bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pek über değillermiş sanki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 offtopic için affedin hani buraları okuyup almaya karar veren vardır, arkadaşına hesap alıcak vardır, boş yeni açılmış hesabı satıcam detaylar : http://forum.paticik.com/read.php?27,6954273 kural dışı olduysa affola, mesajım tiz zamanda siline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu ne bingildak!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 lan ben gene attan inip logout olmusum galiba, at yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ne acayip adamsın sen ya. niye ayrı gayrı takılıosunki sen? keyif vermez o zaman oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cok saglam sex dönücek sanki orda bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 saatim uymuyo birader alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 birader aynı saatte onlineken de gelmiyon NE DEMEK SAATİM UYMUYO YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 su an sesli sohbete musait degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 beyler ya zorlamayalım bence annen inci, hepimiz LA ya başvuralım takılalım aynı alliance da böyle aksiyonlardan geri kalmayalım ne diosunuz? zaten, killerofloki, ben, alfheim, karght çoktan pain killersdayız, LA allaincedayız, Bingildak zaten LA'da. siz de başvurun LA veya Painkillersa. ki LA in mumbleında bir sürü oda var, toplanırız hep beraber bi odaya yine aynı muhabbeti yaparız, event olunca da katılırz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Yani şöyle olabilir, Lux Arcana zaten baya geniş bi clan bildiğim kadarıyla, painkillers ise bizim kadar. hani bu durumda painkillers ile birleşirsek daha faydalı olur gibime geldi, oradaki adamlarla da tanışırız falan. ama şimdi lux arcanaya girsen zibilyon tane adam, zaten kendi aralarında kurmuşlar gruplarını, hangi biriyle tanışacan da kaynaşacan, sıkıntı. alliance olduğu için zaten bi problem yok o konuda. bilmiyorum oylama yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mumble ne dandik biseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Xenocide said: Yani şöyle olabilir, Lux Arcana zaten baya geniş bi clan bildiğim kadarıyla, painkillers ise bizim kadar. hani bu durumda painkillers ile birleşirsek daha faydalı olur gibime geldi, oradaki adamlarla da tanışırız falan. ama şimdi lux arcanaya girsen zibilyon tane adam, zaten kendi aralarında kurmuşlar gruplarını, hangi biriyle tanışacan da kaynaşacan, sıkıntı. alliance olduğu için zaten bi problem yok o konuda. bilmiyorum oylama yapılabilir. e LA ya girince bizde kurucaz kendi grubumuzu + clan perklerimiz olucak bi ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Xenocide said: Yani şöyle olabilir, Lux Arcana zaten baya geniş bi clan bildiğim kadarıyla, painkillers ise bizim kadar. hani bu durumda painkillers ile birleşirsek daha faydalı olur gibime geldi, oradaki adamlarla da tanışırız falan. ama şimdi lux arcanaya girsen zibilyon tane adam, zaten kendi aralarında kurmuşlar gruplarını, hangi biriyle tanışacan da kaynaşacan, sıkıntı. alliance olduğu için zaten bi problem yok o konuda. bilmiyorum oylama yapılabilir. yok öyle bir şey ya, adamların 10 tanesi falan core, birbirini 10 yıldır tanıyan adamlar. geri kalanların bazıları az uz birbirini tanıyor. gerisi gayet tanımıyor bile. bugün pp oranlarına baktım 15 ile 25k arasında. öyle 70k üzeri adam sayısı baya az. emir komuta var sadece ona dikkat etmek gerek. disiplinli oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mounted combat event yaptık bugün, 20-25 kişi mount üzerinde arenaya saldırıyor sadece mountlara attack vermeye izin var, herkes aynı gear ve silah. en son ayakta kalan kazanıyor asdasdas. baya çarpışan arabalar gibi başlıyor 10 kişi falan kala pvp'ye dönüşüyor. bir sürü piçliği var baya eğlendik ayrıca ben direkt mount a vurulduğunu bile unutmuşum asdasds. mount üzerinden diğerinin mountuna yani. baya eğlenceliydi. sonrasında işte zeganda grubu 8-10 kişi bizim şehrin etrafında terrör estirmeye başladı, bizde mountet combat takımı olarak çıktık, dread set r50 itemlar vs. topladık geldik. ben bir kere yattım ama ölmedim. elementalistler sağolsun tamamen ff. 1 tane çıplak adamı öldürücem diye 3 tane büyü attı, 3 ü de bana vurdu. çok fena noob aadamlar var. beni öldürttü resmen bile bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hahah bir de "loot dağılımı" olayını gördüm. çok iyiymiş ya. warrior gearını bir kişiye koyuyorlar, skirmisher gearını bir kişiye koyuyorlar, ele-primalist gearını bir kişiye koyuyorlar. 3 tane player'ı ilgili classlar ortaya alıyor, öldürüyor. clan lideri gank dediği zaman gankliyosun, herkes cesetleri açıyor kim ne çekerse asdasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bingildak said: ben de sözde craft yapıyodum. 2 saattir SUN + zagenda ile kapışıyoruz artık uykum geldi çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Xenocide said: Yani şöyle olabilir, Lux Arcana zaten baya geniş bi clan bildiğim kadarıyla, painkillers ise bizim kadar. hani bu durumda painkillers ile birleşirsek daha faydalı olur gibime geldi, oradaki adamlarla da tanışırız falan. ama şimdi lux arcanaya girsen zibilyon tane adam, zaten kendi aralarında kurmuşlar gruplarını, hangi biriyle tanışacan da kaynaşacan, sıkıntı. alliance olduğu için zaten bi problem yok o konuda. bilmiyorum oylama yapılabilir. Painkillersa alım yok seker.Çekirdek kadrosu df1den beri aynı yanlış bilmiyosam sayıları az ama 2-3 senedir beraber oynuyorlar, biz nasıl girdik dersen dfunholy'e basladıgımızda 3-4 kişiydik forumdan (mortis,alfheim,karght bide ben) painkillersında kurucusu ve 3-4 tane üyesi türk oldugundan xxxbar bizi davet etti dısarda kalmayın beraber takılırız diye. Suan clanda 7 türk 15 te yabancı var. Bu sayı ve oranı korumak istiyorlar diye biliyorum. Alliance mevzusundada gökhana katılıyorum oyun başı makara falan derken gank yesek bile eglenceli hale geliyordu ama ppler yükseldikce birazda biz sagda solda adam gankleyince sacmasapan combatları kaybetmek koyuyo artık (örn:benim alman cocukları gibi verdigim tepkiler vsvs...) bu yüzden profesyonel yardım alma zamanımızın geldigini düsünüyorum bununda en mantıklısı annendekilerin luxarcanaya girmesi gibi geliyo. Haa dersenizki ben o kadar disipline gelemem ing konusmak zorunda kalip kendimi yoramam baska bi carede bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 dün mesaj attım bunlara steam key alabilir miyim ödemeleri ordan yapmak istiyorum diye? üzerinde çalışıyoruz gibi bir mail attılar. önceden aldığımız oyunları steame ekletebilirlerse super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 1-2 aya gelir sanirsam content derdindeler su an yarin deadline, onumuzdeki 2 ay cok yogun olacaklar. ben siegeleri optimize etsinler baska bir sey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yeni skin shader koysunlar. gerçekten yağlı görünmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben lux arcanaya bi application gönderdim valla gecelim oraya da adam gibi oynayalim su oyunu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Annen ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bende zerg merse gecicem bu pp ile beni anca oraya alirlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar