arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben bıraksam geri gelecek diye pauselarlar sdfdsf
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sam said: cılkını çıkardınız çünkü adamla dalga geçmenin, tadında bırakmadınız. herkes yükleniyor sebepli sebepsiz. deve bir tavşan postundan devrilir mi hesabı. e öncesinde ne olmuş ona bakmak lazım. ona yapılan kolektif baskının yarısı kime yapılsa gider buradan. konuşmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyor şu ara. haksız değil. chat'ten yazıyor wot'larını. :/ senelerdir pc bölümünde sana yapıyoruz ama daha bırakmadın pc bölümünü :(
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 alındığı şeye bak bir internet sitesinde yorum yapan kişilere bozuluyor sdf. kim kimdir tanımıyorum bile bozulmak nedir. bir önceki gün tartıstığım adamın nickini bile hatırlamam yani o derece.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hatırlamasa keşke kafası rahat olur. böyle ufak şeylere takılmamak lazım hayatta.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben bıraksam kimsenin şeyinde olmaz. ulan yazık bana...
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Eleman saçma bir şey söyleyince laf edilmesi doğal tabi ama elemana laf edilmesini düzenli bir iş haline getiren başarısız troll özentileri işin tadını bayağı kaçırdı. Adamı tanımıyorum etmiyorum, tepki gösterdiğim postları falan da oldu ama çıkıp "HAHA BONEc BİŞE YAZSANA" gibi saçmalama limitlerini kırma ihtiyacı hissetmedim. O kadar gereksiz biri değilim sdf.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 barbu said: senelerdir pc bölümünde sana yapıyoruz ama daha bırakmadın pc bölümünü :( ben karanlığa doğdum, siz sadece karanlığı benimsediniz.
Öne çıkan mesajlar