Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 de_dust o adamın yerinde olsaydım hiç tereddüdsüz a şıkkını söylerdim. Adam bide joker hakkını kullanmış..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=-[b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b][Bu mesaj Deathrack tarafından 22 Ekim 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bunu biliyorum, çok eski bişi ama geyik. zaten siege diyor orda :) 6.0 dönemlerinde olsa a-assault b-dust c-docks d-milita derdik, cevabı da d şıkkı olurdu :-P ama şu sıralar en çok karşılaştığım haritalar a-dust, b-aztec c-train d-dust_2 ehe, nostaljik oldum haritaları hatırlayınca...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 de_dust, de_dust2, awp_map_final, de_aztec, fy_ice_world vs.. en çok oynanılan map'ler..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet bu şey Almanya'da yayınlanan orijinal kim 500m ister yarışması, 6.2 sıralardında vuku bulmuş olması lazım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Montaji montajlamissiniz ama guzel olmus.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bu montaj değil ki (Türkçe sorular montaj tabii), Almanya'daki yarışmada çıktı bu soru.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Dust...[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Almanca olanda da mi en populeri soruyordu peki?[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol adam ne küfretmiştir cs'ye de, oynayanlara da bilemediyse.. :-p dust en nefret ettiğim harita olageldi, gerizekalı insanlar 3-5 el üstüste aynı haritayı oyluyordu ya.. insan hiç bıkmaz sıkılmaz mı.. görsel olarak da iğrençtir yani resmen.. ha bu arada şıklar arasında office olmamasını da kınadım.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aztec rules![signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: XaGoN, 23 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: Almanca olanda da mi en populeri soruyordu peki? Evet en popüler harita hangisidir diye soruyordu. Tabii ki de_dust idi cevap :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Sam cahilliğine veriyorum cs ile ilgili yorumlarını :P cs_ship nedir ya şu an nedir diye sorsalar ne dersiniz ? ben dust2 derim.babadan oğula:P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bence en kral map aztec[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 HAhaha...250 senelik oyun..oynama devam edin..:)[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dust gencligimin Cs yi ilk oynadıgımız zamanlarin haritasi bende yeri baskadır yani :( :([signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 her bölümün ayrı bi tadı vardı. ama miltia dengeli 2 takım arasında çok çekimşeli oluyor gerçekten,çok şeye izin veren bir möap. estatede zevkli oluyor,mansion ve drugwar çok tatlı bölümler,ilk çıktığında deli gibi siege opynardık snipera limit getirince çok zevkli oluor.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hakkaten adam içten içe sayıyor gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 fun_allinone da süper map...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 De_dust bizim zamanimizin (2001) map i ama su aralar hangi map meshur oldu bilemem[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ah be hey gidi gunler sene hatırlamıyorum counter daha yeni cıkmıs felan birde teamfortess var ilk cıktıları zaman zik komando nun sektirmeden attigi colt un durbunu oldugu donemler en cok oynan militia idi dust felan hikaye idi o donemler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 dust ve delta assault iyidir derim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adam ne bilsin bea[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oğlunu arasaymış :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dust cok oynanan bır harıtadır ama eger net uzernıden oynuorsanız genelde d2 ile aztec oynanır [ nerdenmı bılıon dıosunuz? hayatım cs de gectı ][signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bir zamanlar en çok oynanan harita Assault idi :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar