Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bayıldım şu hayvana. patide besleyen var mı diye sorayım dedim. nerde bulunur, bakımı nasıl, masrafı ne olur vs. bilgilendirebilecek olan? 10-15 yıl arası yaşıyorlarmış. baya uysal canlılar. evcil hayvan olarak tavsiye ediyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=FWw8eqb0-oI http://i.imgur.com/tK0SfI8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ahaha salak yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi sonu AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ahahahah sonu çok iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tam yerinde kapatmıştım. Sonu dian diyince gene actım ve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu kadar mı büyüyor en fazla acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 huahuahua abi nie düşüo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://www.sakalliejder.com/index.php şöyle bir site buldum bilmem legit mi. yavrular 150 lira. 650 liraya yavru ile teraryumu, lambası boku püsürü var ama teraryum biraz tırt gibi bu para eder mi emin olamadım. istanbulda nerede bulunur? yok mu tavsiye verebilecek olan patide ya? hiç sürüngen beslemedim aslında iguana, bukalemundan falan pek hazzetmem ama bu baya hoşuma gitti. şekil hayvan. fazla büyümüyolar sanırım. aslında benim için daha uygun http://www.youtube.com/watch?v=WTpldq3myV0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Abi niye o kadar heyecan yapıyor ki zaten. İlla böyle bir aksiyonla alacak yiyeceği lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bakımı zor aslında. gözünden büyük yiyecek vermeyeceksin. kış uykusuna hazırlarken sıcaklık ve ışığı günlerce kademeli azaltıcaksın, uykudan uyandırırken kademeli ışık ve sıcaklık vereceksin. nem derecesini ayarlayacaksın %30-40 ı geçmeyecek ki deniz kenarından yaşayanlar için zor. 18 derecenin altına düşmeyecek sıcaklık, her hafta kakalarını toplayacakmışsın, deri değiştirirke huyuna gidekemissin vs... evlenir karı kahrı çekerim bunla uğraşana kadar. en azından ütü yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 üzümü yeyince götü ağırlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Çok aşırı tatlı bir hayvan ya hatta tam bir hayvan şu tipe bakar mısınız.. (: Galiba alıcam ben, iyice okuyayım nasıl bakımının yapılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 10-15 sene yaşayan bir soğuk kanlı sürüngene bakabileceğinizden emin olmadan almayın hayvana yazık olur. Bunları deri değiştirmesi, kışın uyuşuklaşması veya biraz soğuğa maruz kalırsa ölme riski, yemek diyeti vs vs kolay işler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Zormuş bakımı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 o niye düşüyor arkadaş?.. ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Absolut said: 10-15 sene yaşayan bir soğuk kanlı sürüngene bakabileceğinizden emin olmadan almayın hayvana yazık olur. Bunları deri değiştirmesi, kışın uyuşuklaşması veya biraz soğuğa maruz kalırsa ölme riski, yemek diyeti vs vs kolay işler değil. Allah'a şükür hiçbir hayvanımı yarı yolda bırakmadım, eğer alacaksam mutlaka çok iyi şekilde bakımını öğrenip sorumluluğunu alarak alırım. Insanlar'dan çok hayvanları seviyorum zaten, 13 yıl boyunca köpeğim vardı, durumu çok ağırlaşınca Erenköy'deki Anatolia hayvan hastanesine götürmüştüm, veteriner büyük çaba göstermişti ama kurtaramamıştık. Bende kendimden geçmişim kalp masajından sonra düzelme olmayınca benide ambülansla hastaneye götürmüşlerdi. Oysa ki hiçbir insan ölümünde bu denli kendimi kaybetmemiştim, bir dilek tutma hakkım olsa hayvanları anlayabilmeyi dilerdim. Insanları anladım kendimce ve geride kalan günlerimde olumlu hiçbir özelliklerini görmeyeceğime adım gibi eminim. Amma dolmuşum yahu. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sen onu bunu bırak bi kalp doktoruna git kontrol ettirkendini. Öyle bayılıp ayılmamak pek normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 imamizer said: bakımı zor aslında. gözünden büyük yiyecek vermeyeceksin. kış uykusuna hazırlarken sıcaklık ve ışığı günlerce kademeli azaltıcaksın, uykudan uyandırırken kademeli ışık ve sıcaklık vereceksin. nem derecesini ayarlayacaksın %30-40 ı geçmeyecek ki deniz kenarından yaşayanlar için zor. 18 derecenin altına düşmeyecek sıcaklık, her hafta kakalarını toplayacakmışsın, deri değiştirirke huyuna gidekemissin vs... evlenir karı kahrı çekerim bunla uğraşana kadar. en azından ütü yapar. bearded dragon besledin mi yoksa sürüngenleri genelleyerek mi söylüyorsun? aslında bunun bakımı diğer sürüngenlere nazaran daha kolaymış diye okumuştum sahiplerinden ama daha tam detaylı araştırmadım. biraz olgunlaştıktan sonra sebzeyle besleniyorlarmış, uzun süre canlı yem vermeye gerek kalmıyormuş falan. evim hayvan beslemeye müsait, soğuktan korunma konusunda sıkıntı olmaz zaten sahilde oturuyorum ama nem durumu sıkıntı olur işte dediğin gibi. http://www.youtube.com/watch?v=vhfH89RDjNw videolar devam ediyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bi şeyler okudum bearded dragonun bakımıyla ilgili orada anlatılanlara göre söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 böyle egzotik hayvanları beslemeyin abi. kediyi köpeği köle yaptığımız, süründürdüğümüz yeter bari bunlar özgür kalsın yılan, tarantula beslemek nedir ya. koskoca yılanı akvaryumda tutuyorlar yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ama çok sevimliymiş şerefsiz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 imamizer said: abi sonu AHAHAHA batman gibi terk etmiş mekanı daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bunlar baya düşmeye meyilliymiş yanlız http://www.youtube.com/watch?v=TqHhpAxdY4c gerçi bu salak korkutmuş yavruyu. ilk haftalarda agresif oluyorlarmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yanlız dragon diye ararken şunu gördüm. beardedlara yakın bir türmüş. aga nedir bu ya http://gallery.pethobbyist.com/data/12038KwyjiFrill31.jpg yorum süper "that lil fucker was the one who eated the fat man in jurasic part 1?" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar