Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olgun Kadınlardan Hoşlanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nordlydian said:

+35 rus hanım ile sevişmeyen adam gerçekten sex yaptım demesin. burada dikkat edilecek nokta bu rus hanımların ücretli olmamaları. bu arkadaşı ve bu tür zevki daha önceleri tatmamış herkesi temmuz'da marmaris'e bekliyorum.

İşin enteresanı bu hoşlandığım kadın da rus ve yaşı baya büyük benden. Kadının da ilgisini belli ettiği hareketler oldu ama şu an kesin bir şey yok.
Mesaj tarihi:
panpa eger kadın evli falan değilse ve ilgisi varsa sakın kaçırma derim. hayatında hiç olmadığın kadar mutlu eder seni her anlamda..

bu arada ruslar evliliklerine çok bağlıdır ona normal gelen hareketler bizim yanlış anlamamıza yol açabilir bunu da unutma.
Mesaj tarihi:
vücut geliştirme konusunda da garipti bu adam zaten ya. Hep işte garip beslenmeden kaynaklanıyor. 24 yaşında git 3 dürüm ye, ekmek kadayıfı falan ye bişeyin kalmaz normale dönersin.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yalnızca olgun kadınların mı cinsel yönden seni etki altına alabildiği mi anlatmak istediğin yoksa olgun bir kadınla atak d adahil hayatı palaşabileceğini düşünmen mi? İkisi arasında çok fark var dostum.

Olgun kadınların öncelikleri genç hatunlardan çok başkadır, senin yaşındaki erkeklerin genelde dikkat etmeyecekleri ayrıntılara takılıp kalabilirler.

Ha mevzu sadece cinsellikse eğer orası başka tabii :) İltifat ve ilgiyi birbirine harmanlayıp savur kadının üstüne üstüne, eğer ilk etapta itici gelmediysen kadına meyvesini verir er yada geç.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

+35 rus hanım ile sevişmeyen adam gerçekten sex yaptım demesin. burada dikkat edilecek nokta bu rus hanımların ücretli olmamaları. bu arkadaşı ve bu tür zevki daha önceleri tatmamış herkesi temmuz'da marmaris'e bekliyorum.

gündüz etrafta garsonluk yapıp gece yaşı büyük rus ve alman kadınlara yanaşan kürt ahalisinden misin
Mesaj tarihi:
Sunwalker said:

Yalnızca olgun kadınların mı cinsel yönden seni etki altına alabildiği mi anlatmak istediğin yoksa olgun bir kadınla atak d adahil hayatı palaşabileceğini düşünmen mi? İkisi arasında çok fark var dostum.

Olgun kadınların öncelikleri genç hatunlardan çok başkadır, senin yaşındaki erkeklerin genelde dikkat etmeyecekleri ayrıntılara takılıp kalabilirler.

Ha mevzu sadece cinsellikse eğer orası başka tabii :) İltifat ve ilgiyi birbirine harmanlayıp savur kadının üstüne üstüne, eğer ilk etapta itici gelmediysen kadına meyvesini verir er yada geç.

En başta cinsellik sanırım bir an da seviye atlama isteği kadınlarla ilgili. Hayatı paylaşma anlamında bir şey olamaz tabi ki olaya tecrübe olarak bakıyorum ne bileyim en fazla 6 ay 1 sene takılırım sonra yaşıtlarıma dönerim gibime geliyor. Zaten evlilik önümüzdeki 10 sene 8-10 sene düşünmüyorum. Ama belli de olmaz bu işler. Bu benim üzerinde çalıştığım kadın 2 evlilik yapmış boşanmış kimseyle konuşmuyor çok zor bir hedefti olmadı zaten. 1 ay sonra cevap vereyim dedi. Bende yedeğe alınacak adam değilim kusura bakmasın. Hevesim kaçtı zaten şimdi kendi gelse bile en fazla cinsellik olur.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

Myshkin said:

gündüz etrafta garsonluk yapıp gece yaşı büyük rus ve alman kadınlara yanaşan kürt ahalisinden misin

DÖVLÖT BÖZÖ BÖKMÖYİR!

BÖYLÖ DEMÖÇLÖR SÜRECE ZÖRÖR VÖRÖYÖR

SÜREÇ.
Mesaj tarihi:
Ya yok ben kadını 40 filan sanıyordum kadın 46 mış abi. Ama 35 gösteriyor kadın. Allah kahretsin böyle genetiği. Bir de bizim millete bak genetik fakiriyiz resmen.

küfür kısaltması vardı sildim /sae
Mesaj tarihi:
imamizer said:

normal.
hep derim kadının ideal yaşı 30-34 (+-2) tür diye.
kendine güveni oturmuş, ne istediğini bilen, olgun, mantıklı ve fizik olarak hala sağlam oldukları dönem.

27-37
  • Yeni Oluştur...