Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

gerçek hayatta adam öldürmenin mi cezası yok asdfas

o çok saçmaymış. baya adam seni townda kesebilir o zaman yani? ya da belki town guard vardır da, townun önünde kesip sonra elini kolunu sallaya sallaya şehre girebilir?

itemlı free for all quake olmuş o zaman o ahah

o değil de oyun mortal online gibi olsa ama darkfall combat akıcılığı olsa iyi olurdu. resmen iki oyunu birleştirsen 1 tane tam istenen gibi mükemmel bir oyun çıkacak, onun yerine 2 tane yarım yamalak oyun var elimizde lol
Sosyal ağlarda paylaş

mortal efsanevi kotu ya. zaten f2p e donmek zorunda kaldilar.

ffa direkt artik darkfall. eskiden crimlik, pklik bir anlami vardi artik sadece isminin rengi degisiyor bu kadar. herkes herseyi lootlayabiliyor, herkese saldirabilir.

ps : eskiden pklar ve crimler npc sehirlerine giremiyor ve chaos sehirlerinde yasamak zorunda kaliyordu. pk sehirleri yani UO daki. kaldirmislar tamamen bu olayi. artik herkes npc sehirlerine girebiliyor safe zone a.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yil darkfall oynadim, 3 ay p2p doneminde mortal oynadim. sen ne kadar darkfall oynadin bilmiyorum ama mortal online ile ayni kategoriye koymam bile. kombat, massive kombat, siege/player owned cities, alliance sistemi her konuda darkfall bagirta bagirta eziyor. mortal online i salem gibi oynayana lafim yok, sandbox* anlamda daha derin veya basarili olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

DF`nin en mantikli yaptigi sey makro olayini engellemek olmus. pp sisteminin kullanisligi, adaleti vs. tartisilir ama oyunda makro diye bir sey kalmamis. eger makro olayi olsaydi cidden geri donmezdim, calisan insanin harci seyler degil universitede falan okurken is guc yoktu oturup ugrasiyorduk. pp`nin featler arasi gecisi biraz daha yumusak olsa super olurmus ama bu haliyle bile aksam 2-3 saat oynayan adama gelisme sansi taniyor. onceki oyundaki gibi gunde 10 saat makro yapmazsan 3 hafta sehirden cikamazsin gibi sacma bir konsepti ortadan kaldirmislar.
Sosyal ağlarda paylaş

şu haliyle almayın diyoruz abi neden dinlemiyorsunuz ki. alıp da pişman olacaksınız açık bir şekilde. ben ve burada alan / eğlenen çoğu kişi darkfall önceden oynamış ve ne beklediği bilen insanlar. biz zamanında ilk darkfall'a bu paraları verdik ki 10 kat daha kötüydü bugünkü halinden ama eğer zevkli hale getirebilirsen oyunu hiçbir oyunda alamadığın keyfi veriyor. zevkli hale getirmek de öyle kolay değil yani, oyun default olarak zevkli gelmiyor asdjoasd. ulan 40 dolar verdik bu mu ya olur ne beklediğini, yapması gerektiğini bilmeyen adam. ben ondan hiç steamden böyle sürekli oyuncu geleceğine falan inanmıyorum. şu an sanırım bin üzerinde steam satışı yaptılar ki darkfall için iyi bir rakam bu, o adamların çoğu 1. ayın sonunda oyunda olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan sormus geliyo musunuz diye ona cevaptı. bi de ilk sandbox ımız degil zaten sandbox ı eglenceli kılmanın yollarını da biliyoruz niye tepkili tepkili yazıyosun cozemedim. sonucta sandbox da olsa 40 doları haketmesi lazım ama suanki hali benden en fazla 20 alır indirime girerse ucuz key bulursam alırım. hatta akıllı olup only subs yapsalar oyunu 20 dolarlıkda baslama paketi gibi bisey yapsalar isteyen alsa sadece hayvan gibi daha cok para kazanırlar da. hem 40 dolar isteyip hem de subs isteyince oyle pat diye alınmıyo oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ee gençler gelio musunuz darkfalla bakalım eheğhe

bu arada arcane aldım dandrik logitechden kulaklık microfon 30 liraya ^________^

veriyosun gazı veriyorsun gazı sonra ağlama duvarına dönüyor burası asdjoıasdj kulaklarım çınlıyor günlerce bingildak şöyle dediydi böyle dediydi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...