arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben de farkettim anketi görmediğini. geçen gün başka birşeyde de haksız çıktıydı. daha onun pişmanlığı geçmeden yazmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abi xeno bu oyun düzelmicek oyun bu abi haha ne UI tamamen düzelir, ne über content gelir, ha gelir gelmez değil ama alt yapı olarak budur, bu şekilde kalır ne geleceğini söyleyeim; biraz daha PVE content gelir, dungeon vs. ama moblar aynı olacak söyliim aynı AI vs. işte marketplace gelir ticaret için ki üzerinde çalışıolar biraz optimizasyon gelir onun dışında belki UI'da bi kaç değişiklik vs yaparlar bu kadar yani oyunun basei asla değişmez şu ankinden. O yüzden eğer istiosan oyna abi , oyun keyifli mortal online ı beraber denedik biliosun o oyun da değişmicek hiç bi zaman ki mortal onlineın temelinde çok büyük sıkıntılar olduğu için bıraktık zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 clientı indirdim. accountu steamden olmayan, düğüne gidecek olan vs. birisi varsa eğer 1-2 saat denemek istiyorum oyunu dsdfs Aventurine ile interview WORLDS FACTORY: First of all, thanks for taking your time to talk with us. Obviously Darkfall: Unholy Wars has been a big project for you. How has it changed since you announced Darkfall 2010, then Arena, 2.0 and now UW? AVENTURINE TEAM: Thank you for your interest in Darkfall Unholy Wars, we are obviously very happy to discuss our project with you and your audience. Italy has been one of the countries that has earned our attention due to the number of Darkfall Online players and the strong community feeling we get from it. To answer your question: Back in 2010 we were in the process of taking Darkfall to the next level. As time went by and the scope became bigger and bigger, it was decided that applying all the changes as an expansion would not be the appropriate course of action. Firstly, many of the changes could not be made due to limitations of the system; secondly our ideal vision for the game required new development and finally, we wanted the opportunity of working on a new project. Our goals for this game are very ambitious and we believe we have the platform that will allow us to keep Darkfall Unholy Wars evolving and pioneering the MMO genre. WF: A common complaint is that Unholy Wars doesn’t have enough additional sandbox features, save perhaps for the contract system. Is there anything more that players can expect in this regard in the foreseeable future? AT: We believe that the sandbox features it inherits from Darkfall Online are a good start and we are also excited about features and additions we are planning that allow players to generate their own content like contests, tournaments, events etc. The future of Darkfall Unholy Wars is definitely that of a sandbox game, and we’re looking forward to the many great things we have planned for the game. Another element for the evolution of the sandbox nature of the game is our player feedback based on their player experience which has already inspired many additions and changes in the past. WF: Crafting is just one of many systems that have been reworked for this new release. Some players have been asking if the role system developed for combat skills could also be extended to crafting skills – many players think it would increase player dependency thus favoring trading. Would you consider this, going forward? What’s your stance on this matter? AT: While we understand the importance of player dependency we do not want to introduce artificial barriers for crafting professions. For one, extending the role system to crafting may not achieve much, as roles can be switched at any time with a short cool down. Increasing the cool down could be an option, but considering the fact that you only have one character, we feel it would not be appropriate. At the same time, prowess cost and material requirements for crafting items and purchasing masteries will certainly serve to separate dedicated crafters from players that craft to be self-sufficient. WF: We just briefly touched trading. We know that you have listened to the complaints about the market system, which is why it was delayed from release and it will be implemented soon according to your last update. Many are wondering what will be replacing this feature, though. I remember from a Community Q&A published by Paragus at MMORPG.com that you talked about adding player/clan vendors in capital cities, where there would be competition to secure a spot, and possibly even in player cities. I would personally love this feature and I’ve read many similar opinions on the forums, it would help immensely to create more lively cities. Is there a chance that you might still go in this direction, or did you cook anything else? AT: For now we are implementing a market system that will operate though a market building that already exists in each racial capital. We chose this route for reasons of simplicity and to also help make capitals the hub of activity they should be. This would be the first version of such a system in Darkfall and we are looking to the initial results and the community feedback which will be very important as far as the direction we take with this. WF: Another couple of things mentioned in that Q&A were armor/clothing dying with craftable colors, and the upcoming support for DX11 and multicore processors. Are these still planned to be patched in Darkfall: Unholy Wars at some time? AT: We have been discussing dyeing for a while now, and since Darkfall Online. We have decided to implement it in Darkfall Unholy Wars. At the moment it’s just a matter of priority, and we’ll add it as soon as our backlog allows it. As for DX11, that’s the direction we’re heading but implementing it is a lengthy and difficult, so we need to time it right. WF: Speaking of PvE, you have confirmed that the mythical Demi-God bosses will be featured in the game, and that some of them will be roaming. However, these do not seem to be in the game right now – are you still planning to implement them and if so, when? Also, if so, can players expect something like “dynamic events or invasions”, where these Demi-Gods lead minions attacking NPC/Player cities from time to time? AT: The Demigods belong in the previous game, for Darkfall Unholy Wars we call them epic mobs. There are two already in the game, the fire and ice dragons and there are 4 more to be added, one on each subcontinent. In addition to those there will be one in each one of the 5 epic dungeons (4 located on each one of the subcontinents, which are almost done, and one in the mainland which is even more massive and needs more work). We will add these, most likely, via events in the game. WF: Ships have always been quite important (you even dedicated a whole expansion to them) for Darkfall, and they are being rethought for DF:UW – can you give us an example of how you’ll make naval combat more relevant to the overall metagame? AT: Apart from reintroducing some of the ship types we had in Darkfall Online in their DFUW form, we are adding new ones, some of which we have mentioned before. The Sea Scrapper and fishing trawler for example will have an impact on the economy especially when the cooking profession is implemented fully. Apart from the new ships we’ve planned additional sea based PvE content and we’re working on tying naval warfare to the territory control system. WF: In the latest update you have also stated that you intend to modify the mounted combat to be more useful and fun – can you give us more insight in how you plan to do that? AT: When I first saw the mounts in Darkfall Online, I was amazed just thinking about the possibilities. I had never experienced mount mechanics like that in any MMO. Even so we envisioned much more. So the first goal is to make mounted combat more fluid, fun and engaging. The role system also offers an opportunity for introducing a school that is specifically designed for mounted combat. Due to time constrains we were not able to explore this option fully before but we’re doing it now. We’re also working on visual and usage variations of mounts which will add more tactical layers to combat. WF: Finally, what’s in store for Darkfall after this launch? Will there be smaller but frequent updates, or larger but slower expansions, and can you talk briefly about some of the features that will be added in the future? AT: We’ve been patching on a daily basis addressing bugs and issues our players are reporting. At the same time we’re working on the features we want to introduce, like the market, naval warfare, siege machinery, resource monoliths, more schools, more roles and others. As soon as we’re caught up with the features we need to add to the game, we’ll focus on planned bigger patches and expansions that will take the game to the next level. kaynak: http://www.worldsfactory.net/giochi/pc/darkfall-unholy-wars-intervista-esclusiva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 benim zaten şu anda bu oyundan beklentilerim çok değil abi; UI'ın değişmesi ki gayet mümkün, forumlardan okuduğum kadarıyla dungeon falan gibi olaylar yok, pve content çok sınırlı, onu genişletsinler biraz, PK olmanın veya olmamanın kendince avantajları ve dezavantajları olmalı (yine buradan biri söylemişti criminallık falan gibi bi olay yok, direk free for all adamı kesip elini kolunu sallaya sallaya şehre girebiliyomuşsun) bunlar yani, fazla bişey değil. muhtemelen normal bi şirketin 1-2 ay içinde yapabileceği şeyler bunlar. Şu anda oyun bana biraz War Z gibi geliyor. Hiçbir amaç yok, amele amele etrafta kesecek adam arayan başka adamlar. Bi de pve'si var gibi gözüksün diye etrafa serpiştirilmiş bikaç mob. Ben oyunun War Z gibi değil, Day Z gibi olmasını istiyorum kısaca. bi de yine official forumlarda gördüm, map'in çok küçük olduğunu söylemiş birisi. doğru mudur bilemem ama bana da biraz öyle gibi geldi. Yine aynı War Z'deki gibi küçük map ama büyük gibi hissedesin diye movement speed ölümüne yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 güzel abi işte more schools, more roles, marketplace, naval warwafe, siege machinery vs bunlar renklendirir oyunu gerisi zaten adam kesmece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 xeno yok ya, harita çok yeterli gayet ideal bir büüyklükte. ilk darkfallda çooooook büyüktü obmbmoştu her yer. onun dışında sırf random adam kesme diye düşünme insanlar PP kasiyor diye öyle, oyunun endgamei territorial control abi şimdiden guildler alliancelar zatne başladı kapmaya fakat gereken resource çok fazla olduğu için doğru düzgün şehirlerini inşaa edemediler ondan sonra zaten başlasın kapışmalar, sürekli politic map değişio yani bu şehiri koru o şehiri kap vs sandbox dediğin bu zaten endgame de onun dışında senin yaptığın küçük şeyler. hani UO'yu düşün abi, uo da aynıydı. clan şehirinde takılırsın. hadi abi biyeri basalım dersin gatei açarsın giderisn kapışırsın 1-2 saat koşturursun, ölürsün, öldürürsün geri dönersin ki darkfallda somut bişey de var territory ele geçirme, adamın şehirni yıkma vs gibi ama craftingdir ticarettir vs o kısımlar biraz daha PVP yi destekleme amaçlı var o konuda haklısın öle ben sırf crafter olayım kendi vendorumu açayım vs muhabbeti yok, yine sırf dedicated crafter olursun her zaman farkın olur ama marketplace e koyarısn itemları oradan para kazanırsın. bu yani oyun PVP oriented ama bu crim, pk olayını neden yapmıyorlar ben de gerçekten bilmiyorum. Amacı nedir anlamadım. ki insanlar çok adam kesince kırmızı oluyor nickleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya ben war z hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. ona da böyle büyük bi heyecanla girdik, ilk 4-5 gün falan aşırı keyif aldık da sonra bi anda baydı. benim çekincem orada. aventurine'in yapısı da biraz warz'nin dev.ine benziyor ikisi de paragöz, ikisi de tembel sdfkg bi de war z 20 dolardı, sonradan da satabildim accountu, sıkıntı yok. ama bu 40 dolar+aylık bi de accountu satamıyorum steamden aldığım için falan. bilmiyorum işte, siz oynayın eğlenin biraz bakalım duruma göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 valla alırsam direk ayrı bir steam accountu açıcam ben sırf bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abi bilmiyorum ya oyun çıkalı bir 3 hafta oldu haftaya resub dönemi gelecek 15inde falan. 10 gün sonra diyim. ben resub etmeyi düşünüyorum bilmiom dier oynayan insanları da bi 5-6 kişi oluyoruz biz Arcane'in TS'sinde onun dışında screwy, xaenin vs de oynuo onlar ne durumda konuşmadım zevk aliolar mı baydılar mı bilmiyorum Ya olay aslında bi grupla böle güzel bir clana girmek ki var şu an painkillers, güzel bir alliance a da sahipler (bingildakin clanının allianceı) öle olunca endgame de görebilirsin, siegelere katılırsın vs. lootunu alır, aksiyonunu yaşarsın böyle olması lazım zaten. benim başka beklentim yok UIsine de alıştım zaten az çok ben sadece şey istiyorum biraz daha fazla school vs. şu an 2 tane schoolu varya her classın, herkes aynı biraz daha farklılaşma güzel olabilir o yüzden işte Melee skirmisher görünce heyecanlanadım şimdi normalde her role un 4 tane schoolu olması lazım (ki 2 tanesini aktif kullanabiliosun) onlar da katılsa aslında çok güzel olur, o zaman başlar kombinasyonlar vsler. bir de üsütne yeni roleler vsler , güzel olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 15'ini sabırla bekliyorum ben o zaman. Sub durumlarını görelim, klasik bi pati vakası olmasın HADİ ABİ GEL GEL diyip ilk ayda sub cancellar akar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 darkfall un populasyonuna 2013 sonuna kadar hicbir sey olmaz. ilk oyun biterken bile darkfall populasyonu gayet iyiydi. belki random encounter 1v1 bulmak zaman aliyordu fakat clan sehirlerinin arasindaki pvp, savaslar asla olmedi bitmedi. zaten endgame bu yani, yolda random adam bulmussun pvp yapmissin darkfall un olayi degil. fakat ne oldu pp sistemiyle pve spotlari pvp hotspot hallerini aldi, bu birkac ay daha boyle kalacaktir cok da sukule oldu, 2 arkadas pvp yapmak istediginde clan veya massive boyutta bir seye bulamadan gidip pve spawnlarinda gank yapabiliyorsun. ayrica bilmedigin icin soyluyorum darkfall un forumlari cok unludur. forumfall derler. hayatin boyunca gorebilecegin en kotu gaming communitydir. yazilan seyler ya yalandir ya