Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

dungeonlar için haritada portalları açın. her ırkın 4 tane falan şehri oluyor hani. bir tanesinde, muhtemelen en büyüğünde görürsünüz siyah, ortasında beyaz vortex olan bir icon. orası işte dungeon girişi. yalnız içerisi çok karambol. loot/skin zor. skin yaparsan bu sefer combat yapamıyorsun. veya çok kalabalıksa onu da yapamıyorsun falan. yer yüzündeki mekanlardan bir artısını göremedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

mosquito burada epey kişinin başına geldi keşke önceki sayfalara baksaymışsın veya önce burada sorsaymışsın. bıngıldak burada başlı başına support knowledge base olmuştur zaten ahah.

skill kasın organizasyon illaki birşeyler yaparız (?) ne alemde ki sizin karakterler ben daha staff boltu 100leyemedim iskelet falan anca kesiyorum ehueh. class skilleri desen onlar hiç yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Salvaging yapmak isteyenler, ve benim gibi farkedemeyenler için bir pro tip.

Salvage etmek istediğiniz item yazan kutuya, içi item dolu çanta koyduğunuzda, çantanın içindeki itemları queue'ya alıyor.

Başta benim yapmaya çalıştığım gibi, tek tek her itemı drag&drop yapmak zorunda kalmıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:

Salvaging yapmak isteyenler, ve benim gibi farkedemeyenler için bir pro tip.

Salvage etmek istediğiniz item yazan kutuya, içi item dolu çanta koyduğunuzda, çantanın içindeki itemları queue'ya alıyor.

Başta benim yapmaya çalıştığım gibi, tek tek her itemı drag&drop yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

oha inanılmaz bir tipmiş bu yalnız. saatlerimi kurtardın ehueh +rep
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

tutorialda gayet güzel fps vardı şimdi ana şehre gönderdi. şehirde fps bi 60 oluo bi 5 oluo düzeltemedim bir türlü, başlayamadım bi türlü

darkfall klasörünü SSD'den alıp, normal hdd'ye aktardım şimdi problem yok gibi 45fps ile onyuorum ama şehirde ve gui 'yi açınca hala kötü fps var bi gariplik

bu arada okuduğum kadarıyla en kısa yoldan karakteri adam etme fishingten geçio, fishing ile başladım bakalım ama heryer mountlu elemanlar gezio deli gibi gankzor yapıolar hep
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...