Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 asdjasıodja grup yoksa gank kaçınılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 biz baya baya akıyoruz ya. Mosquito'yla 4-5 kisi kestik bugün 1 saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 oh şukule, bizde arkanıza takılır 2-3 şey öğreniriz, ben baya kötüyüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 olay alfeim ve skirmish classında aslinda ben warrior olarak çok etki yapamadim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben primalist olarak hiçbir şey yapamadım ya. bugün bir elementalist kesti cidden cinnet geçircektim. adamın benden korkması için hiçbir nedeni yok, sadece nuke spamlıyor ki denk getirmesi de zor değil yani adam melee range girip suratına suratına vuruyor. outheal falan mümkün değil healing blast olmasına rağmen. adam mob keser gibi kesti çok içime oturdu. onun dışında melee/skirmish bir derece dodgeluyorum hitleri. pp'i dağıtmadım belki de sorun o bilmiyorum. elimin altında 4k pp var, neye versem bilemedim. HP / tank için booster olarak STR gittim. 3. cu booster'da bıraktım. 4. cu'yu alsam mı bilemedim, yanlış bir seçim mi diye. WIS booster'a gitsem tamam WIS öküz oluyor ama HP olmadıktan sonra pek bir anlamı yok gibi geldi sanki bana. onun dışında stat'a wisdom base abansam 70'i geçirebiliyorum ama bu seferde primalistten vazgeçsem geri dönüşüm olmayacak. çok ikilemde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 arcane ben ve alfheim 40k lik adam kestik çok iyiyiz ^____________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 VAY VAY VAY! fena kiskandim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Oyunu steamden alınca gameplay süresi açık çıktı. Yükleyip de oynamaya çalıştım ama nafile. Server seçip play e basınca siyah ekran çıkıyor, mouse un ikonu yükleniyor tarzı biraz döndükten sonra hop oyun çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Alfheim said: Alfheim said: windows region and language'den english yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 alfheim'ın bu quoteunu atasözü yapalım asalım başa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mortis sende kaç pp oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 daha 5 benim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 gathering skilleri resetlenebiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ne yazık ki hiç bi skill resetlenmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 just you know why.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 biri şuanki güncel durumu özetleyebilir mi? oyun ne alemde. alınıp denenir mi? çok hardcore girişecek zamanım olmaz iş yüzünden de belki akşamları eğlenceliyse alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Hantal GUI, memory leak harici OK bence. Eğleniyoruz yani önemli olan o :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 server mı kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 4 saatlik maintenance. yine patch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ALO OYUN KAÇ JİGABAYT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 büyük harf ile yazınca cevap mı veriliyor? kimse söylemesin gebersin meraktan. asf iki dakka sabredemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 6.5 filan o civarda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Xaenin said: ALO OYUN KAÇ JİGABAYT? 6.3GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Teşekkürler. Nordldilril seni çok pis mimledim çöpte yüzünü gösterme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar