sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bonec anketi olur da, çetintaş olmaz mı. Soru net, cevaplar net. Eteklerdeki taşlar dökülsün bakalım. Ha tabiki bizim veya herhangi birinin demesiyle kalmak gitmek olmayacak, adamın kendi özgür iradesine bağlı. Seçim anketi gibi düşünün, bağlayıcılığı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kalmasın :==DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 patide ki Bayrak, Mustafa Kemal, Laiklik düşmanlarının karşısında durabilecek tek insan olarak kesinlikle kalmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Patideki düzgün adamlardan biri, kalsın kalmasın diye sorulmasının sana düşmesi bile saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 resim yüklenmiyo acaba niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kalsın, coğu kişiden daha yararli, daha akilli, bir kac madalyalinin gaziyla adam vurun abaliya muamelesi goruyor sadece, bu sekilde bir anket acmakta buyuk sacmalik, begenmiyorsan adami kendine yanci aramamalisin, ya adamin yazdiklari kendi fikridir diye gozardi edebilmeye yetebilmelisin, ya da cekip gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 olay ne ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Aket-Atum said: Patideki düzgün adamlardan biri, kalsın kalmasın diye sorulmasının sana düşmesi bile saçma.sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Her ne kadar kendisi yer yer hakarete varan ifadeler, benzetmeler, yakıştırmalar kullansa da, kendisine bizleri gönderme hakkı verilse yarımızdan fazlasını hemen uçuracak insan olsa da, kimsenin gitmesini istemediğimden, birbirimizi daha iyi anlamanın mümkün olduğuna olan inancımdan dolayı kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yoo yancı aramıyorum sayın CATZE, hatta kalsına bastım. Bone a anket açılınca kimsenin sesi çıkmadı ya? Bone bence bu adamdan daha demirbaş forumda. İsteyen istediği konuyu açmakta özgürdü hani dün falan? Yalansınız yalannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 birileri çok içerlemiş herhalde çetintaşın gereksiz atarlarına. adam kendi halinde propagandasını yapıyor ama birileri etkileniyor devamlı. etkilenenler gitmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 amaç bu komik diyaloglar yaşansın, insanlar rage e girsin, eğlence olsun. Sonuçta forum. Adam git demekle gitmeyecek, kal demekle kalmayacak nasıl olsa. Maksat muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Niye konu disi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ne Bone anketi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir inanca, bir davaya, bir bilmemneye bu kadar bağlı insanları hep garipsemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 copry said: Niye konu disi? Adam attention whore. Boyle yerlere konu aciyor ki yazdiklarim okunsun tatmin olayim kafasinda. Yoksa konunun sacmaligi yil sonu oylamasinda zirveye oynar. Maksat ilgi cekmek iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Çetin abiyi seviyorum ben. iyi biri, siyasi görüşlerimiz ve dünya görüşlerimiz tamamen zıt olsa da bir şeyler öğreniyorum adamdan en azından. bu kadar yüklenilmesini de pek anlayamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Forumun içine etmediği sürece herkese yer var. Hergün ucuz propaganda başlıkları açmasın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sg-1 ile sir de geri gelsin. ortam şenlensin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Her ayrılan her ban yiyen için topik açmıyoruz kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar