Esrk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Namaz daha önemli tabi, kızın eline 'epey bi para' da sıkıştırdı daha ne yapsın yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 nasıl bu kadar salak olabiliyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ana haberde çıktı, izleyemeden kapattım. Kanser hastasının neler çektiğini iyi biliri. Ama kanser olursun inşallah diye bi beddua edemeyeceğim kendisine. Ama umarım bigün onun da gururunu kırarlar avcuna 3-5 kuruş bişey sıkıştırıp. Üstüne de "sakın düşürme ha" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu adamlar nasıl bukadar yükselebiliyor, nasıl bu vicdansızlar, haysiyetsizler bu mevkilere gelebiliyor da insanları bu denli ezebiliyorlar ya. Sıçayım böyle memleketin içine. Bakan olup adam olamamak böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Allah belansini versin. İnsallah kanser olur bes parasiz kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 çaresizliğin ne demek olduğuna yakın plan şahit olan biriyim insana her şeyi yaptırır bu kızımız da o kadar çaresiz ki şu omurgasıza bile dert anlatmış belki anlar diye ama karşısında insan yok ki teheeey bi anda bitsin lan şu ve şunun gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 haberlerde izlemeye çalıştım ama durum feci ya.. bakanın boktan tavırları "aman parayı düşürme" falan nedir ya?! ... en sonda bir de valilik yapacak dedik biz ne yapalım falan tavırları.. kızın dediği gibi çaresizliğin ne olduğu hakkında pek fikirleri yok, hele ki kanserle boğuşmak gibi bir çaresizlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yazık abi zaten öyle bi hastalıkla savaşmak için moral lazım şu duruma bak ya. hepsine wipe gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bişeyler yazmak istedim ama yazcak bişey bulamadım. Tek diceğim umarım kız iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 diyorum size bakan olan adam kendini padişah sanıyor bu ülkede. halkın da hoşuna gidiyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Videoyu izlememiştim gözüm doldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Başbakan dediği kadar delikanlıysa bu bakanı istifaya zorlasın da görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Net şekilde terbiyesizlik, başka açıklaması yok cidden. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Oha ya, ayıp hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ardeth said: diyorum size bakan olan adam kendini padişah sanıyor bu ülkede. halkın da hoşuna gidiyor ak Oha Sina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 boğazımda birşey düğümlendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Videoyu seyretmedim yemedi kısaca ama rage açılmayacak gibi de değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 iste gelismemis ülkelerdei durumlar. avrupada kimse gidip bakana laf anlatmaz gerigide yok. devlet zaten vatandasina bakacak. burda hasta olana bakiliyor her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu kadar aptal olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ne bakani bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Diğer hepsi neye bakıyorsa aynısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Çevre ve Şehircilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 O adamın bakan olduğu ülkenin vatandaşı olduğum için utandım. Kızcağızın yerine kendimi koydum ağladım. Medya niye konuşmuyor, sosyal medyada insanlar hala fb derdinde çaresiz kaldım. Anlamadım, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hay allah belasını versin seni bakan yapanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar