Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Gibi bir dusuncem var arkadaslar. Parlak, girisimci, eglenceli, basarili, kafa dengi, guzel insanlarla networking. Paha bicilmez degil mi? :) Oyun kulturunu seviyorum ve oyunla yogrulmus beyinlere inaniyorum. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 evden çıkmamız gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 vergi mi kaçırcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Derdin sequo yu baglayip parasini yemek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 i am in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 İş adamı değilsiniz çalışansınız kandırmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sonra Türkiye neden ileri gidemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 var ona yakın bi topluluk kafelerde falan takılıyolar ama freetoplay oyunlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 saçmalama arkadas. oyun oynamak cıddı bır ıs degıl bence.. uretılen hıc bırsey yok sonucta ve herkesın yapabılecegı basıt bır aktıvıte zaqman oldurmekten baska bırsey degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 babasının hırdavatçı dükkanını çalıştıran silkroad çu gelince ne yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Önce iş adamı kavramını açığa kavuşturmak lazım sdf Hırdavatçının oğlu işadamı olmuyor. Kurumsal olan/olmayan firmalarda çalışanlar da sayılmıyor. Mühendissiniz diyelim; inşaatta yatıyorsunuz, o da sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben dernek başaknı olurum, hem STK larda çalışıcak uzmanlığım hemde international biznissss admin masterım var yaaaaaaaaaaaa ama tek şartım var, sequ makam arabası alıcak bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 dernek cok kalabalik olmaz, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ferrarisi olan, xunn un haysiyetini ve onurunu bir ekran kartı için satmasına neden olmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 derneğin çaycısı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Abi tabii ki kriterler olacak. Yas, gelir durumu, girisimcilik potansiyeli vb. :) bilmiyorum benim kafama yatiyor guzel bir topluluk olusabilir. Soyle tech startuplari yapabilecek insanlar da gelse. Bedava avukatliklarini da yaparim. Mis olur, ilginc olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 avukatlar iş adamı sayılmıyor yalnız. olsa olsa esnaf birliklerine üye olmaları lazım avukatların.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aket-Atum said: abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim? xunn un sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ticaret odasindan ismine kayitli sirket olmayan giremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 benim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 tamam sen gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 huun said: avukatlar iş adamı sayılmıyor yalnız. olsa olsa esnaf birliklerine üye olmaları lazım avukatların.ç Eskidenmis be abi 80 kisilik buroda calisiyorum. Gayet de hizmet satiyoruz dev sirketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 benden olur mu lavabo açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar