımları kullanıyorlar. sen bu ülkede kullandığın bütün kaynakların nereden geldiğini biliyor musun? üzerinde yazıyor mu? bu mal doğudaki uyuşturucu ticareti sayesinde ülkemize ulaşmıştır. bu mal iç anadoluda beyaz kadın ticareti yapanların şirketi sayesinde ülkemize ulaşmıştır gibisinden. doğuda dönen alışverişten haberin var mı? süriye sınırında olanlardan? o mantıkla alayımız terröre mahruz kalmayı hak ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Dworgian said: senin yaşadığın gerçeklikte yaşamadım bu olayları. ama merak ediyorum, bir gün bir ülke Türkiye'yi işgal edip, aileni katletse ve sen kurtulsan mesela, nasıl bir tepki verirsin? ciddi merak ediyorum troll fln değil not; terör saldırısını haklı buluyor değilim. sivillerin her ne şekilde ve sebeple olursa olsun zarar görmesi kabul edilebilir değil. eğer ülke işgal altındaysa direnişe katılırım. ülkeyi işgal altına almış askeri öldürmek ve kaynaklarını yok etmek için elimden geleni yaparım. peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Dworgian said: senin yaşadığın gerçeklikte yaşamadım bu olayları. ama merak ediyorum, bir gün bir ülke Türkiye'yi işgal edip, aileni katletse ve sen kurtulsan mesela, nasıl bir tepki verirsin? ciddi merak ediyorum troll fln değil not; terör saldırısını haklı buluyor değilim. sivillerin her ne şekilde ve sebeple olursa olsun zarar görmesi kabul edilebilir değil. eğer ülke işgal altındaysa direnişe katılırım. ülkeyi işgal altına almış askeri öldürmek ve kaynaklarını yok etmek için elimden geleni yaparım. işte asker ve kaynak sivillerden gelio. Sonuçta para sivillerden gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Suark said: bingildak said: Siviller 100% oy ile mi hükümet seçiyor? yoo ama seçildikten sonra ıraktan gelen kazanımları kullanıyorlar. sen bu ülkede kullandığın bütün kaynakların nereden geldiğini biliyor musun? üzerinde yazıyor mu? bu mal doğudaki uyuşturucu ticareti sayesinde ülkemize ulaşmıştır. bu mal iç anadoluda beyaz kadın ticareti yapanların şirketi sayesinde ülkemize ulaşmıştır gibisinden. doğuda dönen alışverişten haberin var mı? süriye sınırında olanlardan? o mantıkla alayımız terröre mahruz kalmayı hak ediyoruz. yep aynen öyle. mesela afrikalılar gelse, arabamı bombalasalar benimde gırtlağımı kesseler haklı adamlar, tırnağımı kaldırmadım ve adamlara zulüm için önayak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 gerçi lpg kullanıorm artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? şunu diyorum ama o çocuk "öc alırken" benim aileme dokunsa ben de o çocuğu öldürmek isterim işte. sebebine bakmam. zaten bu olay böyle zincir reaksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar