bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 pure support'da gitmek istiyorum ama kafadan 10-15k daha pp gerek. şu an base 70 str, boostterla 100 str oldu. gs 100'ledim bir de gs mastery 100'ledim. geriye pek bir şey kalmadı melee anlamında. 70'den sonra saçmalıyor costlar statlar için zaten. wisdom'a gidicem bundan sonra, bir de school u life primary yapar bir de full wis booster alırsam akar gibime geliyor. totalde 3+5+3 gibi bir şey gerekiyor. 11k kasılmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fizban said: class/role dagilimlariniz nasil kizlar? ne secmek lazim? op olan hangisi solo olarak? oyun içinde role değiştirebiliyorsun abi sadece neye yatırım yaptığın önemli, yatırım yapmak için pointlerde o kadar hızlı gelmiyor zaten. genel olarak gameplaylere bakar denersin. support primalist haliyle en çok ihtiyaç olan şey ama oynaması baya zor ve sevmeyen adam için inanılmaz sıkıcı olabilir. sonuçta alışıldık mmo'lardaki gibi target sistemi yok, aim alıp heal ediyorsun ve kombatta herkes sürekli çılgın hızlı hareket ediyor asdads. heal atmak bile challenge halini alıyor, karşı tarafı falan heal ediyorsun asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 healer oynamam artik, valla bayarim ehue. biri recall/gate flaan yazmisti mesela, oyle utility seyleri yapmak icin elemantalist mi olmak lazim ? yoksa ranjor olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 öyle utility şeyleri yok abi oyunda. kimsede yok :) elementalist, glass cannon ama knockback ve aoe survival abilityleri mevcut. warrior, melee / tank - ufak tefek aoe knockback, pull, debuff fln var. skir, ranged - düşük cd'li mobility abilityleri var. çok hızlı kombata girip çıkabiliyor, ortalama survival. eğer biri focuslamazsa çok ölümcül. primalist - support, patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 skirmisher it is. bu gece giremiyorum ama yarin gece annen inc. in yeni uyesi olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi elementalist olma 3 tane elementalistiz kötüler kötüsüyüz zaten, bütün skilleri AoE haliyle kendi adamlarına da vuruyor o yüzden warriorlar çok acı çekiyor, bi 4. elementaliste daha katlanabileceklerini sanmıyorum asdfkaj çok warriorumuz var sanırım warriora oranla daha az skirmisher var. skirmisher gidebilirsin mesela sen bi de az oynucam diyosun, skirmisher'ın escape skilleri var, kendi başına kasarken ganklenme tehlikesiyle karşılaşırsan hızlıca oradan tüyebilirsin. o yüzden en iyisi skirmisher sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gank gorursem arkama bile bakmadan kacarim lan. ts yi bile kapatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 annen 4. elementalisti kaldıracak kadar güçlü değil ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fizban said: gank gorursem arkama bile bakmadan kacarim lan. ts yi bile kapatirim.ben bunu yaptım daha once cok iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 asdıjasd abi annendeki ölme korkusunu ortadan kaldırmamız gerek. annene hiç yakışmıyor. bence annen daha iyilerine laik. laiğini vermeliyiz annene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 cok skirmisher olmamasinin sebebi Marksman icin : bow ile aim in zor olmasi , iyi baglanti ve pc istemesi . bu role u alan adam hoplama skillerinin bonuslarini alamiyor . cd azalmiyor yani . hp az armor az Melee icin : str olucaksam wariror oynarim armorum daha iyi olur onda da sprint var diyorlar . sanirim ...diger roller gelince işler degisirrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 daggerda peşpeşe 4 vuruş yaparsan. yani hiç ıska geçmez hedefe vurursan 5. vuruş 2 kat vuruyor. 4. vuruş da olabilir. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 her silah öle ya o cursorın ortasında kırmızı işaret oluşuyor ya yıldız gibi en son halinde hiç ıskalamadan vurunca baya damage vuruosun combo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 crit olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 1h silahla denedim olmuyor. daggerla oluyor. digerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 crit değil. combo point gibi her vuruşta croshair değişiyor. boşa vuruşta resetliyor. 4 veya olunca 2 kat vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 kol tu arms dıfuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hadi ya enteresanmış. test edelim akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bu hem aylık hem gırıste para odenen sırketın kımseyı umursamadıgı garfıklerın falan kotu oldugu ama guzel olan oyun dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben o kadar dediğimde inanmadınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 daggerin dps ini de denemek istiyorum aslinda. ben hala tam emin değilim dmg formülünde dexin dikkate alındığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Suark said: bu hem aylık hem gırıste para odenen sırketın kımseyı umursamadıgı garfıklerın falan kotu oldugu ama guzel olan oyun dımı annene sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?83,6915426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 kötü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 büyüler neler oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar