Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEV HİZMET (Çetintaş anketi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonec anketi olur da, çetintaş olmaz mı.

Soru net, cevaplar net. Eteklerdeki taşlar dökülsün bakalım.

Ha tabiki bizim veya herhangi birinin demesiyle kalmak gitmek olmayacak, adamın kendi özgür iradesine bağlı. Seçim anketi gibi düşünün, bağlayıcılığı yok :)
Mesaj tarihi:
Kalsın, coğu kişiden daha yararli, daha akilli, bir kac madalyalinin gaziyla adam vurun abaliya muamelesi goruyor sadece, bu sekilde bir anket acmakta buyuk sacmalik, begenmiyorsan adami kendine yanci aramamalisin, ya adamin yazdiklari kendi fikridir diye gozardi edebilmeye yetebilmelisin, ya da cekip gidersin.
Mesaj tarihi:
Her ne kadar kendisi yer yer hakarete varan ifadeler, benzetmeler, yakıştırmalar kullansa da, kendisine bizleri gönderme hakkı verilse yarımızdan fazlasını hemen uçuracak insan olsa da, kimsenin gitmesini istemediğimden, birbirimizi daha iyi anlamanın mümkün olduğuna olan inancımdan dolayı kalsın.
Mesaj tarihi:
Yoo yancı aramıyorum sayın CATZE, hatta kalsına bastım. Bone a anket açılınca kimsenin sesi çıkmadı ya? Bone bence bu adamdan daha demirbaş forumda. İsteyen istediği konuyu açmakta özgürdü hani dün falan?

Yalansınız yalannnn
Mesaj tarihi:
copry said:

Niye konu disi?

Adam attention whore. Boyle yerlere konu aciyor ki yazdiklarim okunsun tatmin olayim kafasinda. Yoksa konunun sacmaligi yil sonu oylamasinda zirveye oynar. Maksat ilgi cekmek iste.
Mesaj tarihi:
Çetin abiyi seviyorum ben.

iyi biri, siyasi görüşlerimiz ve dünya görüşlerimiz tamamen zıt olsa da bir şeyler öğreniyorum adamdan en azından.

bu kadar yüklenilmesini de pek anlayamıyorum açıkçası.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...