aboow niyeti bozmuş
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
SuperLig: Karabük - Galatsaray [13 Nisan C.tesi Saat 19.00]
Bi zenci öyle hareket yapsa korkarım aga.
walla direk zencili hapishane teması geldi aklıma
okşamış,buldu tabi tazecik çocuğu kaçırmıyor.
gay mi la bu
Ahaha ya Eboue çok manyak. Ama hep Semih ve Emre Çolak benim evlatlarım filan gibi konuşur. On numara adam cidden.
piçliğine yapıyo gibi kamera karşısında rahatsız olsun diyE :D
ya da parlak parlak sevdi semihi heralde bilemedim :D
ya da parlak parlak sevdi semihi heralde bilemedim :D
Yok ya direk puştluğuna :D
Buna benzer şeyleri çok yapıyor kamera karşısında.
Buna benzer şeyleri çok yapıyor kamera karşısında.
Koymayın şöyle reklamlı şeyler
İzlemedim videoyu reklam yüzünden
drogbayı bilardo sopasıyla dürten adamın semihe bunu yapmasına şaşırmamak lazım :D
@fenn abi 4-5 sn sonra kapatabiliyosun onu.
@fenn abi 4-5 sn sonra kapatabiliyosun onu.
vidyodaki çevirmen on numara ya 2 cümleyi roman yapiyor
drogba birakip gitmisti bi kere bu 2 dakikaya yakin konusmustu adam gittikten sonra
drogba birakip gitmisti bi kere bu 2 dakikaya yakin konusmustu adam gittikten sonra
Meloya Birolün bir faulü var kartlık, orada Drogba Birolün bileğine yapışıp ağır abilik taslıyor, ne kadar reis şu bu olsa da yeni geldiği bir ülkenin topçusuna posta koymak onun haddi değil, koruduğu Melo zaten ligin en çirkef adamlarından biri. Drogba herkesin sevdiği bir oyuncuyken bu işlere girmese daha iyi.
Riera da kasaplıkta çok başarılı, Real maçında Mesut Özille kapışacaklardı Mesut oyundan çıkmasaydı, Morinho Allahından bul dedi ve adamıni çıkardı kasap üstüste sert girince.
Riera da kasaplıkta çok başarılı, Real maçında Mesut Özille kapışacaklardı Mesut oyundan çıkmasaydı, Morinho Allahından bul dedi ve adamıni çıkardı kasap üstüste sert girince.
Öne çıkan mesajlar