Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Karabük - Galatsaray [13 Nisan C.tesi Saat 19.00]

fede

Öne çıkan mesajlar

Bu hafta gs rahat geçer. Fenerbahçe puan kaybeder, puan farkı 2-3 maça çıkar.

Aykut kocaman UEFA ŞAMPİYONLUĞUNA YÜRÜYORUZ BİZ KOLAY DEĞİL der.

Gs 2-3 hafta önceden matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eder.

33. haftada fenerbahçe gs'yi yener, şampiyon olmuş kadar hype yapar aziz yıldırım, aykut kocaman yazboyu ASLINDA SÜPER ADAM BAK UEFADA NERELERE GETİRDİ BİZİ GSYİ DE YENDİ şeklinde yad edilir.

2012-2013 sezonunda ilk şampiyonlar ligi ön eleme turunda fenerbahçe yenilir, bu sefer sıra kimdeyse o istifa fake'i atar basına.

Rıdvan Dilmen BEN TA GEÇEN SENE SÖYLEMİŞTİM FENERBAHÇENİN YOLU YOL DEĞİL DİYE der.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Bu hafta gs rahat geçer. Fenerbahçe puan kaybeder, puan farkı 2-3 maça çıkar.

Aykut kocaman UEFA ŞAMPİYONLUĞUNA YÜRÜYORUZ BİZ KOLAY DEĞİL der.

Gs 2-3 hafta önceden matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eder.

33. haftada fenerbahçe gs'yi yener, şampiyon olmuş kadar hype yapar aziz yıldırım, aykut kocaman yazboyu ASLINDA SÜPER ADAM BAK UEFADA NERELERE GETİRDİ BİZİ GSYİ DE YENDİ şeklinde yad edilir.

2012-2013 sezonunda ilk şampiyonlar ligi ön eleme turunda fenerbahçe yenilir, bu sefer sıra kimdeyse o istifa fake'i atar basına.

Rıdvan Dilmen BEN TA GEÇEN SENE SÖYLEMİŞTİM FENERBAHÇENİN YOLU YOL DEĞİL DİYE der.

Bende hep düşünmüşümdür. Takımın birisi manyakça hırs yapıp hem ligte hem şl de hem türkiye kupasında diğerlerin ezze geçse ve tek büyük olsa ama kendimi bildim bileli 3 büyük var ve şu daha büyük diye sidik yarışlarının haddi hesabı yok.

Tek büyük olsa maçlara ilgi merak ve dolaysıyla paralar gideceği için tek büyük olmak ne gs ne fb nede bjk için istenilen bir şey değil gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...