trolldur. oyundaki asil adamlarin cogu forumlari acmaz veya hic yazmak. ilk darkfall zamanlarini bilseydin ne demek istedigimi anlardin. o kadar kotu bir hale gelmisti ki av `subs only` yapti forumlari hala da oyledir. o oyun ciktigindan beri `biraktim, birakiyorum` diyen adamlar 2007 den beri o forumlardalar ve catir catir subs fee oduyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 xeno da canım çok oynamak istio, canı çekio ama böle bi andan da 15i olsun herkes oyunu bıraksın da rahatlayalım modunda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Xenocide said: 15'ini sabırla bekliyorum ben o zaman. Sub durumlarını görelim, klasik bi pati vakası olmasın HADİ ABİ GEL GEL diyip ilk ayda sub cancellar akar sdfg şuna benzer bi bekleyiş içindeyim bende. tabi ki bırakılacak oynanmayacak. oynanırsa gelebilirim yaz ortası falan bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben olsam bu sefer 3 ay beklerim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 pazartesi gunu basliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 asdasdads oyunu patilerle uzun sureli oynarim beklentisiyle alan direk almasin zaten. 2 aya kimseler kalmaz. ne devleri tuketti paticik, dfuw dayanmaz. en fazla 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 gel füksüm gel abi bence yanlış yapiosuunuz tamam bir sürü mmo aldık geçmişte sonra 1 ay sonrasında herkes bıraktı vs de oyunu hypeı varken insanlar çok oynarken oynıcaksın abi, ben her zaman o şekilde düşünüyorum, veriyoruz single player oyunlara para oynuoruz hypeı varken forumda konuşuoruz edioruz bitio 15 saatte. Değmiyo mu, değio. bunda da 1 ay oynuosun en azından kesin herkesle beraber. tamam sonra herkes bırakırsa bırakır ok. bir de 3 ay bekledin ne olacak abi, tamam ben devam ediorum 2-3 kişi daha devam edio ama forumdan 4-5 kişi bırakmış. kalmışız 3-4 kişi. ama çok zevk alioruz, onlar başka nedenden bırakmışlar ne yapıcan gelecen mi gelmicen mi ben demiyorum kimseye bu oyun patlamaz vs de 3 aya kim öle kim kala zaten abi birisi tatile gider, birisi manita yapar oyun oynıcak zamanı olmaz birisinin işi patlar, vs genel popülasyon zaten öle ciddi düşmez, eski darkfalldan biliyoruz, sürkeli clanlar vsler bingildakin dediği gibi hep oynadı ve aktiflerdi senelerce ki bunu daha çok oynıcaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Xenocide said: sanırım kararımı verdim, darkfall forumlarına baktım, adamın biri sub'ınızı devam ettirecek misiniz diye sormuş. 5 sayfanın 4'ü hayır demiş. muhtemelen 1 ay içinde oyunda 50 kişi falan kalacak lol. Mortis said: tekrar bak xeno pollda YES 70.41% NO 29.59% diyor. resub yapıcakmış işte çoğunluk. NO diyorsan nedenini yaz demiş topiği açan tabi ki 5 sayfanın 4ü no diyip yazmış olacak ilahi xeno das Şu failin noter tasdikini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya bu kadar olabilir sanki cosmos benim darkfall oynamamı istemiyor. oyun çıktığından beri buradaki görüşmelere hazırlanıyorum, ne akşamım oldu ne haftasonum. buraya geldim, işten başımı kaldıramıyorum. dönücem, 2 gün sonra kız arkadaşım gelecek, o döndüğünde en yakın arkadaşım askerden 3 haftalığına gelecek izine. o gidince production başlayacak. VAY ARKADAŞŞŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 mortis amma pazarladın oyunu bea ehehu. şunları yazana kadar gelsen 150 kill feat bitirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bosuna pazarlama sektorunde calismiom das, evde degilim ya gece gelecem belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 gleoddyn said: Xenocide said: sanırım kararımı verdim, darkfall forumlarına baktım, adamın biri sub'ınızı devam ettirecek misiniz diye sormuş. 5 sayfanın 4'ü hayır demiş. muhtemelen 1 ay içinde oyunda 50 kişi falan kalacak lol. Mortis said: tekrar bak xeno pollda YES 70.41% NO 29.59% diyor. resub yapıcakmış işte çoğunluk. NO diyorsan nedenini yaz demiş topiği açan tabi ki 5 sayfanın 4ü no diyip yazmış olacak ilahi xeno das Şu failin noter tasdikini alalım. hadi len. o yes diyenlerin %50 'si yenilemeyecek zaten. ABİ OYUN SÜPOER YEA diye anlık gaza gelip ay sonunda "para çıkışmadı eheikiehki" şeklinde satışı koyacak çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Abi seviyorsan git konuş yani. haha bu kadar acı çekmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tam tersi o NO diyenlerin çoğu hesabını yenileyecek bak görürsünüz :) burayı bilmem, steam'i de bilmem ama o darkfall forumundan aldığım izlenim ne kadar şikayet olursa olsun her türlü oynamaya devam ettikleri. öte yandan steam'de ilk kez görüp, oradan alanların 90%'ı net bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya bütün oyunlara heytırlık yapıp gidip planetside2 oynayıp inanılmaz abi diyen adamı ciddiye almayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar