Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

pahalı ya oyun aylık ücreti falan çok fazla gerçekten.

hayır açgözlülükten başka bişey değil zaten. 300 500 tane serverı olan, her serverında darkfallın toplam oyuncusundan daha fazla oyuncu barındıran wow da aylık 15 dolar istiyor, sanırsam tek serverı olan (belki us serverı ayrıdır, hadi 2 server, HADİ 3 server olsun) oyun da 15 dolar istiyor hatta euro istiyor. salaklar halbuki biraz daha ucuz yapsa belki 2 katı oyuncu gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Argoel said:

indiffer43 said:

cem sen istanbul'a gelicektin la noldu hala forumdasın ahah?

arada sewer dungeon'a girdim demin şaka gibi spawn rate mobların, 20 dkda 250 prowess 200 altın artı bi sürü skinningden rawhide geldi.

Sewer a nerden nasıl girdin bir açıklar mısın ?

Mahirimlerin baskenti Amurran'da portal var direk giriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Mortis said:

pahalı ya oyun aylık ücreti falan çok fazla gerçekten.

hayır açgözlülükten başka bişey değil zaten. 300 500 tane serverı olan, her serverında darkfallın toplam oyuncusundan daha fazla oyuncu barındıran wow da aylık 15 dolar istiyor, sanırsam tek serverı olan (belki us serverı ayrıdır, hadi 2 server, HADİ 3 server olsun) oyun da 15 dolar istiyor hatta euro istiyor. salaklar halbuki biraz daha ucuz yapsa belki 2 katı oyuncu gelecek.

Kardeş almicaksan bakma hadi müşteriyi ürkütüyosun. Fafsaf

Ben dun 40 euro verdim bu gece az icecem mwcburen ya sokim gaza geldik verilmez suanda kaiten darkfalla karsi ayri sadist bisiler hiasetmiorsaniz
Sosyal ağlarda paylaş

optimizasyon çok kötü, client hatalı, çok pahalı, sorumsuz bir şirket falan filan bi çok oyunda karşılaşmıyacağın sorunlar ammaaaaa 10 kişi bi gemiye atlayıp denize açılıp kraken öldürmekte bir çok oyunda olmayan güzellik deyip gaza getirme ekibine bende katılayım :D

xxxbar cem abi vardı df1 oynayan, df2 kesin oynuyacaktı irtibat kurabilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...