Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu İşadamları Derneği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gibi bir dusuncem var arkadaslar. Parlak, girisimci, eglenceli, basarili, kafa dengi, guzel insanlarla networking. Paha bicilmez degil mi? :)

Oyun kulturunu seviyorum ve oyunla yogrulmus beyinlere inaniyorum.

Ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
saçmalama arkadas. oyun oynamak cıddı bır ıs degıl bence.. uretılen hıc bırsey yok sonucta ve herkesın yapabılecegı basıt bır aktıvıte zaqman oldurmekten baska bırsey degıl.
Mesaj tarihi:
Önce iş adamı kavramını açığa kavuşturmak lazım sdf

Hırdavatçının oğlu işadamı olmuyor. Kurumsal olan/olmayan firmalarda çalışanlar da sayılmıyor. Mühendissiniz diyelim; inşaatta yatıyorsunuz, o da sayılmıyor.
Mesaj tarihi:
ben dernek başaknı olurum, hem STK larda çalışıcak uzmanlığım hemde international biznissss admin masterım var yaaaaaaaaaaaa

ama tek şartım var, sequ makam arabası alıcak bitane
Mesaj tarihi:
Abi tabii ki kriterler olacak. Yas, gelir durumu, girisimcilik potansiyeli vb. :) bilmiyorum benim kafama yatiyor guzel bir topluluk olusabilir. Soyle tech startuplari yapabilecek insanlar da gelse. Bedava avukatliklarini da yaparim. Mis olur, ilginc olur.
Mesaj tarihi:
huun said:

avukatlar iş adamı sayılmıyor yalnız. olsa olsa esnaf birliklerine üye olmaları lazım avukatların.ç

Eskidenmis be abi 80 kisilik buroda calisiyorum. Gayet de hizmet satiyoruz dev sirketlere.
  • Yeni Oluştur...