Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben baya iddialı gordum lan oha fıyatlandırmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 oyun güzel bence piyasadaki diğer aynı mmolardan sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Abi oyunu alıp lanetler ediyim hemen silip refund etmek için cinnet geçirebilicek bir ton insan var. OHA OYUNA BAK HELELELE Diyecek bir sürü insanda var ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 cem sen istanbul'a gelicektin la noldu hala forumdasın ahah? arada sewer dungeon'a girdim demin şaka gibi spawn rate mobların, 20 dkda 250 prowess 200 altın artı bi sürü skinningden rawhide geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben oyuna ilk girdiğim 1 saat boyunca allah kahretsin 40 dolar verdiğim oyuna bak grafiklerin rezilliğine animasyonların leşliğine bak diyordum da sonra fena sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 serverlar az önce down oldu arada patch geliyor, expected time 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yuh. Eu da oynicaksak 40 € ne abi. :D çok fazla değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 pahalı ya oyun aylık ücreti falan çok fazla gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Nahr Dongar ekleyin gençler... belki birlikte oynarsak sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Kayıt olurken adresi US gösterip 40 dolara alabiliyorsunuz. TR kredi kartı ile ödememe rağmen sıkıntı çıkarmadı. Gerçi benim Paypal US adresi üzerine verified'dı etki etmişmidir bilemiyorum sonra olmazsa bana gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Peki us seçip eu da yada sizlerle işte nerde oynuyorsanız [bunu söyleyin gerçekten hangi regiondasınız] Oynaybilecek miyiz? Gerçekten bu oyun Teamspeaksiz falan tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Evet US alsanız da EUda oynamakta sorun çıkmıyor. Forumdaki herkes EUda şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Biz EU'da oynuyoruz. Hangi versiyonu aldığın farketmiyo hem EU hem NA serverında bir tane karakter açma hakkın var zaten. Bıngıldak'la clana girdik biz bir tane. Daha herkes gathering, crafting kasıyor zaten oyunun başı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 indiffer43 said: cem sen istanbul'a gelicektin la noldu hala forumdasın ahah? arada sewer dungeon'a girdim demin şaka gibi spawn rate mobların, 20 dkda 250 prowess 200 altın artı bi sürü skinningden rawhide geldi. Sewer a nerden nasıl girdin bir açıklar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mortis said: pahalı ya oyun aylık ücreti falan çok fazla gerçekten. hayır açgözlülükten başka bişey değil zaten. 300 500 tane serverı olan, her serverında darkfallın toplam oyuncusundan daha fazla oyuncu barındıran wow da aylık 15 dolar istiyor, sanırsam tek serverı olan (belki us serverı ayrıdır, hadi 2 server, HADİ 3 server olsun) oyun da 15 dolar istiyor hatta euro istiyor. salaklar halbuki biraz daha ucuz yapsa belki 2 katı oyuncu gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Argoel said: indiffer43 said: cem sen istanbul'a gelicektin la noldu hala forumdasın ahah? arada sewer dungeon'a girdim demin şaka gibi spawn rate mobların, 20 dkda 250 prowess 200 altın artı bi sürü skinningden rawhide geldi. Sewer a nerden nasıl girdin bir açıklar mısın ? Mahirimlerin baskenti Amurran'da portal var direk giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Nereye geliyor yavaş gelsin. Bulduğunu yolacaksın böyle niche oyunlarda. Hele hele Darkfall seviyesinde bir oyunsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Xenocide said: Mortis said: pahalı ya oyun aylık ücreti falan çok fazla gerçekten. hayır açgözlülükten başka bişey değil zaten. 300 500 tane serverı olan, her serverında darkfallın toplam oyuncusundan daha fazla oyuncu barındıran wow da aylık 15 dolar istiyor, sanırsam tek serverı olan (belki us serverı ayrıdır, hadi 2 server, HADİ 3 server olsun) oyun da 15 dolar istiyor hatta euro istiyor. salaklar halbuki biraz daha ucuz yapsa belki 2 katı oyuncu gelecek. Kardeş almicaksan bakma hadi müşteriyi ürkütüyosun. Fafsaf Ben dun 40 euro verdim bu gece az icecem mwcburen ya sokim gaza geldik verilmez suanda kaiten darkfalla karsi ayri sadist bisiler hiasetmiorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ahaha komisyon mu alıyon lan doğru söle o yüzden mi bu kadar pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 optimizasyon çok kötü, client hatalı, çok pahalı, sorumsuz bir şirket falan filan bi çok oyunda karşılaşmıyacağın sorunlar ammaaaaa 10 kişi bi gemiye atlayıp denize açılıp kraken öldürmekte bir çok oyunda olmayan güzellik deyip gaza getirme ekibine bende katılayım :D xxxbar cem abi vardı df1 oynayan, df2 kesin oynuyacaktı irtibat kurabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Pahalı abi endüstriyel gaming çerçevesinden baktığın zaman sandbox olsun ekrana atıyım dolarları diye düşünen oyuncuları yolmak için güzel. xeno bir bakım Warz ile karşılaştırabilirsin tamam o kadar kötü değildir ama ibre o tarafa dönük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 xxbar silent :D ben değilim ha sadece biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yani mantık güzel sistem istenilen sevilen sistem combat görüdüğüm kadarı ile skill based. ama dün aldım lagdan oynayamdım pek, belki sorun bende dicem ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dün akşam herkez şikayet ediyodu ping çok yüksek diye. Şirket küçük olduğundan adamlarda ne kadara gazlasak kardır mantığında bi şekilde döndürmeye çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar