-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Lectre said: abi smile merkezin kapatması gerekiyor işte ttnet çekmeden önce, aynı çıkışları kullanıyorlar sonuçta. smileda işte 1 haftaya kapatır diye demişlerdir. ben böyle biliyorum en azından. abi kapatma işleminin bu kadar uzun sürmesi çok saçma değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 birimden birime iletiliyor bilmemne birde kıllık değil mi abi bırakıyorsun hizmeti sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 telefonumdaki internet gb sınırını 3 ten 1 e cektim diye darlanıyorum, evdeki internetim de kota sınırı olsa nası kafayı yerdim belli degil. uydunet baglatabiliyosanız uydunet baglatın ugrasmayın sunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Benim oturduğum binayı secince de "Burada Türk Telekom fiber altyapısı bulunmaktadır. İşaretlediğiniz binaya kadar fiber altyapısı getirilmiştir." Yani FTTB ile mi bağlanacağız şimdi? TTnet telefonda FTTC'den bahsediyodu. bakırla alacaksınız demişti. kafalar karışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben buradaki (marmaris) ttnet yetkilisini aradım. dedim gelir mi bizim buralara fibernet? adam da gayet samimi ; ''abi sen şu kullandığın net bağlantısını aldığına şükret ne fiberi'' dedi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genwa said: İşaretlediğiniz binada 13 MBit e kadar ADSL hizmeti verilebilmektedir. meh bende rakam vermiyor. fiber altyapı var dolaba çok yakınsınız diyor. rakam almak için ayrı bir tuş bişey mi var? edit: aradım şimdi. o uygulamaya güvenmeyin yokmuş henüz bizim burada. ana caddeye çekilmiş sokağa en kısa zamanda çekeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bizde de verilebilmektedir yazıyodu, ama emin olmak için hem telefonla aradık hem de bostancı şubesine gidip teyit ettirdik. şimdi smile'ı kestikten sonra, 'aaa sizin oraya çekemiyoruz' derlerse direkt mahkemeye veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben taahhüt yaptırmıştım 8mb internet için şimdi fibere geçmek istiyorum acaba taahhüt üzerine fibere geçebılır mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yükseltme yapabiliyorsun ama düşürme yapamıyorsun. 8mbitten daha pahalı olduğuna göre fiber geçersin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar