bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Party prowess and kill distribution: This is high priority for us. Playing with clanmates or friends should be rewarding and entertaining. Some aspects of the current implementation create confusion and require players to manage kills distribution in a very unintuitive way. We’re planning to do away with the last hit mechanic. We’re simplifying prowess and kill distribution mechanics for parties making all prowess gains from PvE distributed evenly and have kills awarded to party members in round-robin fashion. şu benim için oyunu değiştirir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Abi kafam ne güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 benim masaüstü 150 fps görür olmuş, hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Arkadaslar wındows 8 de oyunu oynayamıyorum varmı bır yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ben oynuyorum sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ben Steamdan Oynuyorum Sanırım Eksık yukledı sıteden ındırıyım tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 NotEasy said: Arkadaslar wındows 8 de oyunu oynayamıyorum varmı bır yolu ? ben kullanıorum win8 64bit bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ben de steamden oynuyorum win8 ile sorunsuz, region ayarlarını united states yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Steam ile hic baglanamadim . manual indirdigim clienti kullaniyorum ...arada crash , network prob vb yasatiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yaptim yav olmadi birturlu bu oyun yuzunden bilgisayar aldik simdi ugrastiriyor :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 e aldigin hatayi soyle bari de bisey soyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Error Launching Unexpected windows error Yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yeniden yukledim sorun kalmadi arkadaslar yardim icin tesekkurler:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Akşamki korsanlık maceramızın ss leri nerede bre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Arcane e çok kızgınım tam böle 10 kişi falan belli bi kıvama geldik, karakterler az çok oldu aksyiona başladık adam bıraktı oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 http://images.wikia.com/yogscast/images/5/56/Well_that_escalated_quickly.jpg ne çabuk lan neden bıraktın arcane, ne yaptılar da kızdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 arcane böyle ya hep satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dün gece 2 gemi ele gecirdik, kaptan ve eşi sayesinde ölümden döndük, 2 grubu birbirine kırdırdık bolca süründük ss alan arkadaslar koysun da bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gleoddyn said: Akşamki korsanlık maceramızın ss leri nerede bre? ya ben print screen + painte ctrl v seklinde aliyodum ssleri, abuk subuk kaymış resim falan da bi tane temsili koyayım http://m1305.hizliresim.com/19/d/mzkbj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 valla ben 20+ fps ile oynadığımdan ss alıp crash yerim diye uğraşmıyorum :) işin kötüsü bu yolculuğun başı daha ben oyuna bile girmemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Öncelikle oyun rahatsiz edici şekilde zevkli olmaya başladı. Çoğumuz nab seviyesinde oyuncularız, yok clan sehirlerine girmeler, yok efenim kraken görme çabaları, acaba denizden gelen adamları nasıl gemiye çıkarmayız düşünceleri akabinde kapılara ikili baraj kurmalar, aha denizin aşası bi garip gözüküyo bi bakalım diyip denize dalmalar tırsılıp tekrar gemiye kaçmalar, işte bunlar hep seks arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yağlı zencinin havada çift salto atıp geminin ortasına atlaması ve gemiyi düşman işgalinden kurtarması da cabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bir de air elemental spawnına 10 kişinin dağın tepesinden sneak ederek gelmesini resmeden SS'yi de koysanıza das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 http://r1305.hizliresim.com/19/d/mzlnz.png asdsa gerilla stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 jetlag + yol yorgunlugu aksam 8 de uyuyakalmışım, bir kalktım saat 5 asdasd. fırsattan istifade totalde sanırım 9 map falan çıkardım. 1k'dan 30k'a çıktım, son med. map'i yaparken skir takıldı peşime 35k pp. tam 15-20 dk kapıştık abi adamla, abartısız. ellerim titredi bildiğin heyecandan ashduashduashdas. ADAMIN OKU BITTI BENI OKLAMAKTAN HAHAHA. juke manyağı yaptım, arada VW ile yavaş yavaş dövdüm. gearlarımız denkti, ikimizde fine / studed ve r30 lar vardı. saatlerce farm yapmış gelmiş bir de güzelim gank'e 150'e yakın skinning lootu, gold, set 2x r30 silah falan çok iyiydi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar