_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Marty said: yalniz, polis cagirip polise iftira atacak kadar psikopat karidan min zararla kurtulduguna sevinmelisin. penisini kesip cope bile atabilirdi. çöpe atmaktan ziyade sütyeninde saklıyıcak potansiyel varmış kızda.ıy pis pis
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çok hızlı mesaj atıyosunuz f5 yetmior
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dynun said: dostum senin aşk hayatının yanında benimki öğlen haberleri gibi kalıyor. vay anasını. Dürüst olmam gerekirse suç benim. Süper akıllı, zeki , kültürlü ve seksi kadınlar bir süre sonra enerjimden dolayı kafayı yiyorlar. Kundalini enerjisi yükselişinde ufak özensizlik deliliğe yol açabiliyor. Saçmalığın sınırlarını zorluyorlar ama benim yüzümden. Benim yüzümden dengeleri bozuluyor..
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 enerjin buraya kadar geldi. enerji topuyla aduket çekmeyi denedin mi?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Fly said: gorusemezsin demesini nasil kabul ettin peki evet en büyük hatamlarımdan biriydi. İnsan ödün verdikçe daha da mafoluyor herşey. Bir akşam en iyi dostumdaydım onunla birlikte lübnandan gelen bir arkadaşımı görmeye gidecektik başka bir arkadaşımızın evine. O esnada "sen nasıl kızlarla birlikte kalırsın , çekicen kafaları sonra sana poposunu sürtecek kızlar .. ateşle barut olmaz öyle şey hemen eve geliyorsun yarında istanbula birlikte gidicez" demişti . Israrla reddettim ve reddettmemin nedeni ilişkimi güvensizlik ve şantajlar üzerine kurmamaktı ama sonunda kendimden ödün verip lübnandan gelen arkadaşımı göremeden eve döndüm. O esnada ilk defa terk etti beni ve salonda tanava yatıp bakarken kendi içimde bitirdim herşeyi ama yarım saat sonra affetti beni ama ben asla kendimi affedemedim öyle bir ödün verdiğim için .. sonra herşey ters gitmeye başladı zaten..
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ekmek said: Bir paragrafı kızın memintolara ayırmışsın sonra insanlara kızıyorsun. o memintolara paticikte kaç sayfa ayrıldı haberin var mı =) ? üzüntülü halimde tekrar eski atmosfer dönüşmesin diye kızdım özür dilerim.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kız arkadaşımla kavga ediyoduk bana tekmemsi bişey atmaya çalıştı.refleks heralde havada tuttum ayağını dengesini kaybetti yere kapaklandı.önce güldük sonra seviştik.true story.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sanssizsansli said: enerjin buraya kadar geldi. enerji topuyla aduket çekmeyi denedin mi? yok ben saniyede 10 yumruk atıyorum her bir yumruğumada 3'er spiritüel energy damage'i vururken 40x oluyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yalnız kızında parayı memelerinden başka koyacak yeri yok abicim. vücuttaki tek hacme sahip bölge orası yani.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kız arkadaşın südüyeninde bozuk para falan da mı taşıyodu nasıl para taşıyodu o hususlarda biarz daha ayrıntı verebilir misin?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ninja said: Noyzura sama; Affetmedigimiz surece en derin yara olarak bizi acitan bir hal alir kin ve uzuntu. Ama affettigimizde bu kin ve uzuntunun yerini sadece huzur alir. Bayanlari affetmek Erkeklerin gerekliligidir Noyzura sama.. Tekrar mutlu olacaginiz gunlerin yakinligini dilerim. teşekkür ederim Ninja ama onu affedip kabul etmem demek beni en fazla seven kadın olan annemi üzüp kırmak demek bu saatten sonra.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Annene ne demiş? Oğlunuz evime zarar veriyordan başka.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Rasmon said: kız arkadaşın südüyeninde bozuk para falan da mı taşıyodu nasıl para taşıyodu o hususlarda biarz daha ayrıntı verebilir misin? 100'lükler olarak minimum 300tl. para parayı çeker batıl inançları falan.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: Bilen bilir Kim bilir...
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyan senin ne işin vardı böyle inişli çıkışlı bi hatunla ya. ayrıca affetme lan manyak mısın, gece uykunda pıçaklar alimallah
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: Annene ne demiş? Oğlunuz evime zarar veriyordan başka. o kadar dedi ama annem tüm hikayeyi biliyor yani.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Theridone said: Noyan senin ne işin vardı böyle inişli çıkışlı bi hatunla ya. ayrıca affetme lan manyak mısın, gece uykunda pıçaklar alimallah Çok seviyodum ilk gördüğüm andan son an'a kadar büyük bir aşla sevdim.
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: Ninja said: Noyzura sama; Affetmedigimiz surece en derin yara olarak bizi acitan bir hal alir kin ve uzuntu. Ama affettigimizde bu kin ve uzuntunun yerini sadece huzur alir. Bayanlari affetmek Erkeklerin gerekliligidir Noyzura sama.. Tekrar mutlu olacaginiz gunlerin yakinligini dilerim. teşekkür ederim Ninja ama onu affedip kabul etmem demek beni en fazla seven kadın olan annemi üzüp kırmak demek bu saatten sonra. Anladim dilerim her sekilde mutlu olacak bir yola yonelirsiniz.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi bırak modellik bi yere kadar, ekmek bulamaz piyasada. bu saatten sonra öğretmen de olamaz. win win. hiç birşey yapmadan kazanan sen olursun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu saatten sonra ailene kabul ettiremessin. Ha başlarım aileme seviyorum ulen dersen sen bilirsin.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Tamam da abi sen aşıksın fakat hatun seni karakolluk etmiş, komşulara tecavüzcü gibi lanse etmiş, etmiş de etmiş.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 böyle sevgilim olcak meme uçlarını keser yediririm.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ninja said: Noyzura said: Ninja said: Noyzura sama; Affetmedigimiz surece en derin yara olarak bizi acitan bir hal alir kin ve uzuntu. Ama affettigimizde bu kin ve uzuntunun yerini sadece huzur alir. Bayanlari affetmek Erkeklerin gerekliligidir Noyzura sama.. Tekrar mutlu olacaginiz gunlerin yakinligini dilerim. teşekkür ederim Ninja ama onu affedip kabul etmem demek beni en fazla seven kadın olan annemi üzüp kırmak demek bu saatten sonra. Anladim dilerim her sekilde mutlu olacak bir yola yonelirsiniz. teşekkürler Ninja .. dünyaya hayırlı olmak için öyle ya da böyle mutlu ve huzurlu olmaktan başka bir yolum yok ..
Öne çıkan mesajlar