fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Avrupanın o nefret ettiği apaçi türklerden türkiye her zaman memnun diye bir olay yok ki. Orada tuvalet temizleyen adam burada kralım falan diyor uyuz oluyoruz yani isterse akraba olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Hayir ben Almanyada yasayan türkleri kastetmedim sadece. Ayni zaman Türkiyeyi de icine katmistim. Burda yasayanlarla zaten Türkiye'nin hicbir sehrini kiyaslayamiyorum. @fenn o adam standartlar acisindan kral sayilir ama iste Türkiyedeki denklerine göre. Hem gelir hem yasam kalitrsi acisindan. Ama özü ayni onu hicbi cografya degistiremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 viktor, sanki onları yapan bir biziz. her ülkede aynı insan kitlesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 beyaz turklerin izlenimleri işte ulan arabayla bisikletliyi taciz eden adamın camı acıp turkce kufur etmesne şaşırmayıp normal karşıladığım an "işte sende ırkcı oldun" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sanal ortamı bu kadar ciddiye almayın ya. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yüooo normal herkes. İnsanlar olaya mantıklı bakmaya başlayınca senin politik doğruculuk çanların çalmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Türk'e keko deyince sorun yok, Kürt'e keko diyince ırkçılık. Bunu aşmak gerek. İkisinin de dandiği dandik, ikisinin de iyisi iyi. Sonuçta tamam herkesin haklarına saygı göstermek gerek ama kimseyi kayıtsız şartsız sevmek diye bir olay yok. Saygı ve sevgi her zaman ve durum için biri olmazsa diğeri olmaz şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 benim turk arkadaslarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://img261.imageshack.us/img261/7360/umuttca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor. sipeyskeyk said: di ve spark beraber geziyor zaten, iki mal bulmuşlar birbirlerini. Fikrin varsa söylersin, bebe gibi aptal deyip kaçmak zaten zeka seviyeni son derece belli ediyor, no worries. hiç tutarlı olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Evet o mesajdan önce senin gelip kronik aptal demiş olman, di nin de altına aç kıçına gül yazmış olması hiçbir şeyi değiştirmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben senin inandığın savunduğun bir değer için sana mal demedim, mal gibi davranıp durduk yere hakaret ettiğin için dedim. Tutarlılık arıyorsan kendinden başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 şundan şikayetçi olup 0ne'a 3.sınıf insan muamelesi yapman nasıl bi ironidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sip hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Swaggobaggins said: şundan şikayetçi olup 0ne'a 3.sınıf insan muamelesi yapman nasıl bi ironidir 0ne ayrı bir konu, onu ayrı bir başlıkta tartışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu dağ türklerine yapılan ırkçılık mı oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sip sana vali olamazsın dememiş, adam olamazsın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Frostbite said: Atatürk e inanıyormusunuz? yada türklüğün tanımı tartışılırken de aynı duyarlılığa bekliyoruz herkesi.. düşünce özgürlüğü,ileri demokrasi?? bunlar sizin ileri sürdüğünüz kavramlar değilmiydi? oh wai.. ne dert olmuş türklüğün tanımını tartışmak. kuran'a inanan insanlara dogmacı ve yobaz deyip, 82 anayasasının yaptığı tanımı allah sözü gibi kabul etmek çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 var kendi başlığı garbageda zatende hani tutarsız duruyorsun baya kürtlere bijilili ırkçılık yapılıyor diye ağlayıp 3-4 tane kankulitinle 2004harras yapmak samimi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 0ne ile ırkından, dininden dolayı dalga geçiyormiyor. Adam komik davrandığı, komik cümleler kurduğu için dalga geçiliyor. Irkçı olmayan bir insan da komik insanlara gülebilir, dalga geçebilir. Elma ile armutu kıyaslaman şahane gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bazi irklara karsi ben de bos degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 15 yaşındaki aptal bir ergen gibi post atmasaydın ben de öyle post atmazdım. Burda yine saçma bir post atmışsın. Burda "ırkçılık" yapıyor dediğin insanların %95 i sadece kürt oldukları için nefret etmiyor "kürt"lerden. Sen de farkındasındır yakınan herkesin haklı olduğunun, sadece çıkıntılık olsun diye hümanistlik yapmaya gerek yok. Politically incorrect olmak ile ırkçılık arasında baya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Evet senin muhteşem düşünce yapına göre postum 15 yaşında erken postu olduğu için gelip tanımadığın adama kronik aptal demen gayet kabul edilebilir oluyor haklısın. Neresinden tutsan haksızsın, hala hakaret etmeyi savunuyorsun. Çocukluğun mu kötü geçti nedir anlamadım ki ne bu saldırganlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bence racial joke ile racist joke arasındaki farkı anlamak lazım. yarısından cogu racial. ha forumda allahına kadar ırkçılık var orası ayrı. ayrıca 0ne mal gibi davrandığı için dalga geçiliyor, ırkından dolayı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar