Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] En popüler olan Counter-Strike map'ı hangisidir?

Deathrack

Öne çıkan mesajlar

bunu biliyorum, çok eski bişi ama geyik.
zaten siege diyor orda :)

6.0 dönemlerinde olsa
a-assault b-dust c-docks d-milita
derdik, cevabı da d şıkkı olurdu :-P

ama şu sıralar en çok karşılaştığım haritalar
a-dust, b-aztec c-train d-dust_2

ehe, nostaljik oldum haritaları hatırlayınca...[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

lol adam ne küfretmiştir cs'ye de, oynayanlara da bilemediyse.. :-p

dust en nefret ettiğim harita olageldi, gerizekalı insanlar 3-5 el üstüste aynı haritayı oyluyordu ya.. insan hiç bıkmaz sıkılmaz mı.. görsel olarak da iğrençtir yani resmen..

ha bu arada şıklar arasında office olmamasını da kınadım.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaGoN, 23 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
Almanca olanda da mi en populeri soruyordu peki?

Evet en popüler harita hangisidir diye soruyordu. Tabii ki de_dust idi cevap :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

her bölümün ayrı bi tadı vardı.
ama miltia dengeli 2 takım arasında çok çekimşeli oluyor gerçekten,çok şeye izin veren bir möap.
estatede zevkli oluyor,mansion ve drugwar çok tatlı bölümler,ilk çıktığında deli gibi siege opynardık snipera limit getirince çok zevkli oluor.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

De_dust bizim zamanimizin (2001) map i ama su aralar hangi map meshur oldu bilemem[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...