fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 galatsaray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ilk yarı karabük önde kapatır ikinci yarı galatasaray farkı kapatıp öne geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 fatihin acemiligine gelmis ellemeyin bence topiki karsilikli gol galibiye bekliyirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Beraberlik kokuyor, GSnin puan kaybedecegi sayili maclardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 şampiyonluğun gittiği maç olur. tafarel de oyundan atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 rahat kazanırız maç zevksiz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 3 atar geçer, polemiğe girmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bu hafta gs rahat geçer. Fenerbahçe puan kaybeder, puan farkı 2-3 maça çıkar. Aykut kocaman UEFA ŞAMPİYONLUĞUNA YÜRÜYORUZ BİZ KOLAY DEĞİL der. Gs 2-3 hafta önceden matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eder. 33. haftada fenerbahçe gs'yi yener, şampiyon olmuş kadar hype yapar aziz yıldırım, aykut kocaman yazboyu ASLINDA SÜPER ADAM BAK UEFADA NERELERE GETİRDİ BİZİ GSYİ DE YENDİ şeklinde yad edilir. 2012-2013 sezonunda ilk şampiyonlar ligi ön eleme turunda fenerbahçe yenilir, bu sefer sıra kimdeyse o istifa fake'i atar basına. Rıdvan Dilmen BEN TA GEÇEN SENE SÖYLEMİŞTİM FENERBAHÇENİN YOLU YOL DEĞİL DİYE der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 guernica said: 3 atar geçer, polemiğe girmeyiz. kulubede 1 tane gol yedikten sonra türlü entrikalarla hakemi ele geçiricek çete yok.. Rahat ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ^ u wot m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çok rahatım. teşekkürler beni düşündüğün için sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Tori said: Bu hafta gs rahat geçer. Fenerbahçe puan kaybeder, puan farkı 2-3 maça çıkar. Aykut kocaman UEFA ŞAMPİYONLUĞUNA YÜRÜYORUZ BİZ KOLAY DEĞİL der. Gs 2-3 hafta önceden matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eder. 33. haftada fenerbahçe gs'yi yener, şampiyon olmuş kadar hype yapar aziz yıldırım, aykut kocaman yazboyu ASLINDA SÜPER ADAM BAK UEFADA NERELERE GETİRDİ BİZİ GSYİ DE YENDİ şeklinde yad edilir. 2012-2013 sezonunda ilk şampiyonlar ligi ön eleme turunda fenerbahçe yenilir, bu sefer sıra kimdeyse o istifa fake'i atar basına. Rıdvan Dilmen BEN TA GEÇEN SENE SÖYLEMİŞTİM FENERBAHÇENİN YOLU YOL DEĞİL DİYE der. Bende hep düşünmüşümdür. Takımın birisi manyakça hırs yapıp hem ligte hem şl de hem türkiye kupasında diğerlerin ezze geçse ve tek büyük olsa ama kendimi bildim bileli 3 büyük var ve şu daha büyük diye sidik yarışlarının haddi hesabı yok. Tek büyük olsa maçlara ilgi merak ve dolaysıyla paralar gideceği için tek büyük olmak ne gs ne fb nede bjk için istenilen bir şey değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ünal başkan da maça gelmiş. İlk heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 iyi ari sabri yok inşaata kaçardı topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Karabük 3 forvet mi çıkmış ne? Zangır zungur bi maç olacak gibi. Bu arada kulübe bomboş ahaha Tafo reyis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ya bu drogba neden kenardaki serbest vurusları da kullanıyor. gitsin kafa vursun gelen ortaya. sana sinirlendim kara oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 topu insaat alanina gonderiyor diye ne kadar da dogal soyluyor sanki futbolun parcasiymis gibi. sebepsiz yere guluyorum 10 dk dir :) sabri yi oyuna alirsak eger ikinci yari sonlarina dogru sahada yeterli top kalmayacagindan tatil edilebilir. baktik kaybediyoruz yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 burak da bir arıza var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 iğrenç maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Lua Lua'nın stamina 95 Pace 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar