Soris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nordlydian said: +35 rus hanım ile sevişmeyen adam gerçekten sex yaptım demesin. burada dikkat edilecek nokta bu rus hanımların ücretli olmamaları. bu arkadaşı ve bu tür zevki daha önceleri tatmamış herkesi temmuz'da marmaris'e bekliyorum. İşin enteresanı bu hoşlandığım kadın da rus ve yaşı baya büyük benden. Kadının da ilgisini belli ettiği hareketler oldu ama şu an kesin bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 panpa eger kadın evli falan değilse ve ilgisi varsa sakın kaçırma derim. hayatında hiç olmadığın kadar mutlu eder seni her anlamda.. bu arada ruslar evliliklerine çok bağlıdır ona normal gelen hareketler bizim yanlış anlamamıza yol açabilir bunu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Evli değil kadın. Bakalım. Zaman ne gösterecek bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ölüsünü dirisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 vücut geliştirme konusunda da garipti bu adam zaten ya. Hep işte garip beslenmeden kaynaklanıyor. 24 yaşında git 3 dürüm ye, ekmek kadayıfı falan ye bişeyin kalmaz normale dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yalnızca olgun kadınların mı cinsel yönden seni etki altına alabildiği mi anlatmak istediğin yoksa olgun bir kadınla atak d adahil hayatı palaşabileceğini düşünmen mi? İkisi arasında çok fark var dostum. Olgun kadınların öncelikleri genç hatunlardan çok başkadır, senin yaşındaki erkeklerin genelde dikkat etmeyecekleri ayrıntılara takılıp kalabilirler. Ha mevzu sadece cinsellikse eğer orası başka tabii :) İltifat ve ilgiyi birbirine harmanlayıp savur kadının üstüne üstüne, eğer ilk etapta itici gelmediysen kadına meyvesini verir er yada geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 another milfhunter!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fede said: hiç yemek ayrıtetmem. THIS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 nordlydian said: +35 rus hanım ile sevişmeyen adam gerçekten sex yaptım demesin. burada dikkat edilecek nokta bu rus hanımların ücretli olmamaları. bu arkadaşı ve bu tür zevki daha önceleri tatmamış herkesi temmuz'da marmaris'e bekliyorum. gündüz etrafta garsonluk yapıp gece yaşı büyük rus ve alman kadınlara yanaşan kürt ahalisinden misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 sfdadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Masakari said: ölüsünü dirisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Myshkin said: gündüz etrafta garsonluk yapıp gece yaşı büyük rus ve alman kadınlara yanaşan kürt ahalisinden misin DÖVLÖT BÖZÖ BÖKMÖYİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ya ne yazdığını anladığım halde, inatla sesli okumaya çalışıp gülüyorum şu Ö ile yazılmış şeyleri :SADasdzxczxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 "Devlet bize bakmıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 böyle okuyunca daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 insan olun lan azcik yapis yapis olmus konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 edep ve seviye yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Sunwalker said: Yalnızca olgun kadınların mı cinsel yönden seni etki altına alabildiği mi anlatmak istediğin yoksa olgun bir kadınla atak d adahil hayatı palaşabileceğini düşünmen mi? İkisi arasında çok fark var dostum. Olgun kadınların öncelikleri genç hatunlardan çok başkadır, senin yaşındaki erkeklerin genelde dikkat etmeyecekleri ayrıntılara takılıp kalabilirler. Ha mevzu sadece cinsellikse eğer orası başka tabii :) İltifat ve ilgiyi birbirine harmanlayıp savur kadının üstüne üstüne, eğer ilk etapta itici gelmediysen kadına meyvesini verir er yada geç. En başta cinsellik sanırım bir an da seviye atlama isteği kadınlarla ilgili. Hayatı paylaşma anlamında bir şey olamaz tabi ki olaya tecrübe olarak bakıyorum ne bileyim en fazla 6 ay 1 sene takılırım sonra yaşıtlarıma dönerim gibime geliyor. Zaten evlilik önümüzdeki 10 sene 8-10 sene düşünmüyorum. Ama belli de olmaz bu işler. Bu benim üzerinde çalıştığım kadın 2 evlilik yapmış boşanmış kimseyle konuşmuyor çok zor bir hedefti olmadı zaten. 1 ay sonra cevap vereyim dedi. Bende yedeğe alınacak adam değilim kusura bakmasın. Hevesim kaçtı zaten şimdi kendi gelse bile en fazla cinsellik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 nordlydian said: Myshkin said: gündüz etrafta garsonluk yapıp gece yaşı büyük rus ve alman kadınlara yanaşan kürt ahalisinden misin DÖVLÖT BÖZÖ BÖKMÖYİR! BÖYLÖ DEMÖÇLÖR SÜRECE ZÖRÖR VÖRÖYÖR SÜREÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 eski milf hunterlardan kim kaldı sdfsdg. ülkedkei genç kızlarda çekicilik adına birşey yok. ancak 25-26 yaşından sonra bir cogu kendine bakmaya baslıyor. bundandır yaşıtlarının pek ilgini çekmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Soris olm rus teyze gerimi döndü hani 47 yaşındaydı lan ? 37 diye milletimi yumuşatıon olm? O aysel gürelden sana yar olmaz demedikmi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ya yok ben kadını 40 filan sanıyordum kadın 46 mış abi. Ama 35 gösteriyor kadın. Allah kahretsin böyle genetiği. Bir de bizim millete bak genetik fakiriyiz resmen. küfür kısaltması vardı sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 got milf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 geçmiş olsun o zaman duyduk geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 imamizer said: normal. hep derim kadının ideal yaşı 30-34 (+-2) tür diye. kendine güveni oturmuş, ne istediğini bilen, olgun, mantıklı ve fizik olarak hala sağlam oldukları dönem. 27-37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar