Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ben işe gitmedim siz işten gelene kadar kasmayı düşünüyorum like there's no tomorrow. Napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 eğer boş olduğunu düşünüosan serverın bira daha hags, ogre vs gibi böle orta seviyeli mobların featlerini tamamla feat tamamla yani boşken etraf gidip gatherign yapma afk olmayacaksan 180 er 180er kes abi skinning de yap hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Nerde onlar hemen tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bulacam açık harita duuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Buldum annenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ogreler orta mı ya. 3 tanesi gelince dövüyor beni. bir de cok farmlanıyor orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 gerçi daha 1k pp yok ondan olabilir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://yourmom.at/agon/ gir abi şuraya tüm spawnlar var neyin enrde olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Buldum didim ya annenden şakalı esprili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kaan sen işte değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 değil, extra performansından dolayı bugünü tatil ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Aynen öyle. Ama ogre bullye damage veremiyorum sdjfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ben daha küçük şeyler keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selamlar . Steam 6gb dl yi bitirdi . Register olup acc aldim . steam uzerinden basla dedigimde launch geliyor Login olup play e basiyorum ve launch kayboluyor ... oyun 6 gb dan buyuk saniyorum . ve ben daha once torrent ile clienti indirip patch yapmistim . oraya girmeyi denedigimde patching failed:internal patcher error aliyorum Ne onerirsiniz ? tesekkurler Ts deyim su an ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Abi o oluyor, bir kaç kere dene girecek oyuna merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 valla benimki regional settingsten ingilizce yapana kadar calısmatı türkce windowsta belki odur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 koskoca dünyada dolandım ettim, birine denk geldim yanaştım baktım.. kim? hasan karabasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Grimnax said: Bolge ve dil ayarlarinda Bicim İngilizce (amerikan Konum ABD dısında bir ayar gerekiyor mu ? sagol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 biçimlerden İngilizce(Amerikan) sectim ben birde konumu ABD yaptım calıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 csubasi said: Grimnax said: Bolge ve dil ayarlarinda Bicim İngilizce (amerikan Konum ABD dısında bir ayar gerekiyor mu ? sagol ... Ekran kartinizi oyun icin yuksek performans secip deneyin eger base olarak intel ekran kartiyla felan acmaya calisiyorsa acmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 calvaria said: Sagol . Önce launch kayboluyordu . artik crash veriyor Steam ile Evet intel ve ayarlari low buyk ihtimalle . deneyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 geldi pcmin tüm parçaları akşam koyulcam montaja bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bu akşam yalansın o zaman tısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cable management falan siktir et gel ya takıştır hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 giremez bugün. mortis yokken akşam toplanıp gidelim şehirleri basalım, yakalım, yağmalayalım, kadınları iğfal edelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar