Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok ya kabul edilen applicationlara baktim da 3-4k lik adamlari da kabul etmişler. galiba ingilizce konusabilen herkesi aliorlar su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ANNEN AĞLIYOR ANNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ağlasın haci solo oynuyorum la oyunu bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 LA baya noob friendly, pp falan aramaksizin aliyorlar diye biliyorum. tek gereken sey ingilizce konusup, anlayabilmek, ayda 2 evente katilmak ve mumble`da bulunmak oyunu oynarken. mesela mumble`da duruyorsun, quiet channeldayim ben hep, eger cok onemli bir sey olursa butun kanallara anons geciyorlar `ang siege altinda hemen gelin` gibisinden http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c6/Bat-signal_1989_film.jpg/220px-Bat-signal_1989_film.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ananas aldım bozuk çıktı tısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 LA'ın en kötü olayı yarısı falan ingilizce ve ben anlamıyorum ingilizleri. İngiltere'ye gittiğimde de anlamadım, mumble'da da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bollocks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 içimizden biri anlasa yeter. mortis anlar belki ingıt fln diyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi ingilizler biryere kadar da wow oynarken yine ingiliz guildindeydim ve 2 tane scottish vardı. abi imkansiz onların konustugu ingilizceyi anlamak ne büyük iskenceydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben seçici dinliyorum 10 kelimeden 4 tanesini anlayıp "hmm, sanırım bunu demeye çalıştı" deyip yanıt veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ay ben ingilizce konuşamam utanırım. yoksa bilmediğimden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aheheh tarzan ingilizcesi fln olur imam ya hallederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iki kelime arasına cunt, ballocks sıkıştırın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu köylüler demeyç falan derler atılırlar zaten hemen marabalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 şimdi ingıt mı diyeceğiz yoksa ingat mı onu kesinleştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 damaj değilmi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ingilizleri bana bırakın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://i.imgur.com/uSEngvO.jpg angfrost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ne güzel lan buzlu buzlu şehir bu sıcakta ferahlarız ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 öff romatizmamı azdırır bu, yok mu bunların yeşillik ortasında mekanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yeri kötü o şehrin ya. daha merkez de daha aksiyona yakın biyer olaydı eyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abaw cok iyi la tam sevdiim mekanlar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aksiyondan ziyade aksiyondan uzaklaşmak problem abi. angfrost pvp konusunda aşırı aktif ve herifler hep gearlı hep deneyimli. doğru düzgün farm yapamıyorsun gank sürekli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iyi hadi haber edin annen yetkilileriyle iletişime geçsinler. bakarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 alliance mi yapicaniz yea hepimiz la ya gecicez saniodum ben hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar