küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Düzelteyim o zaman adamı sadece o müzik türüyle ilgilenen az sayıda insan tanıyordu. Artık bütün ülkede sevenleri ve nefret edenleri var. Bence baya işine yaradı bu muhabbetler. Aynen kardeş. Ben mesela türkü dinlemeden yapamam. Müziksiz yapamam yani. Ama o entel işi klasik müzik dinlemediğim için tanımıyordum Fazıl Say'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLordcum bu söylemlerini BJk li bir kardesime hiçmi hiç yakıstıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adam oldboyz abi, baya bir oooooooooollllllllllld ama 1453-1900'ler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Oha tiplere gel fake açıp küfür falan etmiş bir de. Ben siz tanımıyordunuz demiyorum ki, çoğu insan tanımıyordu dedim. Adam iyi reklam yaptı dedim ki bu olay değil Fazıl Say ismi zaten politik yorumlar yapmaya olaya dahil olmaya başladığında duyuldu, haber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ağlama lan it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cehalet ne zaman sağda solda anlatılıp övünülecek bir olgu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 applev0dka said: adam oldboyz abi, baya bir oooooooooollllllllllld ama 1453-1900'ler arasında 2010 öncesinde 2 tane gazete haberi göstersene bana Fazıl Say hakkında. Ne enteresan tiplersiniz gerçekten bazen anlamak zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adamin saygi gosterme mantigi: "karsi taraf kalabalik veya guclu o zaman kapa ceneni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Oha tiplere gel fake açıp küfür falan etmiş bir de. Ben siz tanımıyordunuz demiyorum ki, çoğu insan tanımıyordu dedim. Adam iyi reklam yaptı dedim ki bu olay değil Fazıl Say ismi zaten politik yorumlar yapmaya olaya dahil olmaya başladığında duyuldu, haber oldu. abi işte cogu insanın tanımaması onlarin hatası diyorum ben de, yolda cık sor bizim milletimizin %80i darwin kim ne bilmez,büyük fizikciler kimyacılar kim tanımaz etmez.. cok önemli sanatcıları, fazıl say gibi hayatını buna adamış insanlari bilmez.. ama hülya avsarlar,ibo'lar yada 10 sene boyunca oynamıs futbolculari ezbere sayarlar, bu işte o insanlarin ayibi degil diyorum, bilmeyen kısımın ayıbı.. insanların cogunun bunlari bilmemesi o insanlari degersizleştrmez, adamın böyle bir şey ile gündeme gelmesi de reklam kaygısı oldugunu göstermez, adam dun baslamadı müzik yapmaya.. elma ile armut baya karışmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 senin gibi 3-5 çapulcu sığırın tanımaması, ultraüber türk gazetelerinde haberlerinin çıkmaması gerçekten bi başarı göstergesi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: applev0dka said: adam oldboyz abi, baya bir oooooooooollllllllllld ama 1453-1900'ler arasında 2010 öncesinde 2 tane gazete haberi göstersene bana Fazıl Say hakkında. Ne enteresan tiplersiniz gerçekten bazen anlamak zorlaşıyor. abicim adam sanatci ya bak SANATÇI.. ünlü degil sanatci... gazete haberine neden ihtiyaci olsun adamın, takdir ediliyor mu ediliyor, müzigin kralını yapıyor mu yapıyor, ajdar'in daha cok haberi var diye ajdar>fazıl say mi sana göre.. bu mu yani mantalite ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hakaret etmek için yeni hesap açıp gelmek nedir ya, kaç yaşındasınız arkadaş? fazıl say ile gazete haberi ne alaka ayrıca, pop sanatçısı mı bu? herif klasik müzik yapıyor, neden haber çıksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bingildak said: hakaret etmek için yeni hesap açıp gelmek nedir ya, kaç yaşındasınız arkadaş? anana sorabilirsin kaç yaşında olduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 seviyeye rush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Arkadaş bu adam tanınmıyordu ülkede doğru mu yanlış mı? Tanınmıyor olmasının sebeplerini tartışmıyorum ben burda illa saçmalayacaksınız yani. Adam apolitik sanatçı konumundan politik olarak kutuplaşarak daha tanınır oldu mu olmadı mı? Ben bunu reklam kaygısı yaparak yaptı demiyorum. Öyle ya da böyle bu işin sonucu adama reklam olarak döndü mü dönmedi mi? Belki memleketin gittiği yönden rahatsız olmuştur ve sanatçı olarak kendi elinden geldiği kadarıyla müdahale etme ihtiyacı duymuştur, ya da reklam yapmak için bu muhabbetleri kullanmıştır. Benim dediğim gibi olmadığı yönünde elinde en ufak bir argümanın var mı? Bana oldboyz diyince bi haklı mı oldun sen şimdi? Ad hominemden başka bi bok bildiğiniz yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ajdar > fazıl say diyorsun yani ok hala sunu atliyorsun, tanınmaması adamın sucu degil, sen tanımıyorsun da dünya taniyor, ülkede kim tanıyordu abi darwin'i söylesene ? newton ? ünlü kimyagerler, bu adamlarin dünya mirasına verdikleri katkının haddi hesabi var mi ? bizim yeto halkımız tanımıyor diye degersiz mi bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hala reklam diyor ya, sus allahını seversen yada neyi seviyorsan sus lütfen. Şu olayların duyulması reklam olması sadece ülke itibarını biraz daha silkiyor. Arabistandan farkı kalmadı memmleketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 applev0dka said: DeathLord said: applev0dka said: adam oldboyz abi, baya bir oooooooooollllllllllld ama 1453-1900'ler arasında 2010 öncesinde 2 tane gazete haberi göstersene bana Fazıl Say hakkında. Ne enteresan tiplersiniz gerçekten bazen anlamak zorlaşıyor. abicim adam sanatci ya bak SANATÇI.. ünlü degil sanatci... gazete haberine neden ihtiyaci olsun adamın, takdir ediliyor mu ediliyor, müzigin kralını yapıyor mu yapıyor, ajdar'in daha cok haberi var diye ajdar>fazıl say mi sana göre.. bu mu yani mantalite ? PARA KAZANMIYOR LAN PARA. Adam artık daha çok para kazanıyor, tv programlarına katılıyor, hakkında haber yapılıyor ,reklam değeri artıyor. Ajdar ile ne alakası var? Ben Fazıl Say'ın sanatçılığını mı tartıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord ben de seni şu mesajından önce tanımıyordum, şimdi tanıyorum. Sen de mi reklam yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 off ne diyorsun ya, konuştuğu konu ile ilgili insanın hiç mi bilgisi olmaz. fazıl say'ın ne para kaygısı olur ne de reklama ihtiyacı olur. pop sanatçısı mı bu albüm çıkartıp programlara katılsın. neler diyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: applev0dka said: DeathLord said: applev0dka said: adam oldboyz abi, baya bir oooooooooollllllllllld ama 1453-1900'ler arasında 2010 öncesinde 2 tane gazete haberi göstersene bana Fazıl Say hakkında. Ne enteresan tiplersiniz gerçekten bazen anlamak zorlaşıyor. abicim adam sanatci ya bak SANATÇI.. ünlü degil sanatci... gazete haberine neden ihtiyaci olsun adamın, takdir ediliyor mu ediliyor, müzigin kralını yapıyor mu yapıyor, ajdar'in daha cok haberi var diye ajdar>fazıl say mi sana göre.. bu mu yani mantalite ? PARA KAZANMIYOR LAN PARA. Adam artık daha çok para kazanıyor, tv programlarına katılıyor, hakkında haber yapılıyor ,reklam değeri artıyor. Ajdar ile ne alakası var? Ben Fazıl Say'ın sanatçılığını mı tartıştım? reklam yapıcak adam gider sevgili ile bilmem nerde yakalanir, su olur bu olur, ülkenin boktan halini görüp buna karsı cıkmak söz söylemek ''reklam yapmak'' olduysa. padişah işini iyi yapmış demektir gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: PARA KAZANMIYOR LAN PARA. Adam artık daha çok para kazanıyor, tv programlarına katılıyor, hakkında haber yapılıyor ,reklam değeri artıyor. Ajdar ile ne alakası var? Ben Fazıl Say'ın sanatçılığını mı tartıştım? öküzlük baki sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Demek ki reklam yapmışım. Burda soru şu benim bu işten bi çıkarım oldu mu? Aket-Atum beni tanıdığında ben daha mutlu bir insan oldum mu? Sanatçı dediğin adamın en çok aradığı şey alkıştır hayatta. Fazıl Say bu hareketleriyle ciddi miktarda alkış aldı. Adam reklamını yaptı işte, yarın öbür gün siyasete atılır milletvekili maaşını da alır mis gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yalnız linç edionuz da adamı, Fazıl sayın kasıtlı olarak reklam yaptığını sölemediki bu siyasi fasa fisoları ona reklam oldu dedi. arada fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Arkadaş bu adam tanınmıyordu ülkede doğru mu yanlış mı? Tanınmıyor olmasının sebeplerini tartışmıyorum ben burda illa saçmalayacaksınız yani. Adam apolitik sanatçı konumundan politik olarak kutuplaşarak daha tanınır oldu mu olmadı mı? Ben bunu reklam kaygısı yaparak yaptı demiyorum. Öyle ya da böyle bu işin sonucu adama reklam olarak döndü mü dönmedi mi? Belki memleketin gittiği yönden rahatsız olmuştur ve sanatçı olarak kendi elinden geldiği kadarıyla müdahale etme ihtiyacı duymuştur, ya da reklam yapmak için bu muhabbetleri kullanmıştır. Benim dediğim gibi olmadığı yönünde elinde en ufak bir argümanın var mı? Şu mesaja vericek cevabınız varsa verin yoksa bi susun oturun lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar