bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 relog yapın yeni lobby var, bugün peçlyicekler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hadi bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 akşam direk eve gelicem patch dediniz korktum şimdi lol akşama kadar bitiremezler bide bunlar şimdi. telefondan girip, oyunu patchlemeye başladım bende şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ulan bugün erken çıkarım gelip oynarım diyordum saat 8'e kadar toplantım olduğunu unutmuşum, yine yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 salı'dan itibaren firiyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cok sıktı bu oyun ya kım kasacak o kadar pp yi. is guc ıle oynanmıyor.. varsa ısteyen veriyim oynasın. 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 küçük siegestone 5k diyor. bunla neyi kuşatıyoruz çadır falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kalbimi kuşatabilirsin imamcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bck said: cok sıktı bu oyun ya kım kasacak o kadar pp yi. is guc ıle oynanmıyor.. varsa ısteyen veriyim oynasın. 1 ay gleoddyn'a ver mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 imamizer said: küçük siegestone 5k diyor. bunla neyi kuşatıyoruz çadır falan mı? hamlet, büyükler city diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bingildak said: bck said: cok sıktı bu oyun ya kım kasacak o kadar pp yi. is guc ıle oynanmıyor.. varsa ısteyen veriyim oynasın. 1 ay gleoddyn'a ver mesela o bizim falrod yancısı. hani kendiyle birlikte takımı da öldüren elemantalist varya o işte asdfadg alalım o zaman bi hamlet. araştıralım bizden daha ezik bi clan. kuşatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şaka maka clan başkanına forumdan mesaj attım uzun uzun adam normalde 10 dk'da yanıt verirdi 2 gündür yanıt yok lan. ben bile kıllandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lux arcanaya mı? painkillersa mı hangisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lux Arcane, alliance liderine. Pain killers yancı abi zaten, onlara danışılcak bir durum yok alliance için. Şimdi baktım da adam 20 saattir oyunda da aktif olmamış. Kıllandım bir an çünkü aşırı aktif bir adam, hemen yanıt verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Beni de atacaklar yakındır yalnız. ne event'e gidiyorum, ne mumble'da haftalardır konuşuyorum. ne şehir savunması yapıyorum. dedim belki görüşmek isterler veya adam başka bir teklif sunar gelin LA'ya gibisinden. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 akıllı olsunlar. bir gece ansızın 82 lux arcana 83 painkillers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya biz takıllım boşver. pp sini kasmış, oyun deneyimi olan adam her guildde yer bulur kendine. ilerde gerek duyarsak geçeriz topluca birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 LA'da baya casual bu arada. bize çok yakın. 200 üye var ama gündüzleri 10-15 adamı geçmiyor herkesin işi gücü var. akşamları ciddi doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 öyle diyosun da. olan 2 gün sonra paticiğin çoğu oyunu bıraktığında geride kalanlara olacak. siegeler başladıktan sonra clanlara girişlerin zorluğu direkt katlanıyor. malum spy korkusu basıyor herkesi. kim ne olduğu belli olmayan adamı binbir sınavdan geçiriyorlar. hepimiz aynı alliance'da olsaydık ayrıca çok iyi olurdu. kardeşi kardeşe kırdırmasın clan ayrılıkları asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 alliance olayını kendi hamletimiz olsun diye istiyorum ben şahsen. bakalım bi cevap gelsin hele olumlu olumsuz. bi siege olur bir şey olur ... and rohan will answer der kopar gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "annen will answer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hamlet olsa bile hamlette yaşamazsın abi. hamleti inşa etmek hiç akıl karı değil. savunması çok zor noktalar, duvar yok bir şey yok. sen alliance'a girersen clan şehrinde yaşayacaksın gidip hamlette yaşamanın hiçbir artısı yok bir sürü eksisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 giderken yolda fall dmgden mountları pert ederiz, birbirimize şaka diye dalarız, chaos cheste koşarken yamaçtan düşeriz, loot mücadelesinde fireball'lar repeller, herkesin sırtında da bi kaç tane ok... neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sen hele 2-3 gün clan şehrinde takılda çıkmak "BURADA HİÇ GİTMEYELİM" diyeceksin ashdasd. çok iyi oluyor abi her daim pvp hotspot. akşamları sürekli clan chatten "X ANG DEFENCE" yazıyolar. sürekli saldıran eden harrassleyin var. eğlenceli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oyunda alan kontrolünün bi getirisi yok di mi? yoksa adamlarında işine gelirdi bi hamleti alliance a vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar