bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 fishing ile treasure map çıkarıyorum small, iyi para çıkıyor dediler içinden 2. yi çıkardım, biriktiriyorum. bakalım bakalım. 1.2k prowess bu arada :) wisdom : 20 to 25 mana to stamina : 0 to 50 self heal : 0 to 50 booster : str lvl 2 skinning : 0 to 50 staff weapon skill : 0 to 50 diğer commonlar : 0 to 25 1200 prowess gitti totalde. akşama biriktirdiğim treasureları bulmaya vakit ayırıcam bakalım. gelen parayla da craft'a giricem. wood, iron ore, cotton zülalıyorum 300'er tane falan oldu. tailoring, staff crafting kasıcam. tahminim craftları bitirince 150-200 prowess daha gelecektir. ps. fishing bu arada gather yaparken çok güzel prowess veriyor. diğerlerine kıyasla ÇOK daha fazla veriyor. 0.9 ve 0.3 veriyor. mining, lumber falan direkt 0.1 veriyor. fakat uzaklaşmak gerek şehirden, açlar sömürmüş balık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Forumdan okuduğum kadarıyla oyunun hala logları kaydettiği ortaya çıkmış. Bu da Tasos'un forumda dün yazdığı "debug mode is off" lafının yalan olduğunu gösteriyor. Hala debug mode'da çalışıyor oyun. Aktif olarak log tutuyor client. Bu da performansın düşmesine ve bölgesel laglara sebep oluyor. Ben load-lag pek yaşamadım ama hala var hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şu oyuncu sayısı konusunda bilgin olursa haber bekliyorum bingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Şu an son derece dolu serverlar. Her spotta 3-5 adam var. Ne kadar böyle kalır bilmiyorum ama europe'da bu saatte bu kadar adam varsa akşamları daha çok olacaktır diye var sayıyorum ki bir sürü kişi client'ı çekemedim malum 6.6 gb 10 kbps torrentle zaman alıyor. Genel olarak bir şey söylemek imkansız, istatistiği de yok zaten, 1 ayın sonunda DF1'in sonları gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tam oyunu alıp girişiyim diyodum serverlar offline gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 maintenance var, peç geldi, 1 saate falan sözüm ona açılması gerek, uzayabilir. her gün maintenance var bu arada bir saatlik, eve styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi adam resmen wot un yarisinda super ovmus, yarisinda da mesuliyet bende kalmasin diyerekten ALMA ARKADASIM larla dosemis. ehueh super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kişiye göre değişiyor çünkü ya. DF zamanında da oldu bu. bana veya bir grup insana "süper" gelen nitelikler, wow zihniyetine alışmış insanlar için nefret öğesine dönüşüyor, sonra bingildak şöyle dedi böyle dedi bize aldırttı oluyor, bende üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 açıldı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ahahaha abi dediğin gibi varmış aventurine. Launcher'da playa basmamla crash yemem bir oldu. Kriz kriz forumlarda gezinirken Argoel'in yazdığını gördüm language'ı US yaptım düzeldi ahahahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 asdasd herkes yaşadı ya benim dışımda onu.. using english windows like a boss... bu arada fishing i kökledim 1.9k prowess'a geldim. 6-7 tane treasure map oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o zaman biz hiç dier gatheringlerle uğraşmayıp sırf fishing mi yapalım? madem o kadar ii prowess verio bir de fishinge prowess point vermemeiz gerek yok di mi 0 ile de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben 0 ile yapıyorum fakat ben prowess'ı sadece fishing ile biriktirmedim. featler var abi her gathering için ayrı ayrı. o featleri almazsan yavaş gelir sadece gather'dan 200 iron ore, 200 cotton, 200 wood ben hepsini aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Akşam oyuna giriyorum ve elimden tutacaksın sandbox mandbox dinlemem ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 feat olayı achievement di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 indiffer43 said: Akşam oyuna giriyorum ve elimden tutacaksın sandbox mandbox dinlemem ahahah :) abi akşam kaçta müsait olucam bilmiyorum, işten çok sıkıştırdılar ama her türlü elimden gelen yardımı yaparım. evet achievement gibi bir şey. prowess veriyor toplu olarak yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 demin şehre haritaları bırakmaya gittim, merc* başlangıç noktasında ve bankada en az 100 kişi falan vardı ki daha prime time'a yakın bile değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ss al ss. inanmadığımızdan değil, daha bi çekici gelsin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben cücelerin oraya gittim galiba. yeşillik falan. manzara var abi. böyle balık tutuyorsun gün batımında falan. bataklığın üzerine büyük upgrade oldu hem de daha tenha gözüm 1/2 daha az arkada gezerken sdfsdf. bu arada bıngıldak seni bi türlü ekleyemedim friendliste buglı mıdır nedir. sen de dene isim swarley swarleymon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yolladım request, çalışıyorum valla ss'le falan uğraşmam zor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Alfheim Almorian ekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bug durumu nasıl? bir de steame ne zaman gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 umut var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bug konusunda çok bir bilgim yok, pek buglı bir yapısı yok gibi şu an. ama eksiklikler var food en basitinden çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. onun dışında gamebreaking herhangi bir bug görmedim betadan beri. tabii teknik sıkıntılar mevcut. GPU kuvvetli olmayan kişilerin çoğunlukla performans sıkıntısı var. mapload lag hala mevcut, yeni bölgeye girerken 1-2 sn lik bir donma yaşıyorsunuz. onun dışında bilemedim, aklıma gelen bir sorunu yok. umut olup olmamasına dair ne diyebilirim bilmiyorum. oyunu çok iyi geliştirmişler DF1'e göre. yani tamamen yeni bir oyun olmuş. ben patlaması için bir neden görmüyorum. hani iddialı laflarda etmem sonra 2 ay sonra serverda adam kalmadığında beni gelip bulursunuz. aklıma gelebilecek tek sıkıntı massive combatlarda belki performans sıkıntısı olabilir ki bu oyun için çok ciddi ve çözümü zaman alabilecek bir problem. steam launch'ı belli değil, umuyoruz ki 2-3 aydan önce olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bingildak said: fishing ile treasure map çıkarıyorum small, iyi para çıkıyor dediler içinden 2. yi çıkardım, biriktiriyorum. bakalım bakalım. 1.2k prowess bu arada :) wisdom : 20 to 25 mana to stamina : 0 to 50 self heal : 0 to 50 booster : str lvl 2 skinning : 0 to 50 staff weapon skill : 0 to 50 diğer commonlar : 0 to 25 1200 prowess gitti totalde. akşama biriktirdiğim treasureları bulmaya vakit ayırıcam bakalım. gelen parayla da craft'a giricem. wood, iron ore, cotton zülalıyorum 300'er tane falan oldu. tailoring, staff crafting kasıcam. tahminim craftları bitirince 150-200 prowess daha gelecektir. ps. fishing bu arada gather yaparken çok güzel prowess veriyor. diğerlerine kıyasla ÇOK daha fazla veriyor. 0.9 ve 0.3 veriyor. mining, lumber falan direkt 0.1 veriyor. fakat uzaklaşmak gerek şehirden, açlar sömürmüş balık yok. fishing skillini kaç yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar