bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam veresiye iş yapıyor asjdaoısjd. enteresan bir şekilde ben dfuw u ssd e kurdum, diğer bütün oyunlarda load sürelerini 80% fln düşürürken dfuw'da hiçbir fark yaratmıyor adamlar immune to speed oyun yapmış asdassad. anasını satayım 2 gündür giremiyorum ama taylanda gelmişken de hiç oturup gather yapasım yok yani. günde 6-8 saat toplantıdayım zaten akşam odada 1 dk geçiresim gelmiyor. yok mu parasıyla kasacak! gökhan how would like to make extra cash online? aosjdıasjdıas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bul bi tane "onli fayv daalır sör" , saati 5 dolara ona kastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 5 dallı lar 15 dallı olmuş gelen rus ve abaza araplar piyasayı bozmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Taylanddaki çocuk işçi piyasasından haberdar olman beni bi ürkütmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ruslar niye başka ülkede ekmek peşinde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çeşitlilik arayışı, bizim ülkedeki gibi sefil emektar tayfası değilde zengin ruslar, parasıyla değil mi donatın odayı modundalar. araplar da kanda akan sperm ve bitmeyen cüzdanlarla aynı tripte. piyasada bunu görünce katlamış fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Azmo da taylandda şu anda, herhangi bir masaj salonunda görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bingildak said: abaza araplar Ehieyehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 akşam biraz geç gelecem eve gece hazır olun pvp yaparız DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 EU serverlari gocmus herhalde forumlar kan agliyor ashudasuhds http://www.youtube.com/watch?v=QXPAZJvbH1s su cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben de aldım lan çok ters psikoloji yaptınız yapmayın öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 crash sonrası rollback mi olmuş topladıklarım azalmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kaan sakin tek basina ugrasip oyundan sogums bekle benl gece vent fln yapariz veya arcanei bul ts sine gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Açılmıyor abi oyun, steamden gogoluyorum ekran siyah oluyor, mouse imleci tırıvırıtıvırı yapıyor kapanıyor oyun. Ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 feature abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bingildak said: Alfheim said: Alfheim said: windows region and language'den english yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Şimdi de online olamıyor serverlar, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 online şu an launcherda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Evet ben de online görüyorum ama, launcher bekleyip network timeout, will retry yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Klasörün içinden açabiliyorum da login istiyor, steamden alınınca böyle ali cengiz oyunlarına gerek olmuyor diye yeltenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 senin için denedim, gayet zınk diye play dedi. istersen bir restart çak veya launcher'ı aç kapa. en kötü son çare sağ üstten validate de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.twitch.tv/systemaddictmlg adam 113 fps ile oynuyor içim gitti der demez keko koruma alanına girdi 70 e düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi steamden açınca oyunun settingsinde validate opsiyonu çıkmıyor, klasörün içinden yapınca çıkıyor. Klasörün içinden yapınca da dediğim gibi login olabiliyorum ama registration istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Steam'den cache validity yapıyorum durun bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ahah eyvah dakka bir gol bir. Ne oldu girdin mi oyuna kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar