bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 xeno açsana abi grafikleri o ne öyle mario kategorisinde oynuyosun oyunu belli ki makine kaldırcak, çamur grafiklerle 120 fps le oynuyacağına full de 60 la oyna. 35 altına kadar fark etmiyorsun, yavaşlama olmuyor. o robe texture u nedir abi, bende üzerinde işlemeler kakmalar falan var asdasadsadsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ooo gratz, o kadar kapışmanın sonunda galip çıkmak çok efsane olsa gerek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bir de leather, iron getirin hepinize fine robe yapayım pis fakir zenciler. bu ne hal herkes r0 itemlarla dolaşıyor. fine cloth / primalist armoru ve r30 staff yapabiliyorum. materyalleri getirin yeter ben parasını da veririm. hatta cloth da getirmeyin. leather, iron yok onları getirin yeter. pis fakirler. ps. lux arcana'ya başvururken benim adımı verip de oynamayan vs. varsa rica ediyorum clandan çıkarsın. clan lideri beni mumble'da yakalayıp duruyor senin arkadaşın senin arkadaşın diye. hiç hayatımda adını duymadığım adamlar. oynamayacaksanız çıkarın karakteri clandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fine robe yapabiliyorum da pahalı hacıt ölüp ölüp duruyoruz her sefer 400 gold gidiyo yazıktır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ölmemeye giden yol giyinmek abi r0 itemlarla herkes karpuz gibi keser zaten, ben 5 kere falan vuruyorum r0 itemli adama r30 staffla. hiçbir stat mtat vermiyo ki çıplaktan farksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 r30 giyinik adam 3 tane r0 adamı yanyana zorlanmadan keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi valla simple cloth ile fine cloth arasındaki farklara baktım, böle 1.1 0.5 falan resist farkları var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 deneyin akşam çok basit denemsi. r0 GS'lu adam r0 armor giyen adamı dövsün kaç vuruşta öldürüyor bir de fine armor giyen adamı dövsün kaç vuruşta öldürüyor. çok ciddi fark var. hele silahların farkı akıllara zarar. r0 bildiğin dmg vurmuyor pvp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 o zaman sana bi soru. elementalist için staff'in r'si çok önemli midir? staff attackini kullanmıyorum, sadece spell castliyorum. staffin kalitesinin spellere bi etkisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bingildak said: bir de leather, iron getirin hepinize fine robe yapayım pis fakir zenciler. bu ne hal herkes r0 itemlarla dolaşıyor. fine cloth / primalist armoru ve r30 staff yapabiliyorum. materyalleri getirin yeter ben parasını da veririm. hatta cloth da getirmeyin. leather, iron yok onları getirin yeter. pis fakirler. ps. lux arcana'ya başvururken benim adımı verip de oynamayan vs. varsa rica ediyorum clandan çıkarsın. clan lideri beni mumble'da yakalayıp duruyor senin arkadaşın senin arkadaşın diye. hiç hayatımda adını duymadığım adamlar. oynamayacaksanız çıkarın karakteri clandan. Lux arcanaya girerken senle konusmustum amma velakin ne basvuruda nede maojehl la konusurken senin ismini vermedim, yaniii ben değilim o senin arkadasınım diyen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 en çok etkileyecen şey. silah'dan sonra stat etkiliyor, ondan sonra da bir şey etkilemiyor zaten. 80% i falan staff'dan geliyor yani. stat artışıyla gelen bonus çok minimalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 denalir said: bingildak said: bir de leather, iron getirin hepinize fine robe yapayım pis fakir zenciler. bu ne hal herkes r0 itemlarla dolaşıyor. fine cloth / primalist armoru ve r30 staff yapabiliyorum. materyalleri getirin yeter ben parasını da veririm. hatta cloth da getirmeyin. leather, iron yok onları getirin yeter. pis fakirler. ps. lux arcana'ya başvururken benim adımı verip de oynamayan vs. varsa rica ediyorum clandan çıkarsın. clan lideri beni mumble'da yakalayıp duruyor senin arkadaşın senin arkadaşın diye. hiç hayatımda adını duymadığım adamlar. oynamayacaksanız çıkarın karakteri clandan. Lux arcanaya girerken senle konusmustum amma velakin ne basvuruda nede maojehl la konusurken senin ismini vermedim, yaniii ben değilim o senin arkadasınım diyen. :D oynamaya devam ediyor musun girdin mi naptın? adımı vermen sorun değil abi zaten, herkes verebilir yeter ki oynayın yani, adam inaktif adam ararken bana sormasın neden arkadaşın oynamıyor diye ondan diyorum. oynamayan da forumdan bir pm atsın bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 IN ANNEN WE TRUST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kutun dolu gitmiyo pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Herkes Annen üyesi artık, Lux falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Annen Inc.'de o bıraktı Lux Arcanayı Bingildak bişey soracam biz böle küçük bir türk clanı olarak böle büyük alliance'a yancı olabilir miyiz? ne yapmamız gerekiyor onun için kendimizi kanıtlamamız için. Hani clan olarak kendi aramızda takılalım diyoruz ama siege miege vs olunca yardıma gelelim. Bir de böle güzel bir clan şehrinde güvenli takılabilelimn istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 konuşurum abi ne gerekiyormuş, konuşuruz zaten ben şu oyunluğu atlatayım akşamları gelirim yanınıza. kim diplomacy yapacak clandan? var mı no-life oynayıp, güzel ingilizce iletişim kurabilen? ona göre isim vereyim görüşelim derlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 eyvallah bir de küçük bir clan elinde hamlet tutabilir mi sence? bir de hamlet ele geçirsek çok mutlu oluruz gibimize geldi en son heuehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bingildak said: kim diplomacy yapacak clandan? var mı no-life oynayıp, güzel ingilizce iletişim kurabilen? ona göre isim vereyim görüşelim derlerse. hamletleri falan genelde küçük clanlara veriyorlar alliance'da fakat biraz kendini göstermek gerekiyor. bölgeye adam sokmaman gerekiyor vs. sorarız onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bi hamletimiz olsa sokaklarinda cocuklar kosustursa etrafta gathering yapan hanimlar olsa bi kap yemek sicak bir yuva :) annen inc gururla sunar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bingildak ÖM kutun dolu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 İngilizce konusunda sıkıntı yok konuşuruz güzel güzel iletişim kurarız fakat nolifer olayını bilmiyorum. Ben onu üstlenemem :) Netcafe'de o potansiyeli görüyorum ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 boşalttım, birini atayım abi konuşayım 3-5 güne. akşamları giremiycem önümüzdeki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Dur ya buraya da atayım bingildak said: Patide bir bahar temizliği yapsak? MMORPG başlığının altında oyunların çoğu patates olmuş. aion, patates. darkfall, patates. mortal online, patates. swg, tarih ..... Adam darkfallu swgyle falan karşılaştırıyor. Sonra bide utanmadan arlanmadan bu bölüme mesaj atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hahaha ama darkfall o zamanlar patatesti şimdi KEBAB oldu KEBAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar