bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 moncici said: yokbeeabii. muhakkak oluyor bir falso. kadınlığın zirve yaşı 18-19'dur bence. (tabi anadolu'dan okul kazanıp gelen kezban ruhlulardan bahsetmiyoruz, fransız lisesi çıkışlılardan bahsediyoruz) 30 yaş kadını övgülerini çok duymuştum mesela ben. ama meğerse gençken doğru düzgün kızlarla takılamayanların 30 yaş civarı para sahibi olunca görece daha kalifiye kadınlarla takılmasıymış sebebi. lel çok doğru bir tespit.Adam bizzat beni anlatmış.Neler çekmişim gençliğimde.Yanlış yerde yanlış zamanda bulunmak ne zor işmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 GENCOSMAN said: paticikteki sığır oranı %70 in üzerine çıkmış cidden nick:GENCOSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 moncici said: yokbeeabii. muhakkak oluyor bir falso. kadınlığın zirve yaşı 18-19'dur bence. (tabi anadolu'dan okul kazanıp gelen kezban ruhlulardan bahsetmiyoruz, fransız lisesi çıkışlılardan bahsediyoruz) 30 yaş kadını övgülerini çok duymuştum mesela ben. ama meğerse gençken doğru düzgün kızlarla takılamayanların 30 yaş civarı para sahibi olunca görece daha kalifiye kadınlarla takılmasıymış sebebi. lel 1.si yaş kaç ? 2.si 18-19 demişsin 45 yaşındadamı 18-19 diyeceksin... Ben öyle ayrım yapmam açıcası yaş olarak Çünkü çok mükemmel 28 de gördüm 35 te gördüm 18 de gördüm.... Yani Önemli olan bakım ve aile-kültürü. Ama şuana kadar coğunlukla 25-29 yaş aralığı mükemmel bayanlarla rasladım. Sex hayatı olsun action ı olsun Normal takılabilirliğin arakadaşlığın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bence de yaşla alakalı değil bu olay. Kimya ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 cantugun 16 yasinda sevgilisi varmıs beyler! aman diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Auhauha yok lan öyle bişi demedim ben hemen dedikodular yalan haberler ofofofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bugun bir hatun gördüm yanındaki Çocugumudur kardeşimidir kuzenimidir birisi vardı bilmiyorum da su konudaki maturecilere hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 20sinde olgun değilse 30unda sihirli bir şekilde olgun olmuyor o kadınlar arkadaşlar. Sadece daha yaşlı gerzek oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Şu o kadar doğru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Jim_E_Rustler said: 20sinde olgun değilse 30unda sihirli bir şekilde olgun olmuyor o kadınlar arkadaşlar. Sadece daha yaşlı gerzek oluyorlar. Adam çok doğru söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çok biliyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 her boku bilme timi basmış nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu konuyu en iyi moriarty bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 inyormaynd said: Jim_E_Rustler said: 20sinde olgun değilse 30unda sihirli bir şekilde olgun olmuyor o kadınlar arkadaşlar. Sadece daha yaşlı gerzek oluyorlar. Adam çok doğru söylemiş. olgundan kastı bollaşmış et, sarkmış memeler falan olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://n1309.hizliresim.com/1f/2/s6qrm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 inyormaynd said: Jim_E_Rustler said: 20sinde olgun değilse 30unda sihirli bir şekilde olgun olmuyor o kadınlar arkadaşlar. Sadece daha yaşlı gerzek oluyorlar. Adam çok doğru söylemiş. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar