Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

bck said:

cok sıktı bu oyun ya kım kasacak o kadar pp yi. is guc ıle oynanmıyor.. varsa ısteyen veriyim oynasın. 1 ay

gleoddyn'a ver mesela

o bizim falrod yancısı. hani kendiyle birlikte takımı da öldüren elemantalist varya o işte asdfadg

alalım o zaman bi hamlet. araştıralım bizden daha ezik bi clan. kuşatalım.
Mesaj tarihi:
Lux Arcane, alliance liderine. Pain killers yancı abi zaten, onlara danışılcak bir durum yok alliance için. Şimdi baktım da adam 20 saattir oyunda da aktif olmamış. Kıllandım bir an çünkü aşırı aktif bir adam, hemen yanıt verirdi.
Mesaj tarihi:
Beni de atacaklar yakındır yalnız. ne event'e gidiyorum, ne mumble'da haftalardır konuşuyorum. ne şehir savunması yapıyorum. dedim belki görüşmek isterler veya adam başka bir teklif sunar gelin LA'ya gibisinden. bilemedim.
Mesaj tarihi:
öyle diyosun da. olan 2 gün sonra paticiğin çoğu oyunu bıraktığında geride kalanlara olacak. siegeler başladıktan sonra clanlara girişlerin zorluğu direkt katlanıyor. malum spy korkusu basıyor herkesi. kim ne olduğu belli olmayan adamı binbir sınavdan geçiriyorlar.

hepimiz aynı alliance'da olsaydık ayrıca çok iyi olurdu. kardeşi kardeşe kırdırmasın clan ayrılıkları asdasd.
Mesaj tarihi:
alliance olayını kendi hamletimiz olsun diye istiyorum ben şahsen. bakalım bi cevap gelsin hele olumlu olumsuz.

bi siege olur bir şey olur ... and rohan will answer der kopar gideriz.
Mesaj tarihi:
hamlet olsa bile hamlette yaşamazsın abi. hamleti inşa etmek hiç akıl karı değil. savunması çok zor noktalar, duvar yok bir şey yok. sen alliance'a girersen clan şehrinde yaşayacaksın gidip hamlette yaşamanın hiçbir artısı yok bir sürü eksisi var.
Mesaj tarihi:
giderken yolda fall dmgden mountları pert ederiz, birbirimize şaka diye dalarız, chaos cheste koşarken yamaçtan düşeriz, loot mücadelesinde fireball'lar repeller, herkesin sırtında da bi kaç tane ok...

neyse...
Mesaj tarihi:
sen hele 2-3 gün clan şehrinde takılda çıkmak "BURADA HİÇ GİTMEYELİM" diyeceksin ashdasd. çok iyi oluyor abi her daim pvp hotspot. akşamları sürekli clan chatten "X ANG DEFENCE" yazıyolar. sürekli saldıran eden harrassleyin var. eğlenceli yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...