nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sabah haberlerde izledim söylediği ''doktor bana diğer kanser hastalarıyla iletişime geçmemi söyledi. İlaçlar konusunda yardımcı olmaları için ama aynı ilaca onlarında ihtiyacı olduğundan bu yardım çok kısıtlı kalıyor. Bir nevi ilaca kim önce ulaşırsa o alıyor..'' bu cümle olayın özetidir. istediği kadar enflasyon sıfıra insin, işsizlik eksilerde dolaşsın kimse bu lafın altından kalkamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 özgüven geliyor şu herifleri gördükçe. bu bile bakan olduysa diyorum, ben neler neler olurum asdfsdf. ama sıkıntı yok, diğer seçimde en az %60 alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bende de tam tersi şu şey para kazanıyor çuvalla ben sağı solu tırmalıyorum. Adaletine, düzenine sokam dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gHJVrduZnfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ben böyle şeyleri izleyemiyorum ya, çok canım sıkılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 aquila said: iyi, durum bu yapicak bisey yok diye elinizin ustune oturun. niye kazandığımın yarısını devlet haraç olarak kesiyo lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ooo kendi silahi ile vurmus onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 provokasyon yapan kanserli kiz bakanimizi, dolayisiyla iktidari yipratmak istiyor, belli. bakanimiz islam'a yakisir sekilde davranmistir, yaranamamistir, magdur olmustur. belki de kiz müslüman yöneticilerimizi kötü göstermek icin kanser olup bu oyunu hazirladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 destur said: tinu said: lanet olsun bu ülkeyede bunlara oy verenede.... evvelkiler vatandaşına pek te âşıktı ya peah lafa bak sahibini nasıl bir tabiata sahib olduğunu gözünde canlandırıver.bir zihniyet ki sadece onlar gibi düşünmesini görmesin isteyen zihniyet kendi taifesine kuyruk sallarlar otekilere diş gösterirler içlerindeki gayz öldürecek onları falanca kokana kendisine gelen temizlikçiye sen ne anlarsın oy vermekten ...ben kime veriyor isem oyumu o doğrudur siz şu vatanı sevmiyorsunuz biz seviyoruz sizler hainsiniz .... bizzat kendi akrabalarım ennn yakın akrabalarımı ! ziyarete gittiğimde durmadan fırça atıyorlar neden falancaya oy verdiniz diye hiç bir şey dememem ise hepten çileden çıkarıyor onları bu gayzınız sadece size zarar verir tipe bak ya. iyi bok yedin akpye oy verdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bambaşkaymış Murat Kılıç asldkaşslkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Murat Kılıç'ın beyin ölümü gerçekleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 stv dizisi gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 "Vali bey sunu bi sey yapsana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Asıl şov murat kılıç ın ailesinden biri kanser olduğunda başlar, ama biz göremeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 çok var böyle insanalar ya, gerçekten üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kim lan bu murat kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 müslüman uyuma diye bagıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yeni yetiştirilen dindar nesil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Din ve iq arasındaki korelasyon asla şaşırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sen de hiç şaşırtmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bu kumpir de sülük gibi yapıştı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu yazılanların veya yaklaşımın herhangi bir dinle ne alakası var ki? herif bildiğin cahil, kişiliksiz, aşağılık bir şey. şans eseri müslüman bir toplumda doğmuş. müslüman retarded olmuş. hristiyan bir toplumda doğsa hristiyan retarded olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bütün suc dinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar