Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

pure support'da gitmek istiyorum ama kafadan 10-15k daha pp gerek.

şu an base 70 str, boostterla 100 str oldu. gs 100'ledim bir de gs mastery 100'ledim. geriye pek bir şey kalmadı melee anlamında. 70'den sonra saçmalıyor costlar statlar için zaten.

wisdom'a gidicem bundan sonra, bir de school u life primary yapar bir de full wis booster alırsam akar gibime geliyor. totalde 3+5+3 gibi bir şey gerekiyor. 11k kasılmaz :(
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

class/role dagilimlariniz nasil kizlar? ne secmek lazim? op olan hangisi solo olarak?

oyun içinde role değiştirebiliyorsun abi sadece neye yatırım yaptığın önemli, yatırım yapmak için pointlerde o kadar hızlı gelmiyor zaten. genel olarak gameplaylere bakar denersin. support primalist haliyle en çok ihtiyaç olan şey ama oynaması baya zor ve sevmeyen adam için inanılmaz sıkıcı olabilir. sonuçta alışıldık mmo'lardaki gibi target sistemi yok, aim alıp heal ediyorsun ve kombatta herkes sürekli çılgın hızlı hareket ediyor asdads. heal atmak bile challenge halini alıyor, karşı tarafı falan heal ediyorsun asdad
Sosyal ağlarda paylaş

öyle utility şeyleri yok abi oyunda. kimsede yok :)

elementalist, glass cannon ama knockback ve aoe survival abilityleri mevcut.

warrior, melee / tank - ufak tefek aoe knockback, pull, debuff fln var.

skir, ranged - düşük cd'li mobility abilityleri var. çok hızlı kombata girip çıkabiliyor, ortalama survival. eğer biri focuslamazsa çok ölümcül.

primalist - support, patates.
Sosyal ağlarda paylaş

abi elementalist olma 3 tane elementalistiz kötüler kötüsüyüz zaten, bütün skilleri AoE haliyle kendi adamlarına da vuruyor o yüzden warriorlar çok acı çekiyor, bi 4. elementaliste daha katlanabileceklerini sanmıyorum asdfkaj

çok warriorumuz var sanırım warriora oranla daha az skirmisher var. skirmisher gidebilirsin mesela sen bi de az oynucam diyosun, skirmisher'ın escape skilleri var, kendi başına kasarken ganklenme tehlikesiyle karşılaşırsan hızlıca oradan tüyebilirsin. o yüzden en iyisi skirmisher sana.
Sosyal ağlarda paylaş

cok skirmisher olmamasinin sebebi

Marksman icin : bow ile aim in zor olmasi , iyi baglanti ve pc istemesi . bu role u alan adam hoplama skillerinin bonuslarini alamiyor . cd azalmiyor yani . hp az armor az

Melee icin : str olucaksam wariror oynarim armorum daha iyi olur onda da sprint var diyorlar .

sanirim ...diger roller gelince işler degisirrrr
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...