Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 arcane said: sırf mortis ile birşey oynuyor olmak için oynanır this. das mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 TS bilgilerini biri gecebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fra01.bargainvoice.com:7099 patato ezberden yazdım yanlış olabilir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eyvallah arcane bende diyorum bunlar neden clan chate yanit vermiyor, megersem kovalaniyorlarmis adshuiasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hasan karabasan ts'de konuşuyor mu? headseti var mı? şu anda oyunu alabilirim tamamen buna bakıyor oyunu alıp almamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hasan karabasan oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hasan gerivites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Oynuyor da gerizekalı bir uyku düzeni olduğu için biz yatarken o uyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Özür dilerim bazen seni unutuyorum şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 beni allah unutmus, sen unutsan nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hala headseti yok mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Pp ler kuzu gibi yatiyor bi kesemedim şu kuzulari ne oynasam karar veremedim wari mü skirmish mü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 önceden alanlara steam key vereceklerdi o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Daha ses yok valla baydım dün 15 euroyu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben sıkıcı madenci hayatıma dönüş yaptım en çok o koyuyor asdasd AV'den o konuda 2 ay bir şey beklemeyin abi çünkü zaten steam tarafından problemler mevcut, fixlemeye çalışıyorlar (dediklerine göre valve taraflı). onlar tamamen çözülmeden vermezler key. o zaman bile şüpheliyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 darkfall oyuncuları olarak hepimiz birer pazarlama dahisiyiz. "oyun çok kötü alma" taktiği ile 10 larca insan topladık şimdi oyunu satılık topici açıp sonradan vazgeçme taktikleri ile insanlara merak uyandırıoruz ne var bu oyunda bu kadar çeken diye. tebrik ediyorum arkadaşlar aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bizim pvp sessionların videolarını koyalım bak o zaman nasıl geliyorlar, görsel olmadan olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 pvpyi gören gelmez bence çok net ahah. ama voice comm'u duyan oynamasa da gelir dinler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 neden ki pvp'si çok iyi abi oyunun? hahaha şimdi aklıma axe geldi, bunları alıntılar aylarca... EĞLENCELİ diyelim... iyiye nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 pvp si güzel ya. çekelim video verelim arkasına müziğimizi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dün gerçekten çok keyifliydi ya ve böle cidden farkını görüosun verdiğin kararların. galiba setup genel olarak şu şekildeydi dün: Team 1: 2 Warrior, 1 Ranger, 1 Elementalist Team 2: 1 Warrior, 1 Ranger, 1 Elementalist, 1 Primalist Bir round kapışıyorsun bütün takım yatıyor karşı tarafta kimseyi alamıyorsun, başka bir taktik yapıyorsun focusladığın insanı değiştiriosun, adamı markaja aliosun vs. sen hiç adam kaybetmeden adamları indiriyorsun o bakımdan kesinlikle güzel bir pvp dengesi var dün farkına vardım. her role'un ayrı artısı eksisi var hiç de fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ayrıca primalist is a must olduğunu öğrendik, aşırı faydalı bi olay. direk 1-0 galip başlıyosun pvpye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 benim doğru düzgün primalistlik yaptığım yok ki. ne bufflıyorum ne doğru düzgün healliyorum. gerçekten support oynayan primalist saçmalıyor. benim katkım onlara nazaran 10 da 1 falan. doğrusu bende baya damage yapıyorum asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 class/role dagilimlariniz nasil kizlar? ne secmek lazim? op olan hangisi solo olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar