bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ok alliance için bugün forumdan mesaj atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben rüyamda gördüm ya.esadla görüşmeye gidiyordu annen inc akil adamlar olarak.bütün basın yazıyordu 'esad annenle görüştü' diye.muhabirler soruyordu 'annenle görüşmeleriniz nasıl geçti' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu oyunda en önemli şey oyuncu ve painkillers ın bizi almaması üzücü ki ben oyuna ilk başladığımda annen inc yoktu hangi klan liderine pm atsam geri döndüler, painkillers sorgusuz sualsiz başvurumu reddetti. amma velakin annen inc üyeleri topluca bir klana geçme kararı alırsa bende katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bingildak said: ok alliance için bugün forumdan mesaj atıyorum dur dur. hele ts de konuşulsun bi karar verilsin de. yazarız buraya. ona göre hareket ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Aynen bi konuşalım önce belki hep beraber LA'ya başvururuz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 söz konusu olan 3 guildin oyuncu sayılarını biri yazabilir mi merak ettim, bizim clanınkini bile bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Pain Killers 20 Lux Arcana 193 biz 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: ingilizce konuşan diyorsunda bizde ts ortamı farklı biraz. ts de geğiren, kız arkadaşıyla kavga ederken sesi gelen, uzaydan sinyal yollayan, boğulur gibi arada bağıran falan var biz de. push to talk kullanmayı ısrarla reddediyor millet. mesela xaenin kaşarı çok seviyor. yemek sipariş ederken öğrendik bunu asdgfg o yüzden 0 iletişimimiz olsun clanla. büyük eventlere, siegelere gelip iki büyü, ok sıkalım. onun dışında kendi kanalımızda işimize gücümüze bakalım durumu daha uygun gibi. alliance olayı bize daha uygun gibi o yüzden. hem annen inc'i de çok benimsedik. şu anlattığın konseptte olmaz zaten LA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bizbizeyken rahat takılıyoruz aslında biraz da ondan. kankası eve gelince diz yapmış gri pijamasını değiştirme gereği duymamak gibi. farklı olur herhalde öyle bir durumda. ama alliance sistemi yinede daha güzel olabilir sanki. ts de akşam tartışalım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 los angelesssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: Pain Killers 20 Lux Arcana 193 biz 18 Burada biz 18 kısmı ile ilgili açıklama yapma gereği duydum. O kadar iyiyiz ve kaliteliyiz ki 1800 kişi gücündeyiz. Ayrıca belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 18 kişi annene girdik! 18 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik; 18 atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: 18 kişi annene girdik! 18 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik; 18 atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik! 20ye tamamladik update this pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: Pain Killers 20 Lux Arcana 193 biz 18 Zerg Mercs, 600+ falan işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arcane said: çok kral bir mining tip veriyorum hazır mısınız: orkrim'in kuzey batısında bir banka var, sadece banka, chaos stone yok. etrafı metal vein dolu. çalı çırpı da yok net görüyorsun veinleri. hepsi birbirine yakın. ne gelen geçen oluyor ne de gelip kazan. kazdıkça da bankaya atıyorsun zaten. gankleseler de koymaz. burayı oynadığım son gün haglere giderken keşfetmiştim. bayramda herkesi banded giydirirsin o derece. aylavyu bu arada arkeyn saglam iron kaldırıyorum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 madem olarak ne var?stone, iron, metal gördüm şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 stone ve metal sadece. metal değerli, stone sadece binalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 onun dışında essense'ler var tabii her türlü gather'dan çıkabiliyor fishing ve digging dışında. o essenceler ile temel malzemeleri bir araya getirip farklı materyaller yaratabiliyorsun. UO mantığı ile iron topluyorsun ve atıyorum old copper essence'i ile o ironları old copper ingot'a çeviriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 derdim onlar değil.1k pp var, koruma alanlarından çok çıkmıyorum dışarı sadece gördüğüm stone ve metal var.koruma alanları dışında farklı materyal var mı öğrenmek istedim.oralarda yaşatmazlar beni çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çıkmaktan korkma bu kadar. üstünde r30-40 gear olsa 20k pp bile olsa yine ona göre bi tane 80 veya 2 tane 50 lik geliyor gankliyor. çok farketmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aslında tek korkum binek gidiyor diye başka bişeyden değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 safezone en kötü yer oyunda vakit geçirebileceğin. gather yapmak istiyorsan çıplak ve elinde sadece tool ile şehirden çık, gather yap sonra recall çek. hatta uzun süreli planın varsa bankaya bol bol tool at chaos bindstone'lara bind ol onun civarında gather yap. safezone etrafı çok gank yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 zaten kaynaklar hep bitmiş oluyor.ama nedense takıldım kaldım oralarda.derdim de gatherer bi karakter yapmak. oyunda saçma saçma mine başında saatler geçirmek bile sıkmıyor insanı anlamadım nedir.2 gün önce hesabı kapatıcaktım, dün 4 saat materyal topladım, o bile zevk veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://yourmom.at/agon/ şu haritayı aç, sol menüden herşeyi aktif et. mapte belli bölgelerde chaos bindstone'lar göreceksin. bunlar şehirdekiler ile aynı işe yarıyor fakat safezone'da değil ve yanların hemen banka var. http://yourmom.at/agon/?coords=-578,-1828 mesela. orada bindlarsın, etrafta gather yapar, recall çeker, bankaya atarsın sonra devam. bol bol gank yersin ama yine de safezone'a kıyasla 10 kat daha fazla materyal istiflersin. ondan sonra yeterince birikince şehre döner craft yaparsın kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ohoo dünyadan haberim yok.iyimiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar