Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya kaç yaşında adamsın iş güçte buldun yakışıyor mu şöyle laflar etmek sana gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Xaenin said: Ben 200lük ve 400'lük str boosterları aldım, self heala 50 verdim. Şimdi 250-300 bir şeyler daha biriktirmiştim en son dün gece, bunları da yaldır yaldır str'ye vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz? onaylıyorum birader. sonuçta STR daha fazla dimec veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben de o hesapla bu çıktıyı yarattım zati, teşekkürler kardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: ya kaç yaşında adamsın iş güçte buldun yakışıyor mu şöyle laflar etmek sana gerçekten Work hard, play hard yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fuk mi führi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Şekmişeraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oha bu Melee skirmisher hoşuma gitti ya acaba ben de öle fantastik bişey mi denesem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 melee skirmişır iyiymiş harbiden onu yapcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 suan eve donup gemi yapma malzemesi topamak ic,n heycanlaniyrum cogiyi oldu buoyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 geçen ben alfheim ve arcane pvp aranıyorduk bi adaya geldik, uzakta bir gemi gördük hemen atladık suya. yüzerek gemi kovaladık. adamlar balık mı tutuodu artık ne yapiolarsa içinde 4-5 tane adam vardı, ok falan salladılar bize uzaktan isabet etmedi yüzdük deliler gibi yakalamak için. teker teker recall olup kaçtılar 1 kişi gemi ile kaçtı sonra galiba kayboldu anlamadık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yüzerek gemiye saldırmak ne abi hahah nasıl bi azim, nasıl bi motivasyon o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hangi karayibin korsanısınız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 22k PP oldu. hadi pp'leri yarıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 alfheim ne kastın be güzelim daha yüzümüze de bakmassın artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 10k :( artmıo artık güzel spotlar bulsam da sakin sakin mob kessem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Alfheim said: 22k PP oldu. hadi pp'leri yarıştıralım önemli olan pp nin yüksek olmasi degil saticiiii !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben hala 12k dayım patates gibi çok geri kalacam ama daha 1 hafta burdayım yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 daha 500 üm lan allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1.2k yaptım ben tatil günü, bir daha da o kadar çıkmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çok zor değil ya pp olayı grup olarak güzel spawn kapatırsanız ama gank kaçınılmaz asdıasjdas o str skirmisher videosundaki adamlar gibi olursunuz 4v1 asoıajıasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 str skirmisherin skiller ve statlar nasil acaba merak ettim var mi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bende 500 pp var bozdurup bozdurup harcadim :) dfuw un en casual oyuncusu ben olcam hic korkmayin haftada 2k pp anca farmlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mosquito said: str skirmisherin skiller ve statlar nasil acaba merak ettim var mi bilen? 60 base dex, full str booster kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 normal warrior'da da base dex 60-70 olması gerekio ztn değil mi tek bonus 1.5k'lık evade skilli sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Onlar ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar