bck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 oyunu alacamda download edememekten korkuyorum kac kb ile download edebılıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arcane said: prowessdan çok o mapler fixlenirse koyar, gold daha zor geldi bana. neyini fixliycekler ki? torrent linki var, basın deneyim kullanıcı adı falan istemiyor. bir görüşmem var 2 saat falan yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 mob farm / treasure hunt goldu çok dengesiz geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Torrent direk 800'le çekiyor sıkıntı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 private chat penceresini açamıyorum neler oluyor.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arcane said: private chat penceresini açamıyorum neler oluyor.. :/ Arkadas listesinden birine whisper yapmadan acilmiyor hehe. Ekleyin beni de bu arada: Tyrandeis Grimfang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 öyle bir balık tuttum ki olta kırıldı. harita falan yok ama ne iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aldım lan 40 euro :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 reampage said: aldım lan 40 euro :( Ben ibnelik yapip amerika adresi gosterip 40 dolara aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Cem sen daha iyi bilirsin birsey sorucam. Darkfall.info da schoollar filan hep 4 tane skiller de yaziyor hazir yani. Eee niye koymamis hayvanlar release'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 105 mb patch çekiyorum, GM only diyor serverlar için kesin karakter açtırmıcak kanser olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hotfix gelmiş, bende şimdi döndüm eve akşama yine çalışıyorum anasını satayım. yetiştiremediler abi diğer schoollar ondan koymadılar, dungeonlarda aynı şekilde dizayn edilmiş hazır ama eklenmedi. herhalde 2-3 ay içinde schoollar ve diğer eksikleri kapatacaklar. bu arada treasure map baya şans olayı ya, benim bir olta kırana kadar 8-9 tane çıkardığım oldu, diğer seferinde hiç çıkartamadığım oldu. skille de alakalı değil yani. 0 skill. Tyrandeis Grimfang ekledim bu arada. Reampage, geçmiş olsun asdasdasd. düşürdüm dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 giremiyorusunuz deil mi şuanda oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yok, 15 dk dediler 1-2 saate gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bingildak said: yok, 15 dk dediler 1-2 saate gelir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 fishingi 65 falan yaptım ben. acayip hızlandı. bu balıkları ne yapacağız? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 balıklar ortanca seviyede cookingle kullanılabiliyorda soğan moğan istiyor kim uğraşacak soğandı patatesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aklıma ne geldi, ortaklaşa bir gemi yapıp denizlere mi açılsak acaba? fishing'in dibine vururuz? 3k para, 150* lumber, biraz da cloth istiyor. voltran yapsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cloth lumber çıkar benden de goldum yok. bir de gemi yük taşıyabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Abi schoolari eklemediler ne demek champion yok mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mortis said: Abi schoolari eklemediler ne demek champion yok mu yani 4 schooldan 2 si var abi işte, betada ne varsa aynısı gold bendede o kadar yok, abandım craft'a daha staff'a giricem, 250 tane ciddi para. neyse gemisiz olsun şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 oynayamıorum lan resmen kime küfür edioruz şirketin ismi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aha geldi küfürü geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bingildak said: aklıma ne geldi, ortaklaşa bir gemi yapıp denizlere mi açılsak acaba? fishing'in dibine vururuz? 3k para, 150* lumber, biraz da cloth istiyor. voltran yapsak mı? gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 herkeş kenara bu haftasonu 500-600g atsın, voltran yapalım gemiyi. ben bu haftasonu olmadığımdan öyle dedim gayet bencilce asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar