nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 tam oyuna girmeye hevesleniyorum server offline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 her gün maintenance mı olur arkadaş 20 senelik traktör gibi oyun isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 123 mb patch var açıklaması ; Today we issued a patch which addresses "load lag" again. Performance optimizations are one of our highest priorities as we strive to continuously improve the player's experience. hergün 150 mb patch te enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 dsfg beleş 1 ay oynama hakkının 20 gününü adamlar maintenance ile geçiriyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 1. ayin sonunda performansi arttiramazlarsa cok subs kaybedeceklerini biliyorlar onun korkusuyla calisiyolar ki cok iyi hep böyle olsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gençler karakteri değiştirdim yeni adım Nord Lydian eklemek isteyen eklesin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 trial gibi birşey var mı? yeni versiyonu denemek istiyorum denemeden almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 trial olsa oyun pek satamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Client problemlerinin cozumu ve steam releasinden 3 ay sonra fln gelir trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 dungeonlar için haritada portalları açın. her ırkın 4 tane falan şehri oluyor hani. bir tanesinde, muhtemelen en büyüğünde görürsünüz siyah, ortasında beyaz vortex olan bir icon. orası işte dungeon girişi. yalnız içerisi çok karambol. loot/skin zor. skin yaparsan bu sefer combat yapamıyorsun. veya çok kalabalıksa onu da yapamıyorsun falan. yer yüzündeki mekanlardan bir artısını göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 unable to initialize all modules diyor login yaptıktan sonra crash yiyorum. çözemedim bi türlü trial olsa satamaz şuan oyun kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bilgisayar bölge ve dilini ingilizce (us) e çevir düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Argoel said: bilgisayar bölge ve dilini ingilizce (us) e çevir düzelir. Unable to initialize all modules hatasını çözdü ya tam bende ümidi kesmiştim 1saat forumlarda problem çözümünü arayıp bulamadıktan sonra. eğer yoksa sticky olmamlı şu olay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yok mu organizasyon falan=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 mosquito burada epey kişinin başına geldi keşke önceki sayfalara baksaymışsın veya önce burada sorsaymışsın. bıngıldak burada başlı başına support knowledge base olmuştur zaten ahah. skill kasın organizasyon illaki birşeyler yaparız (?) ne alemde ki sizin karakterler ben daha staff boltu 100leyemedim iskelet falan anca kesiyorum ehueh. class skilleri desen onlar hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Abv akk, şimdi başlasam 2 günde anca biter acayip üşeniyorum. Performans sorunlarını hallediyolarmış gördüğüm kadarıyla. Nasıl şuanki durum? Mortis, donanımlarımız aynı gibi o yüzden özellikle sana soruyorum. Hala 20 fps mi alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ben de guild olayından caydım girmiyorum lux arcana ya. Adamlar mumble kullanıyorlar. Ne illet bir programsa 40-50 olan fps mi 15-20 lere düşürüyor. Yine biz bize birşeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bu mindhir midir nedir. o şehrin girişini direk Ironforge'ye benzettim ben. ulan tam ısınıcam crash yiyorum.. bir de menulerden nefret eden var mı benim gibi? iki saat deriyi nasıl satarım diye aradım. en dibe koymuşlar tick butonunu deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 tutorialda gayet güzel fps vardı şimdi ana şehre gönderdi. şehirde fps bi 60 oluo bi 5 oluo düzeltemedim bir türlü, başlayamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 nordlydian said: iki saat deriyi nasıl satarım diye aradım. en dibe koymuşlar tick butonunu deli oldum. ahaha bunu betada ben de yaşadım. Twitch'de de aynı şeyi yaşayanlara şahit oldum bikaç defa, yalnız değilsin sdfs altın oranı tutturamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bu item rankleri neye göre belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Salvaging yapmak isteyenler, ve benim gibi farkedemeyenler için bir pro tip. Salvage etmek istediğiniz item yazan kutuya, içi item dolu çanta koyduğunuzda, çantanın içindeki itemları queue'ya alıyor. Başta benim yapmaya çalıştığım gibi, tek tek her itemı drag&drop yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mosquito said: tutorialda gayet güzel fps vardı şimdi ana şehre gönderdi. şehirde fps bi 60 oluo bi 5 oluo düzeltemedim bir türlü, başlayamadım bi türlü Graphic option da auto optimize gibi bir tik var onun baya faydası oluyor. Bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Alfheim said: Salvaging yapmak isteyenler, ve benim gibi farkedemeyenler için bir pro tip. Salvage etmek istediğiniz item yazan kutuya, içi item dolu çanta koyduğunuzda, çantanın içindeki itemları queue'ya alıyor. Başta benim yapmaya çalıştığım gibi, tek tek her itemı drag&drop yapmak zorunda kalmıyorsunuz. oha inanılmaz bir tipmiş bu yalnız. saatlerimi kurtardın ehueh +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mosquito said: tutorialda gayet güzel fps vardı şimdi ana şehre gönderdi. şehirde fps bi 60 oluo bi 5 oluo düzeltemedim bir türlü, başlayamadım bi türlü darkfall klasörünü SSD'den alıp, normal hdd'ye aktardım şimdi problem yok gibi 45fps ile onyuorum ama şehirde ve gui 'yi açınca hala kötü fps var bi gariplik bu arada okuduğum kadarıyla en kısa yoldan karakteri adam etme fishingten geçio, fishing ile başladım bakalım ama heryer mountlu elemanlar gezio deli gibi gankzor yapıolar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar