Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Vardır forumda bekleyen, yaşı son bedelliyi ucundan kıyısından kaçırmış eminim. Hala öyle midir bilinmez ama bir aralar forumun genel profili 83-88 arasıydı uzunca bir dönem. Malumunuz, 2011'de çıkan 82 ve öncesini kapsayan bedelli yeterli talebi görmeyince 2013'te aynı koşullarla tekrar geldi. Sonuçlardan tatmin oldular mı bilinmez, ama sayıda çok bir değişme olmadı. En son Ocak'ta bir yaş düşecek söylentisi çıktı ama onu da yalanladı hükümet. Bir yandan şu aralar hem ismi konmamış olsa da ekonomide arka planda bir krize döneminden geçildiği konuşuluyor, zaten biraz takip edenler de farkında, hem de son dönemde terör örgütüyle müzakere vb başlaması durumu dolayısıyla ortalık bir sakinleşti. Öte yandan sosyal medyada hala bu konuda atışmalar sürse de resmi hiçbir şey yok, ne gazete haberi kaldı konuyla ilgili, ne en ufak bir lafı geçiyor. Pek çıkmayacak gibi bir görüntü hakim ortalığa (bir öncekinde de öyle gözüküyordu gerçi). Var mıdır bu konuda düşüncesi, fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bekle cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 7-8 senesi var daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 paran ve vaktin varsa kıbrıs ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Potansiyeli olup biraz kilo alarak 30 000 liradan yırtanlar arttığı içindir sayının azlığı. >:D< Çoğu bedelli ödeyebilecek adam şişmandı GATA'da. Yaşlar 27 üstüydü genelde. Çürük domatesler ile mesleki başvurular sayısı benim gittiğim günlerde kafa kafayaydı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 evet abi şişmanların hepsi kısa dönemdi bendede, para verebilicek durumdaydı herhalde devlete vericeğime mcdonaldsa veririm dedi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Çünkü diğer seçenek daha ucuz (:P) 30 000 lira yahu... O değil de harbici asker sayısı da azalıyor. Harp okullarından ayrılış da fena düzeylerdeymiş. http://www.odatv.com/n.php?n=harbiyeli-silivride-kariyer-yapmak-istemiyor-1404131200 Ondan sonra Hedef 2023, tabi tabi... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 cikar yolunuz varsa raad olun yeaa gitmeyin askere maskere tahminim en gec 2018'de bi bedelli daha gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Beyler askerden bildiriyorum. Asker sayisi konusunda ciddi sikintilar var. ozellikle biz gidinceki donemde boluk komutanimiz ben bile caprazda nobet tutabilirim dedi. Bilemiyorum bu sanirim bedelli cokma ihtimalini dusuren bir faktor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 cikmaz. gogo yurtdisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Kafam 6-7 sene rahat, o zamana kadar kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu dövizli askerlikte kaç gün yurtdışında çalışıp ne kadar ödüyorduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 2018-20 arası çıkar. o da 1/1/1990 öncesi doğanlara vurur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mino said: Çünkü diğer seçenek daha ucuz (:P) Evet. İnsan sağlığı < 30,000 tl Görüntü kirliliğine girmiyorum bile bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Askerden kaçıcam diye diyabet, hipertansiyon, kolesterol, kalp damar hastası olacağıma 15 ay yaparım kafam rahat olur lan. Askerden kaçmak için kilo mu alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 cihant said: bu dövizli askerlikte kaç gün yurtdışında çalışıp ne kadar ödüyorduk ?3 sene, 10.000 oyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aslında geçen sene olsa sınıra yaklaşmıştım, bir 12 kilo daha alırsam tecil erteletebiliyordum da temelli kurtarma olmuyordu sanırım. Şimdi zar zor vermişken o kilonun bi kısmını geri almamak lazım. O yüzden mecbur bedelli bekliyoruz da, bilmiyorum pek ümit yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar