imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 /featoff /killof gibi bi komut koyacaklar abi bu kadar basit. sistem round robinde o oyuncuyu sürekli es geçecek. bunun neyini yapamıyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tasos : http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o değilde biji annen nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 safe dışında balık tutarken 2 dakika içinde 2 tane normal trasure map çıktı peşpeşe. elim ayağıma dolaştı kendimi safe e nasıl attım hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alt karakterin subs bitmiş, 1 hafta falan bekliycem kız arkadaştır, düğündür vs. ulaşmak isteyen "dominus aurora" dan ulşasın. craft mraft yaparım akşamları oynayamasam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mj5ClphD3rs 9:00 dan itibaren asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bune lö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 babs mail gelmiş teamsüpükün parasını öde yoksa kapicaz diye, gider yani 1-2 güne malum oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 das bende clan liderine annen ile mesaj attım tam vaktinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bırakın teamspeaki ventrilo yada mumble'a geçelim ya da lux arcana'ya girelim clan olarak onların mumble'ında takılırız 10larca boş kanal var. zira huawei modem ve superonline yüzünden teamspeak3 random disconnect yapıo 5+ kişi olunca serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eet annenden cıkıp lux a girelim yada zerg mercse girip lowbie genklielim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alliance dediniz alliance için mesaj attım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alliance iidir evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 arcane said: babs mail gelmiş teamsüpükün parasını öde yoksa kapicaz diye, gider yani 1-2 güne malum oynamıyorum. olm cidden kızıyorum sana çok salak bişeye bıraktın ya şu oyunu. mis gibi eğleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Zerge katılmak yok BİZ BEYİNSİZLER ORDUSU DEĞİLİZ BİZ ANNENİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 50slotluk mumble server ayarlayabilirim sanırım. eve gidince bakıcam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi bedava TS'ler de var, CS-1 Türkiye gibi bişi vardı mesela, birsürü boş odası var. ORalarda da takılabiliriz, evde TS'de kayıtlıydı, yarın atabilirim gerçi anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mortis said: arcane said: babs mail gelmiş teamsüpükün parasını öde yoksa kapicaz diye, gider yani 1-2 güne malum oynamıyorum. olm cidden kızıyorum sana çok salak bişeye bıraktın ya şu oyunu. mis gibi eğleniyoruz 1 saat rollbacke ağladı adam inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fakin bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 50slotluk mumble server, adress: mumble-de.cleanvoice.ru port: 62691 şifre sorarsa: pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 peç mi geldi bana yeni lobby çektirdi bir de peç yaptı ama forumlarda göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen benimkide peç yapıyor da göremedim hicbisi varmı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben yapmadım oyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bende de yok peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar