Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET 8 Mbps Netlimitsiz Paketinden 20Mbps Fibernete

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lectre said:

abi smile merkezin kapatması gerekiyor işte ttnet çekmeden önce, aynı çıkışları kullanıyorlar sonuçta. smileda işte 1 haftaya kapatır diye demişlerdir. ben böyle biliyorum en azından.

abi kapatma işleminin bu kadar uzun sürmesi çok saçma değil mi ?
Mesaj tarihi:
telefonumdaki internet gb sınırını 3 ten 1 e cektim diye darlanıyorum, evdeki internetim de kota sınırı olsa nası kafayı yerdim belli degil. uydunet baglatabiliyosanız uydunet baglatın ugrasmayın sunlarla.
Mesaj tarihi:
Benim oturduğum binayı secince de "Burada Türk Telekom fiber altyapısı bulunmaktadır. İşaretlediğiniz binaya kadar fiber altyapısı getirilmiştir."

Yani FTTB ile mi bağlanacağız şimdi? TTnet telefonda FTTC'den bahsediyodu. bakırla alacaksınız demişti.

kafalar karışık...
Mesaj tarihi:
ben buradaki (marmaris) ttnet yetkilisini aradım. dedim gelir mi bizim buralara fibernet? adam da gayet samimi ; ''abi sen şu kullandığın net bağlantısını aldığına şükret ne fiberi'' dedi. asdf
Mesaj tarihi:
Genwa said:

İşaretlediğiniz binada 13 MBit e kadar ADSL hizmeti verilebilmektedir.

meh

bende rakam vermiyor. fiber altyapı var dolaba çok yakınsınız diyor. rakam almak için ayrı bir tuş bişey mi var?

edit: aradım şimdi. o uygulamaya güvenmeyin yokmuş henüz bizim burada. ana caddeye çekilmiş sokağa en kısa zamanda çekeceklermiş.
Mesaj tarihi:
bizde de verilebilmektedir yazıyodu, ama emin olmak için hem telefonla aradık hem de bostancı şubesine gidip teyit ettirdik.

şimdi smile'ı kestikten sonra, 'aaa sizin oraya çekemiyoruz' derlerse direkt mahkemeye veririm.
  • Yeni Oluştur...