Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 büyük bir sorunum var: bu ay sonunda bu iş yerimdeki 6. ayımı doldurucam. finans sektöründeyim ve özel bir yatırım şirketindeyim. 2 hafta önce cuma, departman şefim: "euheuheuhe özgürsün artık", "aıdasuhdua özgür bırakıyorum seni", "asdasdas özgürsün işte oğlum" tarzı şeyler dedi... bugün sabah işe geciktim, işimi yapıp müd. yard. ile konuşmamı istediler. müd. yard. başka bir iş için bugün oryantasyona gitmemi istedi. (ardından da çirkin bir pozisyona başlamamı isteyecekler...) 1) yeni atanacağım pozisyonu reddetme hakkım var mı yasal olarak? 2) müdürümün söyledikleri işten çıkarma ihbarı sayılır mı? 3) SGK'ya başvurup, işe geri dönüş davası açabilir miyim? elle tutulur bir sürü işim var boş oturmadım bu iş yerinde, sabahları geç kaldığım oldu. ama zaten akşam mesai ücreti almadan mesaiye kalıyorum... yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 geçmiş olsun abi sanki zaten reddedesin diye yapmışlar böyle bişey tazminat nası kovalarım diye araştırmak lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi sen iş aramaya başla en iyisi, iş bulana kadar takıl orada zaten daha 6. ayındasın tazminat hakkın da yok da 6 aylıkadama nedne böyle bir şey yapsınlar gerçekten kötü bir pozisyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 müdürün söylediği ihbar sayılmaz, yazılı bişi olması lazım. anlaşman var mı sözleşme vs? onu oku istersen eğer varsa. Yoksa pozisyon değişebilio yani yapcak bişi yok. ama 6 ay olmuş zaten ne kadar tazminatın olucak ki, başka iş ara bu arada ( iş işteyken bulunur hesabı ). Bulunca çık git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 6 aylık tazminat, tazminat bile sayılmaz. iş aramaya başla oradan hayır gelmez artık sana. iş bulunca verir istifanı çıkarsın. ps: ayrıca kötü ayrılmaktansa istifa edip ayrılman senin için daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 6 ay için değmez bence de. Yeni pozisyona geç, işini bul ve çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yeni pozisyon baya les 15 gun dayanamam, operasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dayanmaya çalışma, en kötü kovulursun, iş yavaşlat salağa yat. atara atar, gidere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 şu patronların hepsini bir araya toplayıp döveceksin.. elli takla atıyorlar işten çıkarmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 çalışma bence artık, biriksin işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Goering said: sabahları geç kaldığım oldu. ama zaten akşam mesai ücreti almadan mesaiye kalıyorum... quote] Aman dikkat, akşam zaten mesai almadan kalıyorum, sabahları az da olsa geç kalma hakkım var gibisinden düşünmeyin hiçbir zaman. En azından finans sektöründe bu böyle. Yeni giren birisinin 6 ayda birkaç defa sabah geç kalması göze batar normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dayanıcaz artık hic bir hakkım yok yazdıklarınızdan onu çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 silmis abi adamlar seni, surulmussun, istifa et diye beklicekler simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 evet ama hayvan gibi katkım oldu maaşımın 20 katı kadar. bildigin koydu.. rezillik çıkartıcaktım az kalmıştı bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne kadar cool'u oynayabilirim ki evrak OK'liyorum şu an operasyon departmanında imzası OK herşey OK falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "euheuheuhe özgürsün artık", "aıdasuhdua özgür bırakıyorum seni", "asdasdas özgürsün işte oğlum" ben bu herifin agzina vururum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 harbiden ne aşağılık bir tavır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 özgür bırakıyorum seni dedi mi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kötü ayrılmadıysan eski iş yerini yokla bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… monoscope Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 özgür bırakıyorum ne ya, kızlar genelde der onu özgür bırakıyorum seni git istediğin kızla ol fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 cariyeyi azat eder gibi davranmış adam ssdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: silmis abi adamlar seni, surulmussun, istifa et diye beklicekler simdi. iyi de sürüldü dediğiniz yerde de insanlar çalışıyor onlar insan deil mi böle kafadan yer değiştirilmek çok kötü bir şey ama pek yapcak bir şey de yok daha iyi bir iş bulana kadar arıza çıkarmmak lazım bir de kesin iş arkadaşların göndertmiştir seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Goering said: evet ama hayvan gibi katkım oldu maaşımın 20 katı kadar. bildigin koydu.. rezillik çıkartıcaktım az kalmıştı bugün.. welcome to buisness life 10 gündür bir iş üzerindeydim Shell in bi grubunu aldım otele en ufak detayla bile ben ilgilendim 10 gün kalacaklar otelde bu zamana kadar da kimse anlaşamamış bu shell'e otele tek seferde kazandırdığım para herhalde yıllık maaşımın bi 50 katı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu arada maaşın düşmeyeceği için ne iş yapacağın farkediyorki? çok daha yoğun değilse takıl işte, ufaktanda piyasayı yokla iş ara. işsiz insanın iş bulması zor oluyor gerçekten çalışırken daha ağırdan ssatarsın kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Myshkin said: özgür bırakıyorum seni dedi mi cidden gercekten dedi bugun sordum ne demek istedin diye sen ahahushduah yanlis anlamissin falan dedi departman degistirme muhabbetlerine hic dahil bile olmadı ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dayanıcaz artık hic bir hakkım yok yazdıklarınızdan onu çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 silmis abi adamlar seni, surulmussun, istifa et diye beklicekler simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 evet ama hayvan gibi katkım oldu maaşımın 20 katı kadar. bildigin koydu.. rezillik çıkartıcaktım az kalmıştı bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne kadar cool'u oynayabilirim ki evrak OK'liyorum şu an operasyon departmanında imzası OK herşey OK falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "euheuheuhe özgürsün artık", "aıdasuhdua özgür bırakıyorum seni", "asdasdas özgürsün işte oğlum" ben bu herifin agzina vururum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 harbiden ne aşağılık bir tavır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 özgür bırakıyorum seni dedi mi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kötü ayrılmadıysan eski iş yerini yokla bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 özgür bırakıyorum ne ya, kızlar genelde der onu özgür bırakıyorum seni git istediğin kızla ol fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 cariyeyi azat eder gibi davranmış adam ssdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: silmis abi adamlar seni, surulmussun, istifa et diye beklicekler simdi. iyi de sürüldü dediğiniz yerde de insanlar çalışıyor onlar insan deil mi böle kafadan yer değiştirilmek çok kötü bir şey ama pek yapcak bir şey de yok daha iyi bir iş bulana kadar arıza çıkarmmak lazım bir de kesin iş arkadaşların göndertmiştir seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Goering said: evet ama hayvan gibi katkım oldu maaşımın 20 katı kadar. bildigin koydu.. rezillik çıkartıcaktım az kalmıştı bugün.. welcome to buisness life 10 gündür bir iş üzerindeydim Shell in bi grubunu aldım otele en ufak detayla bile ben ilgilendim 10 gün kalacaklar otelde bu zamana kadar da kimse anlaşamamış bu shell'e otele tek seferde kazandırdığım para herhalde yıllık maaşımın bi 50 katı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu arada maaşın düşmeyeceği için ne iş yapacağın farkediyorki? çok daha yoğun değilse takıl işte, ufaktanda piyasayı yokla iş ara. işsiz insanın iş bulması zor oluyor gerçekten çalışırken daha ağırdan ssatarsın kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Myshkin said: özgür bırakıyorum seni dedi mi cidden gercekten dedi bugun sordum ne demek istedin diye sen ahahushduah yanlis anlamissin falan dedi departman degistirme muhabbetlerine hic dahil bile olmadı ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar